Najeftinije u ponudi
Na akciji

GREE Klima Uređaj Cosmo Economical 6.2kw GWH24AWDXE

ucinak-hladenja-klima-uredaji-hrvatska
Učinak hlađenja (kw)
ucin_grijanja-klima-uredaji-hrvatska
Učinak grijanja (kw)
energetski-razred-klima-uredaji-hrvatska
Energetski razred
velicina-prostora-klima-uredaji-hrvatska
Veličina prostora (m2)

Opis

GREE Klima Uređaj Cosmo Economical 6.2kw GWH24AWDXE

GREE Klima Uređaj Cosmo Economical 6.2kw GWH24AWDXE. Ako trebate uređaj za grijanje ili hlađenje prostora od 50 m2 do do 70 m2 (klima uređaji 6.2 kw). GREE Klima Uređaj Cosmo Economical 6.2kw GWH24AWDXE ima snagu od 6,2 kW. Automatsko pokretanje i integrirani nevidljivi zaslon značajke su bijele unutarnje jedinice. Ovaj klima uređaj radi izuzetno tiho, što ga čini pogodnim za svaki prostor.

Ovaj klima uređaj je u energetskom razredu A++ i vrlo energetski učinkovit. Moći ćete uživati u ugodnoj temperaturi svog doma tijekom cijele godine. Zahvaljujući brojnim opcijama koje će se dobro uklopiti u svaki prostor. WI-FI olakšava upravljanje ovim klima uređajem, tako da njime možete upravljati s bilo kojeg mjesta.

GREE Klima Uređaj Cosmo Economical 6.2kw GWH24AWDXE nudi idealno rešenje

GREE Klima Uređaj Cosmo Economical 6.2kw GWH24AWDXE. Nudi idealno rešenje za grijanje ili hlađenje prostora veličine od 50 m2 do 70 m2. Što ga čini izuzetno prilagodljivim za različite potrebe i veličine prostora. Sa snagom od 6,2 kW, ovaj klima uređaj je sposoban brzo i efikasno postići željenu temperaturu. Obezbeđujući optimalnu udobnost tokom cele godine.

Unutarnja jedinica GREE Klima Uređaj Cosmo Economical 6.2kw GWH24AWDXE odlikuje se nizom naprednih funkcija. Automatsko pokretanje olakšava upotrebu, omogućavajući vam da postavite željeni režim rada i temperaturu. A uređaj će se samostalno brinuti o održavanju tih uslova. Osim toga, integrisani nevidljivi zaslon dodaje sofisticirani izgled unutarnjoj jedinici, što se odlično uklapa u različite enterijere.

Jedna od ključnih prednosti ovog Gree klima uređaja je njegova tišina. Radi izuzetno tiho, što ga čini idealnim za spavaće sobe, dnevne boravke. Ili bilo koji drugi prostor gde je tišina važna za udobnost korisnika. Nećete biti ometani bukom dok uživate u optimalnoj temperaturi.

Ovaj klima uređaj je takođe izuzetno energetski efikasan i pripada energetskom razredu A++. To znači da će vam doneti značajne uštede na računima za struju, dok istovremeno smanjuje ekološki otisak. Možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju kombinaciju udobnosti i ekonomske isplativosti.

Dodatna prednost GREE Klima Uređaj Cosmo Economical 6.2kw GWH24AWDXE je mogućnost upravljanja putem Wi-Fi mreže. To znači da možete kontrolisati klima uređaj putem pametnog telefona ili drugih pametnih uređaja, čak i kada niste kod kuće. Ovo je posebno korisno jer vam omogućava da podešavate temperaturu prema vašim potrebama i rasporedu.

U suštini, GREE Klima Uređaj Cosmo Economical 6.2kw GWH24AWDXE pruža izuzetnu udobnost, energetsku efikasnost i praktičnost. Sa sposobnošću da se tiho prilagodi promenljivim potrebama. Ovo je uređaj koji će vam omogućiti da uživate u savršenim uslovima bez obzira na sezonu ili veličinu prostora.

  • Wi-Fi sučelje
  • LED display
  • 7 brzina ventilatora
  • I-Feel funkcija
  • Samodijagnoza

Tehnologije GREE Klima Uređaj Cosmo Economical 6.2kw GWH24AWDXE

Wi-Fi sučelje
Wi-Fi sučelje za upravljanje putem interneta, pruža korisnicima, bez puno napora. Fleksibilnost nad kontrolom rada njihovih uređaja, neovisno o tome gdje se nalazili. Sve što Vam treba za Wi-Fi upravljanje je Wi-Fi smart aplikacija i registracija na „Gree Cloud Platform-u“. Pomoću koje možete svojim uređajem upravljati preko smart phone-a, računala ili tableta bilo gdje u svijetu.
LED display
Jedinica posjeduje LED zaslon za prikaz zadane temperature i trenutne temperature.
7 brzina ventilatora
Uređaj je opremljen sa sedam brzina ventilatora. Funkcijom izuzetno tihog rada, tehnologijom efektnog prirodnog strujanja zraka u prostoru (3D ispuh). Ispuhom u vertikalnom rasponu od 180° koje omogućuje ugodno hlađenje tj. da zrak ne puše direktno „u glavu“. S 4 noćne krivulje i mnogim drugim funkcijama koje osiguravaju stvaranje ugodnog životnog okoliša.
I-Feel funkcija
Uređaji opremljeni I-Feel senzorom, osiguravaju Vam idealnu željenu temperaturu Vašeg okruženja. I feel senzor je mini senzor u bežičnom upravljaču. Koji može osjetiti okolnu temperaturu u prostoru i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu. Time se omogućuje „realnija“ kontrola temperature u prostoru oko Vas, odnosno postizanje maksimalne ugode baš prema Vašim željama.
Samodijagnoza
Prikazuje Error kod na LED ekranu unutarnje jedinice kako bi se olakšalo i ubrzalo održavanje.

Tehnologije GREE Klima Uređaj Cosmo Economical 6.2kw GWH24AWDXE

Cold Plasma filter
Generator hladne plazme u seriji Gree Pular Inverter AC osigurava povećanu stopu sterilizacije za 3,9 puta. Što pomaže u uklanjanju virusa i bakterija u okolišu tako da udišete svjež i zdrav zrak.
Inteligentno odmrzavanje
Odmrzavanje se izvodi jedino kad je to potrebno, pri čemu se smanjuju nepotrebni gubici energije.
Inteligentno predzagrijavanje
Klima uređaj neće puhati hladni zrak u modu grijanja, čak i ako se izmjenjivač nije zagrijao.
Automatsko čišćenje
Nakon prestanka rada unutarnje jedinice ventilator nastavlja puhati dok se unutrašnjost uređaja ne osuši. Tako da unutrašnjost uređaja uvijek bude čista i bez plijesni.
Turbo način rada
Pomoću tipke „TURBO“ na daljinskom upravljaču dobivamo veći protok zraka, što omogućuje brže postizanje zadane temperature.
Automatsko pokretanje
U slučaju gubitka električne energije. Pri ponovnom napajanju jedinice se neće pokretati u isto vrijeme kako bi se izbjegao iznenadni udar na električnu mrežu.

Dodatne informacije

prodaja-model

A

akcija-filter

Na akciji

brend-filter

Gree

snaga-filter

od 7 kw (za prostore od 60 – 90 m2)

za prostor-filter

od 60 – 90 m2 (klima uređaji 7 kw)

istaknuto-filter

Istaknuto, Najeftinije iz ponude

Veličina prostora m²

od 50 m2 do 65 m2

Učin hlađenja (kw)

6.15

Raspon rashladnog učina kW)

1.80/6.40

Područje rada - hlađenje °C

od -15°C do +43°C

SEER

6.1

Energetski razred hlađenja

A++

Učin grijanja (kw)

6.44

Raspon učina grijanja kW)

1.60/6.60

Područje rada - grijanje °C

od -15°C do +24°C

SCOP

4

Energetski razred grijanja

A+

Maksimalna vis. razlika (m)

10

Maksimalna duljina cijevi (m)

25

Radna tvar

R32

Promjer cijevi - plin mm/")

15.88

Promjer cijevi - tekuć. mm/")

6.35