Haier klima uređaji

Najveći izbor HAIER klima uređaja

Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

učinkovitosti.

Evo nekoliko ključnih značajki Haier klima uređaja:

 1. Energetska Učinkovitost: Haier klima uređaji često koriste inverter tehnologiju, koja pomaže u uštedi energije regulirajući brzinu kompresora prema točnoj potražnji za hlađenjem ili grijanjem.
 2. Inovativne Značajke: Haier klima uređaji dolaze s različitim naprednim značajkama, uključujući Wi-Fi povezivanje za daljinsko upravljanje, tihi rad, i napredne filtere za čišćenje zraka. Neki modeli također uključuju funkciju samodijagnostike koja može detektirati i prikazati greške, olakšavajući održavanje i popravke.
 3. Različiti Modeli: Haier nudi široku paletu modela, uključujući zidne jedinice, kazetne jedinice, kanalske jedinice i multi-split sustave. Ovo znači da možete odabrati uređaj koji najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama i prostoru.
 4. Kvaliteta Zraka: Mnogi Haier klima uređaji imaju ugrađene napredne filtere za čišćenje zraka koji mogu ukloniti prašinu, alergene i druge štetne čestice, pružajući čistiji i zdraviji zrak.
 5. Pouzdanost: Haier je poznat po visokoj kvaliteti svojih proizvoda i njihovoj pouzdanosti, što znači da su dizajnirani da traju.
 6. Ekološki prihvatljiv: Mnogi Haier klima uređaji koriste ekološki prihvatljive rashladne tvari koje imaju manji utjecaj na globalno zatopljenje.

Prije kupnje Haier klima uređaja, važno je razmotriti veličinu prostora koji trebate ohladiti ili zagrijati, količinu upotrebe koju očekujete i bilo kakve specifične značajke koje su vam potrebne. Također je preporučljivo konzultirati se s stručnjakom za klimatizaciju kako bi se osiguralo da odabrani model udovoljava vašim potrebama.

haier-klimakoncept-1

Početkom 2020. brand Haier dobio je nekoliko priznanja od neovisne agencije za istraživanje svjetskog tržišta Euromonitor International:
Haier je No.1 u svijetu u kategoriji „pametnih” klima uređaji s mogućnošću povezivanja. Haier je ostvario 29,4% tržišnog udjela u navedenoj kategoriji.

Haier je No.1 u svijetu u kategoriji klima uređaja s funkcijama za samočišćenje i filtriranje zraka. Haier je ostvario 43,4% tržišnog udjela u navedenoj kategoriji.

Haier je No.1 prema prodaji kineskih klima uređaja s vlastitim brandom.

Haier klima uređaji odlikuju se modernim dizajnom, izradom od kvalitetnih materijala uz napredne funkcije uređaja, standardno opremljeni s pročišćavanjem zraka i ionizatorom. Haier klima uređaji predstavljaju idealan izbor za Vaš stambeni ili poslovni prostor.

HAIER KLIMA UREĐAJI – KATALOG – pdf

TIDE GREEN INVERTER

haier-klimakoncept-2

Tide Green inverter serija klima uređaja predstavlja najbolji omjer cijene i kvalitete. Posjeduje izvrsne performanse uz odličnu energetsku učinkovitost i napredno filtriranje zraka.

Nema štetnog utjecaja na ozon, koristi 30% manje rashladnog sredstva i povećana je energetska efikasnost. Funkcija Super Quiet smanjuje razinu buke na samo 18 dB a inteligentnim strujanjem zraka izbjegavamo direktan ispuh zraka na osobe u prostoru.

PEARL INVERTER

haier-klimakoncept-3

Nova serija Pearl klima uređaja tvrtke Haier nudi zaštitu od opasnosti po zdravlje iz zraka, ima inovativnu tehnologiju samočišćenja i dolazi s ugrađenim Wi-Fi modulom. Ugrađeni wi-fi modul je potpuno kompatibilan sa Haierovom hOn aplikacijom čime imate potpunu kontrolu i mogućnost upravljanja sa svog pametnog telefona ili tableta. Aplikacija je kompatibilna sa Google Assistantom i Alexom.

Elegantna Pearl linija sadrži i UVC generator koji se pokazao učinkovitim protiv virusa Covid-19 sa učinkovitošću 99,998 posto.

FLEXIS PLUS INVERTER

haier-klimakoncept-4

Haier Flexis Plus Inverter (R32) predstavlja najbolji omjer energetske učinkovitosti, dizajna i funkcionalnosti. Ovaj model ima najnoviju generaciju invertera s PID tehnologijom. Na ovaj način postižemo velike uštede energije i precizniju regulaciju temperature u prostoru.

Haier Flexis Plus Inverter klima uređaj uništava 99,99% virusa COVID-19 pomoću UVC sterilizacije koja je implementirana u isparivač klima uređaja.

Frost Clean funkcija samočišćenja uklanja sve nečistoće i bakterije a ECO senzor pokreta prepoznaje prisutnost osoba u prostoriji te nakon 20 minuta prebacuje uređaj u način uštede energije.

Navesti ćemo još neke od funkcija koje imaju Haier Flexis Plus Inverter klima uređaji:

 • 3M Purify Filter – Antibakterijski panel
 • Niska razina buke
 • Pročišćeni zrak
 • Inteligentno strujanje zraka

haier

Akcije Haier klima uređaja U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Haier? Klima koncept redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama – obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni! Punu ponudu trenutno dostupnih Haier klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

Na web shopu Klima koncept možete pronaći kompletnu gamu HAIER klima uređaja kućne serije.
U prodajno izložbenom salonu Klima koncept u Splitu možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje HAIER.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.

 • plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
 • plaćanje na transakcijski račun
 • plaćanje prilikom preuzimanja
 • besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
 • Ovlaštena montaža u cijeloj Hrvatskoj (montažu vrši naš ovlašteni partner-tvrtka na Vašem području)
 • stalne akcije –