Vivax klima uređaji

Vivax klima uređaji

Vivax je marka koja se specijalizirala za proizvodnju raznih kućanskih aparata, uključujući klima uređaje. Tvrtka je poznata po izradi uređaja koji su pouzdani, energetski učinkoviti i pristupačni..

Ključne značajke Vivax klima uređaja Pročitajte više…

VIVAX – VIVAX COOL klima uređaja

Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

Vivax je marka koja se specijalizirala za proizvodnju raznih kućanskih aparata, uključujući klima uređaje. Tvrtka je poznata po izradi uređaja koji su pouzdani, energetski učinkoviti i pristupačni.

Evo nekoliko ključnih značajki Vivax klima uređaja:

   

   1. Energetska Učinkovitost: Većina Vivax klima uređaja koristi inverter tehnologiju koja optimizira potrošnju energije i omogućuje uređaju da pruži ugodnu temperaturu uz smanjenu potrošnju energije.

   1. Inovativne Značajke: Vivax klima uređaji često dolaze s nizom korisnih značajki, poput Wi-Fi kontrole, tihe operacije, raznih načina rada (hlađenje, grijanje, sušenje, ventilacija), automatskog čišćenja i sl.

   1. Različiti Modeli: Vivax nudi različite modele klima uređaja, uključujući zidne jedinice i multi-split sustave, omogućujući korisnicima da odaberu uređaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama i prostoru.

   1. Pouzdanost: Vivax je poznat po svojoj pouzdanosti i kvaliteti izrade, a mnogi od njihovih uređaja dolaze s produženim garancijama.

   1. Pristupačnost: Jedna od glavnih prednosti Vivax klima uređaja je njihova pristupačnost. Tvrtka se fokusira na izradu uređaja koji pružaju odlične performanse po povoljnim cijenama.4

   1. Ekološka Osviještenost: Mnogi Vivax klima uređaji koriste ekološki prihvatljive rashladne tvari poput R32.

  Kao i uvijek, pri odabiru klima uređaja, važno je uzeti u obzir veličinu i vrstu prostora koji trebate ohladiti ili zagrijati, kao i vaše specifične zahtjeve i proračun. Preporučljivo je konzultirati se s HVAC stručnjakom kako bi se osiguralo da odabrani model udovoljava vašim potrebama.

  VIVAX klima uređaji vrhunskih karakteristika

  VIVAX klima uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoliša spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu.

  Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja. Ugodan, temperiran i čist zrak prvi je preduvjet da se osjećate ugodno u nekom prostoru. Pri tome razina buke izrazito je važna, a Vivax klima uređaji s obzirom na najnovija tehnološka dostignuća pridonose izrazito tihom radu kako kod hlađenja, tako i kod grijanja prostora.

  Uz trogodišnje jamstvo i osiguranu servisnu podršku Vivax klima uređaji danas su BEST BUY proizvod za svakog kupca.

  Vivax u ponudi nudi široki asortiman klima uređaja, od mono zidnih split sustava, multi inverter zidnih, podnih i kazetnih sustava, mobilnih klima uređaja, pa sve do podno-stropnih, kanalnih i kazetnih komercijalnih uređaja. Sa Vivax asortimanom klima uređaja u stanju smo odgovoriti na sve potrebe tržišta.

  VIVAX COOL KLIMA UREĐAJI – katalog pdf

  PAMETNI KLIMA UREĐAJI
  VIVAX Wi-Fi ready klima uređaji

  VIVAX koji je na tržištu već 15 godina, na svim modelima klima uređaja nudi opciju Wi-Fi povezivosti tj. SMART značajke.
  To znači da se klima uređaji putem Wi-Fi modula mogu spojiti s pametnim telefonom. Ovo se odvija preko Nethome Plus aplikacije, putem koje osoba može upravljati klima uređajem i kada nije u svome domu, a želi da je dočeka ugodna temperatura. Ovo je također pogodno i za vlasnike ugostiteljskih apartmana, koji čak iz drugog grada mogu pratiti i optimizirati potrošnju u cijelom objektu. Putem mobitela se može provjeriti stanje klima uređaja u 97 točaka, a aplikacija može napraviti i dijagnostiku ispravnosti.

  Akcije Vivax klima uređaja

  U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Vivax? Klima uređaji Hrvatska redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama – obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

  Punu ponudu trenutno dostupnih Vivax klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

  Na web shopu Klima uređaji Hrvatska možete pronaći kompletnu gamu Vivax klima uređaja kućne serije.
  U Klima uređaji Hrvatska možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje Vivax.
  Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.

    

    • plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije

    • plaćanje na transakcijski račun

    • plaćanje prilikom preuzimanja

    • besplatna dostava za cijelu Hrvatsku

    • Ovlaštena montaža u cijeloj Hrvatskoj (montažu vrši naš ovlašteni partner-tvrtka na Vašem području)

    • STALNE AKCIJE –


   Jamstvo, montaža, servis i održavanje.

   Uvjet za ostvarenje punog roka redovnog i produženog jamstva je ugradnja isključivo od strane ovlaštenog poduzeća/obrta/servisa, te obavljanje periodičkih godišnjih jamstvenih pregleda/servisa od strane ovlaštenog poduzeća/obrta/servisa. Kako bi jamstvo bilo valjano kroz čitav period, potrebno je prije isteka prve, te prije isteka svake naredne godine trajanja jamstvenog roka, obaviti jamstveni pregled/servis. Takav pregled/servis vrši isključivo ovlašteno poduzeće/obrt/servis. Kupac vodi brigu o pravovremenoj realizaciji godišnjeg jamstvenog pregleda/servisa, a ovlašteni serviser nakon pregleda uređaja ovjerava jamstveni list da je izvršen periodički godišnji pregled. Godišnji servisni pregled se naplaćuje prema cjeniku poduzeća/obrta/servisa koji je servisni pregled i izvršio. Ukoliko godišnji jamstveni pregled/servis nije napravljen tj. ako jamstveni list nije ovjeren od strane ovlaštenih poduzeća/obrta/servisa, tada jamstvo prestaje važiti istekom 12 mjeseci od datuma prodaje, odnosno ugradnje.


   Naša kompletna ponuda mono-split klima uređaja:


   Naši ovlašteni tehničari, putem stalne edukacije, pružaju savjetovanje prilikom kupnje i vrše ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava. Uz to, pažljivo pristupamo vašim potrebama i primjenjujemo naše dugogodišnje iskustvo u montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava, što nas čini vodećim u kvaliteti u odnosu na konkurenciju.

   Imate potreba za održanjem klima uređaja i ugradnjom s povjerenjem nam se javite na telefon:+385 95 123 0003, email:luka.technoprom@gmail.com

   ili pošaljite upit prekokontakt forme.

    

   Klima uređaji hrvatska


   VELEPRODAJA – MALOPRODAJA KLIMA UREĐAJA – MONTAŽA –  20000 montaža  po čitavoj RH  i otoci  – VODEĆI KLIMA CENTAR U HRVATSKOJ !!!

   Klima centar Klima uređaji Hrvatska – veleprodaja – maloprodaja- klime – otplata na rate – akcije

   ZASTUPAMO PROIZVOĐAČE KLIMA UREĐAJA – IMAMO U PONUDI KOMPLETAN NJIHOV ASORTIMAN TE SMO I OVLAŠTENI SERVIS ZA BRENDOVE : Airwell, Azuri, Bergen, Daikin, Fujitsu, Gree, Haier, Hitachi, Hyundai, Korel, Lg, Maxon, Midea, Mitsubishi electric, Panasonic, Qzen, Quadro, Samsung, Sinclair, Tesla, Toshiba, Trotec, Vaillant, Vivax .

   Najduža garancija do 5 godina za uređaj a kompresor 10 godina za pojedine modele klima uređaja!

   Radimo direktno sa našim suradnicima koji su raspoređeni  u svih većim gradovima i mjestima u Hrvatskoj i njihovoj široj okolici uključujući i otoke . Imamo preko 50 radnih timova raspoređeni diljem naše zemlje  i možemo izaći vrlo brzo na teren i obaviti posao.

   U svim ovim navedenim mjestima imamo direktno svoje predstavnike , možemo doći na uviđaj Vašeg prostora. Dati Vam savjete i sugerirati što bi odgovaralo za kupnju. Te na koji način bi se izvela montaža klima uređaja, potpuno besplatno. Naši djelatnici su razmješteni po navedenim zonama. Oni žive i rade na tim lokacijama, a lokacije prodaju i montažu klima uređaja su:

   Zagreb, Karlovac, Rijeka, Pula + cijela Istra, Umag, Poreč, Rovinj, Labin, Pazin, Buje, Zadar, Šibenik, Split, Metković, poluotok Pelješac, Dubrovnik, Metković, Omiš, Ploče, Makarska, Slavonski brod, Osijek, Vinkovci, Koprivnica, Požega, Virovitica, Našice, Sisak, Varaždin, Bjelovar, Čakovec, Vukovar, cijela Slavonija, Rab, Hvar, Brać, Cres, Šolta, Krk , Ugljan, Pašman, Dugi otok, Korčula! Novalja, Pag , Vir , Murter ,Vodice, Biograd na moru , Pakoštane , Drage , Pirovac , Rogoznica, Primošten Crikvenica , Senj , Lika i gorski kotar . Radimo i po manjim mjestima u okolici gore navedenih gradova u krugu od 100 km + otoci !

    DOSTAVA JE GRATIS.

   Kupnja na rate putem kreditnih kartica Visa premium (bivši american) do 24 rate. Diners do 36 rata. PBZ Viza klasična do 12 rata, Zagrebačka banka do 12 rata, Otp banka neograničeno vi birate broj rata. Do 12 rata cijena se uvećava 10 %,  ako je od 13 – 36 rata  cijena se uvećava 12 % ili 15 % ovisno koja je banka i kartica.