Kada je vrijeme za zamjenu starog klima uređaja?

Da li kupiti novi klima uređaj ili popravljati stari? 

Trenutno posjedujete klima uređaj, ali niste sigurni koliko je star? Prati li vas 5, 7 ili možda 12 godina? Znati kada je vrijeme da se odvojite od starog klima uređaja i investirate u novi može biti zbunjujuća odluka. U nadolazećem tekstu odgovorit ćemo na te i druge upite.

Da li kupiti novi klima uređaj ili popravljati stari? Pročitajte više…

Klime na akciji

Da li kupiti novi klima uređaj ili popravljati stari? 

Trenutno posjedujete klima uređaj, ali niste sigurni koliko je star? Prati li vas 5, 7 ili možda 12 godina? Znati kada je vrijeme da se odvojite od starog klima uređaja i investirate u novi može biti zbunjujuća odluka. U nadolazećem tekstu odgovorit ćemo na te i druge upite.

Kada razmisliti o zamjeni starog klima uređaja? 

Klima-uređaji su krajnji put do udobnosti doma, omogućujući vam idealnu temperaturu i razinu vlažnosti tijekom cijele godine. Međutim, nadogradnja na novi klima uređaj mogla bi još više podići razinu vaše udobnosti, nudeći zdraviji zrak i vrhunske značajke. Moderni klima uređaji opremljeni su tehnologijama kao što su ionizacija, noćni način rada, tihi rad, poboljšana energetska učinkovitost, bežično povezivanje itd.

Koliko se isplati popravak starog klima uređaja?

To ne znači nužno da biste se trebali požuriti oprostiti od svog vjernog starog klima uređaja, ali pametno je razmisliti: “Pokazuje li moj klima uređaj svoje godine?”

Je li vrijeme za novi klima uređaj?

Kada razmišljate o kupnji novog klima uređaja, mnoštvo čimbenika bi trebalo utjecati na vašu odluku. Evo raščlambe koja će vam pomoći da napravite informirani izbor:

 1. Cijena: Procijenite trošak novog klima uređaja, uzimajući u obzir troškove instalacije.
 2. Staro stanje jedinice: Provjerite stanje vašeg trenutnog klima uređaja. Radi li optimalno ili ga muče česti kvarovi?
 3. Potrebe za hlađenjem i grijanjem: Razmotrite svoje posebne zahtjeve za hlađenjem i grijanjem. Zadovoljava li vaša trenutna jedinica te potrebe?
 4. Razine buke: Procijenite buku koja nastaje tijekom rada. Noviji modeli obično su tiši.
 5. Sustav filtracije: Provjerite sustav filtracije. Moderni klima uređaji često imaju poboljšanu filtraciju zraka za čišći zrak u zatvorenom prostoru.
 6. Dodatne značajke: Istražite sve dodatne značajke i metode upravljanja koje nude novi modeli. To može poboljšati vaše cjelokupno iskustvo.
 7. Vrsta rashladnog sredstva: Obratite pažnju na vrstu rashladnog medija koji se koristi. Ekološki prihvatljiva rashladna sredstva postaju sve češća.
 8. Dizajn klima uređaja: Razmotrite dizajn klima uređaja jer estetika također može biti važna.

Vaganjem ovih čimbenika možete donijeti utemeljenu odluku o tome je li vrijeme za ulaganje u novi klima uređaj.

Razmotrite energetsku učinkovitost

Kada razmišljate o novom klimatizacijskom uređaju, energetska učinkovitost trebala bi biti na prvom mjestu u procesu donošenja odluka. Evo zašto:

 1. Manja potrošnja energije: Noviji modeli dizajnirani su da budu energetski učinkovitiji u usporedbi sa starijima. To znači uštedu na vašem računu za struju.
 2. Bolja energetska klasa: Moderni klima uređaji obično pripadaju vrhunskim energetskim klasama, poput A++ ili A+++. To odražava njihov smanjeni utjecaj na okoliš i niže operativne troškove.
 3. Povrat troškova: Ušteda energije od vašeg novog klima uređaja može potencijalno nadoknaditi njegovu početnu nabavnu cijenu tijekom vremena.
 4. Dodatne značajke: Energetski učinkovite jedinice često dolaze opremljene naprednim funkcijama i opcijama, povećavajući njihovu ukupnu vrijednost.

Odabirom visoko energetski učinkovitog klima uređaja ne samo da možete smanjiti svoje račune za energiju, već možete uživati i u ugodnijem i ekološki prihvatljivijem kućnom okruženju. To je situacija u kojoj svi dobivaju!

Razmotrite filtriranje zraka

U potrazi za novim klima uređajem vodite računa o kvaliteti filtracije zraka. Moderni uređaji imaju napredne sustave filtriranja koji pružaju višestruke prednosti:

 1. Kontrola alergena: Ovi filtri su dizajnirani za učinkovitu borbu protiv alergena. Mogu pomoći u ublažavanju alergija i pružiti zdravije unutarnje okruženje.
 2. Uklanjanje virusa i bakterija: Neki klima-uređaji opremljeni su UV lampama ili plazma filtrima koji mogu eliminirati do 99% virusa, bakterija, pa čak i plijesni. Ovo je posebno važno u vremenima kao što je nedavna epidemija COVID-19.
 3. Uklanjanje dima i mirisa: Napredni filtri vješti su u uklanjanju dima cigareta i neugodnih mirisa, pridonoseći svježijem zraku koji se bolje diše.

Kada filtraciji zraka dajete prednost, ne samo da poboljšavate svoju udobnost, već i ulažete u zdraviji životni prostor za vas i vaše najmilije. Dišite lako uz najnoviju tehnologiju klimatizacije!

Istražite napredne funkcije i automatizaciju

Moderni klima uređaji opremljeni su mnoštvom funkcija i značajki automatizacije koje povećavaju vašu udobnost i praktičnost:

 1. 3D I-See senzor: Ovaj senzor inteligentno detektira temperaturu vaše prostorije i u skladu s tim prilagođava hlađenje ili grijanje, osiguravajući preciznu udobnost.
 2. Automatsko ponovno pokretanje: U slučaju nestanka struje, vaš klima-uređaj će se automatski ponovno pokrenuti s željenim postavkama nakon ponovnog uspostavljanja struje, poštedjevši vas gnjavaže ručnih podešavanja.
 3. Eko način rada: Ovaj energetski učinkovit način rada optimizira performanse uz uštedu na računima za struju.
 4. Tih rad: Uživajte u mirnom unutarnjem okruženju s klima uređajima dizajniranim za tihi rad, što vam omogućuje da radite ili spavate bez smetnji.
 5. Funkcija samočišćenja: Neki modeli opremljeni su značajkom samočišćenja, sprječavajući nakupljanje plijesni i bakterija unutar jedinice, osiguravajući zdraviju kvalitetu zraka.

Ove inovativne funkcije ne samo da nude vrhunsku udobnost, već i pojednostavljuju vaše iskustvo klimatizacije, čineći ga ugodnijim i bez muke. Recite pozdrav praktičnijem i učinkovitijem načinu upravljanja unutarnjom klimom!

Razmotrite vrstu rashladnog sredstva

Bitno je znati koju vrstu rashladnog sredstva koristi vaš klima uređaj, posebno ako je vaš uređaj star više od desetljeća. Stariji klima uređaji obično koriste R-22, poznatiji kao freon. Međutim, postoje neka kritična razmatranja u vezi s R-22:

 1. Utjecaj na okoliš: Rashladno sredstvo R-22 povezano je sa štetnim učincima na okoliš, uključujući oštećenje ozona. Kao rezultat toga, njegova se uporaba postupno ukida diljem svijeta.
 2. Dostupnost: Kako se R-22 postupno ukida, njegova dostupnost se smanjuje. U slučaju kvara ili popravka za koje je potrebno rashladno sredstvo, izvor R-22 može postati izazovan, čineći popravke skupima ili čak nemogućima.
 3. Planiranje zamjene: Ako se vaš klima uređaj oslanja na R-22, razmislite o planiranju zamjene. Novije jedinice koriste ekološki prihvatljivija rashladna sredstva i nude poboljšanu energetsku učinkovitost.

Informirajući se o vrsti rashladnog sredstva vašeg klima uređaja, možete donositi informirane odluke o održavanju, popravcima i eventualnoj zamjeni vaše jedinice. Prijelaz na ekološki prihvatljiviji i učinkovitiji sustav mudar je izbor i za vašu udobnost i za planet.

Pazite na vlagu i čudne mirise

Obratite pozornost na razinu vlage u vašem domu i sve neobične mirise koji dolaze iz vašeg klima uređaja. Evo zašto:

 1. Problemi s vlagom: Ako primijetite visoku razinu vlage u zatvorenom prostoru, to bi mogao biti znak da vaš stari klima uređaj ima problema. Klima uređaji ne samo da hlade zrak, već i uklanjaju vlagu. Ako vaša jedinica ima problema s time, možda je vrijeme za zamjenu.
 2. Neugodni mirisi: Vaš klima uređaj nikada ne bi trebao proizvoditi čudne ili neugodne mirise. Ako osjetite miris plijesni, to može ukazivati na rast plijesni u sustavu, prljave filtre ili zavojnice. Ti se problemi često mogu riješiti održavanjem.
 3. Miris paljevine: Ako osjetite da nešto gori, to je razlog za zabrinutost. To bi moglo signalizirati značajan problem, možda čak i električni problem. U takvim je slučajevima ključno da tehničar pregleda vaš sustav.

Redovito održavanje: Kako biste izbjegli ove probleme, razmislite o zakazivanju godišnjeg servisa za vaš klima uređaj. Ova preventivna mjera može pomoći u prepoznavanju i rješavanju problema prije nego što postanu ozbiljniji, što vas potencijalno može spasiti od potpune zamjene sustava.

Ako imate problema s vlagom ili čudnim mirisima iz klima uređaja, naši tehničari mogu procijeniti situaciju i savjetovati vas je li najbolje popraviti ili zamijeniti jedinicu. Redovito održavanje izvrsna je praksa da vaš sustav radi glatko i učinkovito.

U sažetku

U ovom smo tekstu obradili mnogo informacija i nadamo se da vam je pomogao razumjeti zašto treba razmisliti o zamjeni starog klima uređaja novim. Ako i dalje imate pitanja ili trebate više informacija, ne ustručavajte se obratiti nam se.

Zapamtite prednosti redovitog održavanja

Redoviti godišnji servis vašeg klima uređaja je neophodan. Pomaže u ranom otkrivanju i rješavanju problema, osiguravajući učinkovit i pouzdan rad vašeg sustava. Održavanje može produžiti vijek trajanja vaše jedinice i poboljšati njenu ukupnu izvedbu.

Istražite naše mogućnosti klima uređaja

Ako razmišljate o novom klimatizacijskom uređaju, pogledajte našu ponudu klimatizacijskih sustava. Nudimo različite modele i značajke koje odgovaraju vašim potrebama i željama.

Hvala vam što ste nas uzeli u obzir za svoje potrebe za klimatizacijom. Ovdje smo da vam pružimo stručno vodstvo i podršku kako bismo vam osigurali ugodno i zdravo unutarnje okruženje.

Da li kupiti novi klima uređaj ili popravljati stari? Koliko se isplati popravak starog klima uređaja?

Kada razmisliti o zamjeni starog klima uređaja

Trenutno posjedujete klima uređaj, ali niste sigurni koliko je star? Prati li vas 5, 7 ili možda 12 godina? Znati kada je vrijeme da se odvojite od starog klima uređaja i investirate u novi može biti zbunjujuća odluka. U nadolazećem tekstu odgovorit ćemo na te i druge upite.

Klima-uređaji su krajnji put do udobnosti doma, omogućujući vam idealnu temperaturu i razinu vlažnosti tijekom cijele godine. Međutim, nadogradnja na novi klima uređaj mogla bi još više podići razinu vaše udobnosti, nudeći zdraviji zrak i vrhunske značajke. Moderni klima uređaji opremljeni su tehnologijama kao što su ionizacija, noćni način rada, tihi rad, poboljšana energetska učinkovitost, bežično povezivanje itd.

To ne znači nužno da biste se trebali požuriti oprostiti od svog vjernog starog klima uređaja, ali pametno je razmisliti: "Pokazuje li moj klima uređaj svoje godine?"

Je li vrijeme za novi klima uređaj?

Kada razmišljate o kupnji novog klima uređaja, mnoštvo čimbenika bi trebalo utjecati na vašu odluku. Evo raščlambe koja će vam pomoći da napravite informirani izbor:

 1. Cijena: Procijenite trošak novog klima uređaja, uzimajući u obzir troškove instalacije.
 2. Staro stanje jedinice: Provjerite stanje vašeg trenutnog klima uređaja. Radi li optimalno ili ga muče česti kvarovi?
 3. Potrebe za hlađenjem i grijanjem: Razmotrite svoje posebne zahtjeve za hlađenjem i grijanjem. Zadovoljava li vaša trenutna jedinica te potrebe?
 4. Razine buke: Procijenite buku koja nastaje tijekom rada. Noviji modeli obično su tiši.
 5. Sustav filtracije: Provjerite sustav filtracije. Moderni klima uređaji često imaju poboljšanu filtraciju zraka za čišći zrak u zatvorenom prostoru.
 6. Dodatne značajke: Istražite sve dodatne značajke i metode upravljanja koje nude novi modeli. To može poboljšati vaše cjelokupno iskustvo.
 7. Vrsta rashladnog sredstva: Obratite pažnju na vrstu rashladnog medija koji se koristi. Ekološki prihvatljiva rashladna sredstva postaju sve češća.
 8. Dizajn klima uređaja: Razmotrite dizajn klima uređaja jer estetika također može biti važna.

Vaganjem ovih čimbenika možete donijeti utemeljenu odluku o tome je li vrijeme za ulaganje u novi klima uređaj.

Razmotrite energetsku učinkovitost

Kada razmišljate o novom klimatizacijskom uređaju, energetska učinkovitost trebala bi biti na prvom mjestu u procesu donošenja odluka. Evo zašto:

 1. Manja potrošnja energije: Noviji modeli dizajnirani su da budu energetski učinkovitiji u usporedbi sa starijima. To znači uštedu na vašem računu za struju.
 2. Bolja energetska klasa: Moderni klima uređaji obično pripadaju vrhunskim energetskim klasama, poput A++ ili A+++. To odražava njihov smanjeni utjecaj na okoliš i niže operativne troškove.
 3. Povrat troškova: Ušteda energije od vašeg novog klima uređaja može potencijalno nadoknaditi njegovu početnu nabavnu cijenu tijekom vremena.
 4. Dodatne značajke: Energetski učinkovite jedinice često dolaze opremljene naprednim funkcijama i opcijama, povećavajući njihovu ukupnu vrijednost.

Odabirom visoko energetski učinkovitog klima uređaja ne samo da možete smanjiti svoje račune za energiju, već možete uživati i u ugodnijem i ekološki prihvatljivijem kućnom okruženju. To je situacija u kojoj svi dobivaju!

Razmotrite filtriranje zraka

U potrazi za novim klima uređajem vodite računa o kvaliteti filtracije zraka. Moderni uređaji imaju napredne sustave filtriranja koji pružaju višestruke prednosti:

 1. Kontrola alergena: Ovi filtri su dizajnirani za učinkovitu borbu protiv alergena. Mogu pomoći u ublažavanju alergija i pružiti zdravije unutarnje okruženje.
 2. Uklanjanje virusa i bakterija: Neki klima-uređaji opremljeni su UV lampama ili plazma filtrima koji mogu eliminirati do 99% virusa, bakterija, pa čak i plijesni. Ovo je posebno važno u vremenima kao što je nedavna epidemija COVID-19.
 3. Uklanjanje dima i mirisa: Napredni filtri vješti su u uklanjanju dima cigareta i neugodnih mirisa, pridonoseći svježijem zraku koji se bolje diše.

Kada filtraciji zraka dajete prednost, ne samo da poboljšavate svoju udobnost, već i ulažete u zdraviji životni prostor za vas i vaše najmilije. Dišite lako uz najnoviju tehnologiju klimatizacije!

Istražite napredne funkcije i automatizaciju

Moderni klima uređaji opremljeni su mnoštvom funkcija i značajki automatizacije koje povećavaju vašu udobnost i praktičnost:

 1. 3D I-See senzor: Ovaj senzor inteligentno detektira temperaturu vaše prostorije i u skladu s tim prilagođava hlađenje ili grijanje, osiguravajući preciznu udobnost.
 2. Automatsko ponovno pokretanje: U slučaju nestanka struje, vaš klima-uređaj će se automatski ponovno pokrenuti s željenim postavkama nakon ponovnog uspostavljanja struje, poštedjevši vas gnjavaže ručnih podešavanja.
 3. Eko način rada: Ovaj energetski učinkovit način rada optimizira performanse uz uštedu na računima za struju.
 4. Tih rad: Uživajte u mirnom unutarnjem okruženju s klima uređajima dizajniranim za tihi rad, što vam omogućuje da radite ili spavate bez smetnji.
 5. Funkcija samočišćenja: Neki modeli opremljeni su značajkom samočišćenja, sprječavajući nakupljanje plijesni i bakterija unutar jedinice, osiguravajući zdraviju kvalitetu zraka.

Ove inovativne funkcije ne samo da nude vrhunsku udobnost, već i pojednostavljuju vaše iskustvo klimatizacije, čineći ga ugodnijim i bez muke. Recite pozdrav praktičnijem i učinkovitijem načinu upravljanja unutarnjom klimom!

Razmotrite vrstu rashladnog sredstva

Bitno je znati koju vrstu rashladnog sredstva koristi vaš klima uređaj, posebno ako je vaš uređaj star više od desetljeća. Stariji klima uređaji obično koriste R-22, poznatiji kao freon. Međutim, postoje neka kritična razmatranja u vezi s R-22:

 1. Utjecaj na okoliš: Rashladno sredstvo R-22 povezano je sa štetnim učincima na okoliš, uključujući oštećenje ozona. Kao rezultat toga, njegova se uporaba postupno ukida diljem svijeta.
 2. Dostupnost: Kako se R-22 postupno ukida, njegova dostupnost se smanjuje. U slučaju kvara ili popravka za koje je potrebno rashladno sredstvo, izvor R-22 može postati izazovan, čineći popravke skupima ili čak nemogućima.
 3. Planiranje zamjene: Ako se vaš klima uređaj oslanja na R-22, razmislite o planiranju zamjene. Novije jedinice koriste ekološki prihvatljivija rashladna sredstva i nude poboljšanu energetsku učinkovitost.

Informirajući se o vrsti rashladnog sredstva vašeg klima uređaja, možete donositi informirane odluke o održavanju, popravcima i eventualnoj zamjeni vaše jedinice. Prijelaz na ekološki prihvatljiviji i učinkovitiji sustav mudar je izbor i za vašu udobnost i za planet.

Pazite na vlagu i čudne mirise

Obratite pozornost na razinu vlage u vašem domu i sve neobične mirise koji dolaze iz vašeg klima uređaja. Evo zašto:

 1. Problemi s vlagom: Ako primijetite visoku razinu vlage u zatvorenom prostoru, to bi mogao biti znak da vaš stari klima uređaj ima problema. Klima uređaji ne samo da hlade zrak, već i uklanjaju vlagu. Ako vaša jedinica ima problema s time, možda je vrijeme za zamjenu.
 2. Neugodni mirisi: Vaš klima uređaj nikada ne bi trebao proizvoditi čudne ili neugodne mirise. Ako osjetite miris plijesni, to može ukazivati na rast plijesni u sustavu, prljave filtre ili zavojnice. Ti se problemi često mogu riješiti održavanjem.
 3. Miris paljevine: Ako osjetite da nešto gori, to je razlog za zabrinutost. To bi moglo signalizirati značajan problem, možda čak i električni problem. U takvim je slučajevima ključno da tehničar pregleda vaš sustav.

Redovito održavanje: Kako biste izbjegli ove probleme, razmislite o zakazivanju godišnjeg servisa za vaš klima uređaj. Ova preventivna mjera može pomoći u prepoznavanju i rješavanju problema prije nego što postanu ozbiljniji, što vas potencijalno može spasiti od potpune zamjene sustava.

Ako imate problema s vlagom ili čudnim mirisima iz klima uređaja, naši tehničari mogu procijeniti situaciju i savjetovati vas je li najbolje popraviti ili zamijeniti jedinicu. Redovito održavanje izvrsna je praksa da vaš sustav radi glatko i učinkovito.

U sažetku

U ovom smo tekstu obradili mnogo informacija i nadamo se da vam je pomogao razumjeti zašto treba razmisliti o zamjeni starog klima uređaja novim. Ako i dalje imate pitanja ili trebate više informacija, ne ustručavajte se obratiti nam se.

Zapamtite prednosti redovitog održavanja

Redoviti godišnji servis vašeg klima uređaja je neophodan. Pomaže u ranom otkrivanju i rješavanju problema, osiguravajući učinkovit i pouzdan rad vašeg sustava. Održavanje može produžiti vijek trajanja vaše jedinice i poboljšati njenu ukupnu izvedbu.

Istražite naše mogućnosti klima uređaja

Ako razmišljate o novom klimatizacijskom uređaju, pogledajte našu ponudu klimatizacijskih sustava. Nudimo različite modele i značajke koje odgovaraju vašim potrebama i željama.

Hvala vam što ste nas uzeli u obzir za svoje potrebe za klimatizacijom. Ovdje smo da vam pružimo stručno vodstvo i podršku kako bismo vam osigurali ugodno i zdravo unutarnje okruženje.


Jamstvo, montaža, servis i održavanje.

Uvjet za ostvarenje punog roka redovnog i produženog jamstva je ugradnja isključivo od strane ovlaštenog poduzeća/obrta/servisa, te obavljanje periodičkih godišnjih jamstvenih pregleda/servisa od strane ovlaštenog poduzeća/obrta/servisa. Kako bi jamstvo bilo valjano kroz čitav period, potrebno je prije isteka prve, te prije isteka svake naredne godine trajanja jamstvenog roka, obaviti jamstveni pregled/servis. Takav pregled/servis vrši isključivo ovlašteno poduzeće/obrt/servis. Kupac vodi brigu o pravovremenoj realizaciji godišnjeg jamstvenog pregleda/servisa, a ovlašteni serviser nakon pregleda uređaja ovjerava jamstveni list da je izvršen periodički godišnji pregled. Godišnji servisni pregled se naplaćuje prema cjeniku poduzeća/obrta/servisa koji je servisni pregled i izvršio. Ukoliko godišnji jamstveni pregled/servis nije napravljen tj. ako jamstveni list nije ovjeren od strane ovlaštenih poduzeća/obrta/servisa, tada jamstvo prestaje važiti istekom 12 mjeseci od datuma prodaje, odnosno ugradnje.


Naša kompletna ponuda mono-split klima uređaja:


Naši ovlašteni tehničari, putem stalne edukacije, pružaju savjetovanje prilikom kupnje i vrše ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava. Uz to, pažljivo pristupamo vašim potrebama i primjenjujemo naše dugogodišnje iskustvo u montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava, što nas čini vodećim u kvaliteti u odnosu na konkurenciju.

Imate potreba za održanjem klima uređaja i ugradnjom s povjerenjem nam se javite na telefon:+385 95 123 0003, email:luka.technoprom@gmail.com

ili pošaljite upit prekokontakt forme.

 

Klima uređaji hrvatska


VELEPRODAJA – MALOPRODAJA KLIMA UREĐAJA – MONTAŽA –  20000 montaža  po čitavoj RH  i otoci  – VODEĆI KLIMA CENTAR U HRVATSKOJ !!!

Klima centar Klima uređaji Hrvatska – veleprodaja – maloprodaja- klime – otplata na rate – akcije

ZASTUPAMO PROIZVOĐAČE KLIMA UREĐAJA – IMAMO U PONUDI KOMPLETAN NJIHOV ASORTIMAN TE SMO I OVLAŠTENI SERVIS ZA BRENDOVE : Airwell, Azuri, Bergen, Daikin, Fujitsu, Gree, Haier, Hitachi, Hyundai, Korel, Lg, Maxon, Midea, Mitsubishi electric, Panasonic, Qzen, Quadro, Samsung, Sinclair, Tesla, Toshiba, Trotec, Vaillant, Vivax .

Najduža garancija do 5 godina za uređaj a kompresor 10 godina za pojedine modele klima uređaja!

Radimo direktno sa našim suradnicima koji su raspoređeni  u svih većim gradovima i mjestima u Hrvatskoj i njihovoj široj okolici uključujući i otoke . Imamo preko 50 radnih timova raspoređeni diljem naše zemlje  i možemo izaći vrlo brzo na teren i obaviti posao.

U svim ovim navedenim mjestima imamo direktno svoje predstavnike , možemo doći na uviđaj Vašeg prostora. Dati Vam savjete i sugerirati što bi odgovaralo za kupnju. Te na koji način bi se izvela montaža klima uređaja, potpuno besplatno. Naši djelatnici su razmješteni po navedenim zonama. Oni žive i rade na tim lokacijama, a lokacije prodaju i montažu klima uređaja su:

Zagreb, Karlovac, Rijeka, Pula + cijela Istra, Umag, Poreč, Rovinj, Labin, Pazin, Buje, Zadar, Šibenik, Split, Metković, poluotok Pelješac, Dubrovnik, Metković, Omiš, Ploče, Makarska, Slavonski brod, Osijek, Vinkovci, Koprivnica, Požega, Virovitica, Našice, Sisak, Varaždin, Bjelovar, Čakovec, Vukovar, cijela Slavonija, Rab, Hvar, Brać, Cres, Šolta, Krk , Ugljan, Pašman, Dugi otok, Korčula! Novalja, Pag , Vir , Murter ,Vodice, Biograd na moru , Pakoštane , Drage , Pirovac , Rogoznica, Primošten Crikvenica , Senj , Lika i gorski kotar . Radimo i po manjim mjestima u okolici gore navedenih gradova u krugu od 100 km + otoci !

 DOSTAVA JE GRATIS.

Kupnja na rate putem kreditnih kartica Visa premium (bivši american) do 24 rate. Diners do 36 rata. PBZ Viza klasična do 12 rata, Zagrebačka banka do 12 rata, Otp banka neograničeno vi birate broj rata. Do 12 rata cijena se uvećava 10 %,  ako je od 13 – 36 rata  cijena se uvećava 12 % ili 15 % ovisno koja je banka i kartica.