Česta pitanja

Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno po ponudi.

Kupnja na rate putem kreditnih kartica Visa premium ( bivši american ) do 24 rate , Diners do 36 rata , PBZ Viza klasična do 12 rata , Zagrebačka banka do 12 rata , Otp banka neograničeno vi birate broj rata . Do 12 rata cijena se uvećava 10 % , ako je od 13 – 36 rata cijena se uvećava 12 % ili 15 % ovisno koja je banka i kartica .

OPCIJE PLAČANJA :

A – gotovinom odmah majstoru nakon montaže 

B – kreditne kartice na rate opisali smo gore 

C – preko računa obrta, firme ili privatne osobe unaprijed plaćanje po ponudi   

D – neki vaš prijedlog koji nije naveden ovdje 

Dostava

Za narudžbe do 69,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 6,00 €

Za narudžbe od 70,00 € do 133,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,00 €

Za narudžbe od 134,00 € do 266,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 10,00 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 270,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci sa nadoplatom).

Montaža

Technoprom pažljivo bira ovlaštene partnere kako bi osigurali upravo vama prilagođenu podršku i maksimalnu razinu usluge. U 30 godina iskustva kroz povjerenje i poštovanje razvili smo dugotrajne partnerske odnose te kroz edukaciju i podršku stvorili mrežu koja vam može pružiti personaliziranu pomoć i ekskluzivnu uslugu. Kada se radi o odabiru savršenog klimatizacijskog uređaja i kvalitetnoj montaži, na pravom ste mjestu.

Provjerite naše super cijene za montažu klima uređaja ovisno o veličini vašeg prostora i jačine klima uređaja.

Jamstvo

Svi naši klima uređaji imaju 3 do 7 godina jamstva ovisno o proizvođaču i modelu klima uređaja, koje pokriva kompletan klima uređaj, montažu i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 5 te 10 godina jamstva na kompresor.

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica – više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše ‘unutarnja jedinica’ ili ‘vanjska jedinica’, tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Klima uređaji prodaja

Klima uređaji renomiranih marki po povoljnim cijenama, izdavanje R1 računa,garancija, besplatan uviđaj i procjena montaže.

Montaža klima uređaja

Vedran Company – klima centar Technoprom savjetuje . Prilikom izbora klima uređaja treba obratiti pozornost na veličinu i snagu klima uređaja . Svaki klima uređaj mora biti namijenjen za prostoriju u koju ga se namjerava postaviti. Kako bi se izračunao raspon snage u kw , broj kvadratnih metara prostora se podijeli sa deset za hlađenje i sedam za grijanje . Parametri koji čine razliku između veličine i snage klima uređaja su sljedeći: položaj prostorije, toplinska izolacija kuće ili stana, električni uređaji u prostoriji, broj ljudi koji koriste klimatizirane uređaje, te kvaliteta površina izrađenih od stakla u prostoriji.Obavljamo montažu klima uređaja u svim mjestima i gradovima u RH, sa pedeset (50) radnih timova na raspolaganju raspoređeni po čitavom teritoriju RH – IZLAZAK NA TEREN VRLO BRZO BEZ DODATNIH TROŠKOVA – 095/123-0003 , luka.technoprom@gmail.com

Centralno grijanje

Najpovoljnije centralno – solarno – podno grijanje, prodaja, ugradnja i servis. Nudimo nabavu i montažu svih vrsta i tipova opreme za centralna grijanja. Naše stručno osoblje, pomoći će Vam izabrati najbolju dizalicu topline, koja odgovara Vašim potrebama.

Dizalice topline

Dizalice topline za hlađenje, grijanje, podno grijanje, potrošna topla voda PTV, spajanje na solar Besplatan uviđaj i procjena montaže. Dizalice topline su idealne za klimu s umjerenim potrebama za grijanjem i hlađenjem, toplinske pumpe nude energetski učinkovitu zamjenu za peći i klima uređaje. Poput vašeg hladnjaka, toplinske pumpe koriste električnu energiju za premještanje topline iz hladnog u topli prostor, čineći hladni prostor hladnijim, a topliji prostor toplijim. Tijekom sezone grijanja dizalice topline premještaju toplinu iz hladnog prostora na otvorenom u vašu toplu kuću, a tijekom sezone hlađenja dizalice topline iz vaše hladne kuće prebacuju toplinu na otvorenom. Budući da premještaju toplinu, a ne stvaraju toplinu, dizalice topline mogu pružiti ekvivalentno kondicioniranje prostora za samo četvrtinu troškova rada konvencionalnih uređaja za grijanje ili hlađenje.

Termoakumulacijske peći

Prodajemo, montiramo, servisiramo po cijeloj Hrvatskoj, Magnohrom termo peći, od 2455 kn + pdv, ovisno o snazi, za detaljniju i precizniju ponudu molim da nam se direktno obratite putem e-maila, kontakt obrazca ili pozivom na broj 095/123-0003 , luka.technoprom@gmail.com.

Servis klima uređaja

Klima uređaji Hrvatska obavlja servisiranje , čišćenje klima uređaja + nabavu, dostavu i ugradnju rezervnih dijelova za cijelu hrvatsku svih vrsta klima uređaja. Popravak (rad) obavljamo po dogovoru i želji kupca, ovisno u kojem se kupac gradu nalazi. Prodajemo zaštitne navlake za klime ( za vanjske jedinice ) i daljinske upravljače za sve tipove klima uređaja !

Peći – kotlovi na pelet i drva

Peći – kotlovi na pelet i drva je peć koja sagorijeva komprimirano drvo ili pelet na biomasu kako bi stvorila izvor topline za stambene i ponekad industrijske prostore. Stalnim punjenjem goriva iz spremnika (lijevak) u područje ložišta, on stvara stalni plamen koji zahtjeva malo ili nimalo fizičkih prilagodbi. Današnji sustavi centralnog grijanja koji rade na drvene pelete kao obnovljivi izvor energije mogu doseći faktor učinkovitosti veći od 90%.