prodaja klima uređaja

KLIMA UREĐAJI – PRODAJA KLIMA UREĐAJA

Klima uređaji – prodaja klima uređaja svih renomiranih marki po povoljnim cijenama

prodaja Klima uređaja svih marki po povoljnim cijenama, klima centar Technoprom –  br. 1 u Hrvatskoj. Veleprodaja i maloprodaja + montaža u cijeloj Hrvatskoj  + otoci. Radimo od davne 1996. godine i ima preko 50 radnih timova raspoređeni po cijeloj Hrvatskoj. Radimo u Vašem gradu i mjestima okolo ( preko 20000 montaža )  i ovlašten je zastupnik klima brendova:

Daikin, Midea , Gree, Haier, Maxon,Panasonic, Fujitsu, Toshiba, Mitsubishi, Samsung, Lg, Korel, Hitachi, Sanyo, Azuri , Argo, Quadro , Tesla , Sinclair, Bergen, Vaillant , Airwell, Hyundai – Vivax

Imamo kompletan asortiman navedenih brendova koje zastupamo.

AKO POSTOJI POVOLJNIJA PONUDA OD NAŠE MOGUĆ JE DOGOVOR DA VAM IZAĐEMO SA VEĆIM POPUSTOM I NIŽOM CIJENOM – JAVITE NAM SE ZA DOGOVOR .

Top cijene klima uređaja hrvatska

Prodaja klima uređaja - Osigurana brza montaža i servis na cijelom teritoriju Rh + otoci – Preko 50 radnih timova raspoređenih po Rh!

Prodaja klima uređaja  - Top cijene klima uređaja hrvatska – svi su modeli inverteri sa ponude od najeftinije do najskuplje ponude. Istaknute cijene su bez pdv-a – energetski razred A++, neki modeli A +++. Najmanja potrošnja struje, najtiši rad, najduža garancija do čak 7 godina na neke modele. Pogledati detaljno slike i proizvode gore iznad. 

Osigurana brza montaža i servis na cijelom teritoriju Rh + otoci  – Preko 50 radnih timova raspoređenih po Rh! 

Plaćanje na rate putem svih uobičajenih kreditnih kartica od 2 – 72 rate.

Klima uređaji prodaja

Klima uređaji renomiranih marki po povoljnim cijenama, izdavanje R1 računa,garancija, besplatan uviđaj i procjena montaže.

Montaža klima uređaja

Vedran Company – klima centar Technoprom savjetuje . Prilikom izbora klima uređaja treba obratiti pozornost na veličinu i snagu klima uređaja . Svaki klima uređaj mora biti namijenjen za prostoriju u koju ga se namjerava postaviti. Kako bi se izračunao raspon snage u kw , broj kvadratnih metara prostora se podijeli sa deset za hlađenje i sedam za grijanje . Parametri koji čine razliku između veličine i snage klima uređaja su sljedeći: položaj prostorije, toplinska izolacija kuće ili stana, električni uređaji u prostoriji, broj ljudi koji koriste klimatizirane uređaje, te kvaliteta površina izrađenih od stakla u prostoriji.Obavljamo montažu klima uređaja u svim mjestima i gradovima u RH, sa pedeset (50) radnih timova na raspolaganju raspoređeni po čitavom teritoriju RH – IZLAZAK NA TEREN VRLO BRZO BEZ DODATNIH TROŠKOVA – 095/123-0003 , luka.technoprom@gmail.com

Centralno grijanje

Najpovoljnije centralno – solarno – podno grijanje, prodaja, ugradnja i servis. Nudimo nabavu i montažu svih vrsta i tipova opreme za centralna grijanja. Naše stručno osoblje, pomoći će Vam izabrati najbolju dizalicu topline, koja odgovara Vašim potrebama.

Dizalice topline

Dizalice topline za hlađenje, grijanje, podno grijanje, potrošna topla voda PTV, spajanje na solar Besplatan uviđaj i procjena montaže. Dizalice topline su idealne za klimu s umjerenim potrebama za grijanjem i hlađenjem, toplinske pumpe nude energetski učinkovitu zamjenu za peći i klima uređaje. Poput vašeg hladnjaka, toplinske pumpe koriste električnu energiju za premještanje topline iz hladnog u topli prostor, čineći hladni prostor hladnijim, a topliji prostor toplijim. Tijekom sezone grijanja dizalice topline premještaju toplinu iz hladnog prostora na otvorenom u vašu toplu kuću, a tijekom sezone hlađenja dizalice topline iz vaše hladne kuće prebacuju toplinu na otvorenom. Budući da premještaju toplinu, a ne stvaraju toplinu, dizalice topline mogu pružiti ekvivalentno kondicioniranje prostora za samo četvrtinu troškova rada konvencionalnih uređaja za grijanje ili hlađenje.

Termoakumulacijske peći

Prodajemo, montiramo, servisiramo po cijeloj Hrvatskoj, Magnohrom termo peći, od 2455 kn + pdv, ovisno o snazi, za detaljniju i precizniju ponudu molim da nam se direktno obratite putem e-maila, kontakt obrazca ili pozivom na broj 095/123-0003 , luka.technoprom@gmail.com.

Servis klima uređaja

Klima uređaji Hrvatska obavlja servisiranje , čišćenje klima uređaja + nabavu, dostavu i ugradnju rezervnih dijelova za cijelu hrvatsku svih vrsta klima uređaja. Popravak (rad) obavljamo po dogovoru i želji kupca, ovisno u kojem se kupac gradu nalazi. Prodajemo zaštitne navlake za klime ( za vanjske jedinice ) i daljinske upravljače za sve tipove klima uređaja !

Peći – kotlovi na pelet i drva

Peći – kotlovi na pelet i drva je peć koja sagorijeva komprimirano drvo ili pelet na biomasu kako bi stvorila izvor topline za stambene i ponekad industrijske prostore. Stalnim punjenjem goriva iz spremnika (lijevak) u područje ložišta, on stvara stalni plamen koji zahtjeva malo ili nimalo fizičkih prilagodbi. Današnji sustavi centralnog grijanja koji rade na drvene pelete kao obnovljivi izvor energije mogu doseći faktor učinkovitosti veći od 90%.

Hyundai Elite inverter

Hyundai Elite Inverter plus

Hyundai Performance inverter plus

Hyundai Performance Inverter Plus

Hyundai klima uredaji

Hyundai

rashladni uređaji Klima uredaji Hrvatska akcija

Rashladni uređaji – Što su, kako rade i koji odabrati?

Klima uređaji Akcija u obiteljskoj kući.

Odabir klima uređaja – ultimativni vodič

Klima uređaji Akcija Klima uređaji Hrvatska

Klima uređaji novosti

Dizalica Topline - Kuća Zubadan - Tecnoprom Klima uredaji Hrvatska akcija

Dizalica topline – sve što trebate znati!