Daikin klima uređaji

Daikin stylish Klima uredaji Hrvatska akcija

Najveći izbor Daikin klima uređaja
Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj Platite do 24 rate bez kamata i provizije Ovlaštena montaža u cijeloj HR 

Daikin klima uređaji Daikin je svjetski lider u tehnologiji klimatizacijskih sustava za kućnu i poslovnu primjenu te vodeći japanski proizvođač sustava za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju i tehničko hlađenje.

Daikin mono split klima uređaji: Inovacija, Učinkovitost i Udobnost za Savršeno Klimatizirane Prostore

Daikin je svjetski priznati lider u industriji klimatizacijskih sustava, poznat po svojim inovativnim rješenjima, visokoj učinkovitosti i udobnosti. Daikin mono split klima uređaji su jedan od najpopularnijih izbora za pojedinačne prostorije ili manje prostore, pružajući optimalnu klimatizaciju uz brojne prednosti. U ovom tekstu ćemo detaljno istražiti različite aspekte Daikin mono split klima uređaja, uključujući njihove karakteristike, tehnološke inovacije, energetsku učinkovitost, praktične primjene i udobnost koju pružaju korisnicima.

Najveći izbor DAIKIN klima uređaja Pročitajte više…

Daikin klima uređaji

Najveći izbor DAIKIN klima uređaja – Daikin klima uređaji

Daikin klima uređaji Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj Platite do 24 rate bez kamata i provizije Ovlaštena montaža u cijeloj HR 
Daikin klima uređaji Daikin je svjetski lider u tehnologiji klimatizacijskih sustava za kućnu i poslovnu primjenu te vodeći japanski proizvođač sustava za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju i tehničko hlađenje.

Daikin mono split klima uređaji: Inovacija, Učinkovitost i Udobnost za Savršeno Klimatizirane Prostore

Daikin je svjetski priznati lider u industriji klimatizacijskih sustava, poznat po svojim inovativnim rješenjima, visokoj učinkovitosti i udobnosti. Daikin mono split klima uređaji su jedan od najpopularnijih izbora za pojedinačne prostorije ili manje prostore, pružajući optimalnu klimatizaciju uz brojne prednosti. U ovom tekstu ćemo detaljno istražiti različite aspekte Daikin mono split klima uređaja, uključujući njihove karakteristike, tehnološke inovacije, energetsku učinkovitost, praktične primjene i udobnost koju pružaju korisnicima.

Karakteristike Daikin mono split klima uređaja

Daikin mono split klima uređaji se sastoje od dvije jedinice – unutarnje jedinice i vanjske jedinice. Unutarnja jedinica je smještena unutar prostora kojeg želite klimatizirati, dok se vanjska jedinica instalira izvan objekta. Ova konfiguracija omogućuje jednostavno upravljanje temperaturom, vlažnosti i kvalitetom zraka u prostoru, uz minimalan utjecaj na estetiku unutarnjeg prostora.

Tehnološke Inovacije Daikin klima uređaji

Daikin je poznat po svojim tehnološkim inovacijama koje unaprjeđuju performanse i energetsku učinkovitost njihovih klima uređaja. Daikin mono split klima uređaji koriste invertersku tehnologiju koja omogućuje precizno podešavanje brzine kompresora prema stvarnim potrebama prostora. To rezultira uštedom energije i održavanjem stabilne temperature, čime se postiže optimalna udobnost i smanjuje trošak energije. Osim toga, Daikin koristi napredne senzore i inteligentne upravljačke sustave kako bi osigurao precizno održavanje željene klime u prostoru.

Energetska Učinkovitost

Daikin je predan razvoju energetski učinkovitih klima uređaja koji smanjuju potrošnju energije i štede novac korisnika. Inverterska tehnologija koja se koristi u Daikin mono split klima uređajima omogućuje prilagodbu rada kompresora prema stvarnim potrebama prostora, što rezultira optimalnom energetskom učinkovitošću. Ovi uređaji također koriste visoko učinkovite komponente i sustave za regulaciju temperature, čime se smanjuje potrošnja energije i emisija stakleničkih plinova. Kao rezultat, Daikin mono split klima uređaji mogu značajno smanjiti račune za energiju i imati manji utjecaj na okoliš.

Praktične Primjene Daikin klima uređaji

Daikin mono split klima uređaji su idealni za klimatizaciju pojedinačnih prostorija ili manjih prostora, kao što su spavaće sobe, dnevni boravci, uredi ili manje poslovni prostori. Fleksibilnost ovih uređaja omogućuje korisnicima da postignu željenu temperaturu i udobnost u pojedinačnim prostorijama, bez potrebe za klimatizacijom cijelog objekta. To znači da korisnici mogu kontrolirati temperaturu samo u prostorijama koje koriste, što rezultira uštedom energije i novca.

Udobnost i Kvaliteta Zraka Daikin klima uređaji

Daikin mono split klima uređaji pružaju visoku udobnost i kvalitetu zraka. Pomoću naprednih tehnologija za filtriranje i pročišćavanje zraka, ovi uređaji uklanjaju alergene, prašinu, plijesan i druge štetne čestice iz zraka. To rezultira poboljšanjem kvalitete zraka u prostoru, što je posebno važno za osobe koje pate od alergija ili respiratornih problema. Osim toga, Daikin mono split klima uređaji pružaju precizno upravljanje temperaturom i vlagom, osiguravajući ugodnu i zdravu klimu u prostoru.

Jednostavna Instalacija i Upotreba Daikin klima uređaji

Daikin mono split klima uređaji su jednostavni za instalaciju i upotrebu. Zbog dvije jedinice – unutarnje i vanjske – mogućnosti instalacije su fleksibilne i prilagođene različitim prostorima. Također, Daikin nudi intuitivne upravljačke panele i daljinske upravljače koji omogućuju jednostavno upravljanje klima uređajem. Korisnici mogu jednostavno postaviti željenu temperaturu, brzinu ventilatora i druge postavke kako bi postigli optimalnu udobnost u prostoru.

Zaključak Daikin klima uređaji

Daikin mono split klima uređaji pružaju inovativna rješenja za klimatizaciju pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Njihove tehničke karakteristike, tehnološke inovacije, energetska učinkovitost, praktične primjene i udobnost koju pružaju korisnicima čine ih izvrsnim izborom za postizanje savršene klime u različitim prostorima. Daikin je poznat po svojoj predanosti kvaliteti, pouzdanosti i brizi za okoliš, čime se potvrđuje kao lider u industriji klimatizacije. Bez obzira na vaše potrebe, Daikin mono split klima uređaji će pružiti optimalnu klimatizaciju i udobnost u vašem prostoru.

Daikinovi split i multi-split tipovi klima uređaji nude vrhunske performanse, energetsku učinkovitost i udobnost u elegantnim rješenjima koja odgovaraju svim interijerima i stilovima života. Opsežna linija proizvoda koristi Daikin tehnologiju za niže troškove i utjecaj na okoliš.

Daikin je odličan izbor za sve koji cijene kvalitetu !

Od 1924. Daikin stvara i unaprijeđuje jedinstvena rješenja za grijanje i hlađenje. Pokriva cijeli proces od proizvodnje do instalacije jedinica (kroz proizvodne pogone u Japanu i Europi) do proizvodnje radne tvari. Osiguravanje savršenog komfora kupcima, kroz klimatizacijske uređaje visoke kvalitete,  oduvijek je bio ključni cilj Daikina kojem je posvećen već više od 90 godina…

Dok neki drugi proizvođači klima uređaja osim uređaja za klimatizaciju proizvode i razne druge uređaje, Daikin je pravi stručnjak u klimatizaciji jer je to sve što oni rade i kao rezultat toga Daikin to radi najbolje na svijetu.
Zato Klima uređaji Hrvatska s ponosom preporučuje Daikin – svjetskog lidera u tehnologiji kontrole klime.

Tijekom 26+ godina prodao je, instalirao i servisirao doslovce tisuće Daikin klima uređaja, a mi svakako stojimo iza svoje kvalitete, prihvatljive cijene i ukupne predanosti stvaranju savršene mikro klime u objektima naših kupaca diljem Hrvatske.
Klima uređaji Hrvatska vam može pomoći da se odlučite za najbolji Daikin klima uređaj za svoje potrebe i budžet, bilo da je to split sustav sa jednom unutarnjom i jednom vanjskom jedinicom sustav ili multi sustav sa više unutarnjih jedinica koje se spajaju na jednu vanjsku jedinicu.

Tehnologija invertera s potpisom Daikin klima uređaji

inverter Klima uređaji Hrvatska

 

inverter Klima uređaji Hrvatska

Daikin inverter je tehnologija uštede energije koja učinkovito kontrolira brzinu motora i izbjegava energetske gubitke u klima uređajima. Umjesto da potroši dodatnu energiju pokretanjem i zaustavljanjem, pretvarač podešava brzinu motora tako da radi kontinuirano i učinkovitije. Daikin inverterska tehnologija  smanjuje vašu potrošnju električne

energije do 30%.  

Energetski učinkovite tehnologije za budućnost

Daikin stylish Klima uređaji Hrvatska

 

Daikin stylish Klima uređaji Hrvatska

Daikin rješenja za hlađenje klasificirana su s najvišim oznakama energetske učinkovitosti na tržištu. S naglaskom na obnovljive izvore energije i štednje zahvaljujući inverterskoj tehnologiji , možete imati  velike koristi i uštede uz cjelovita rješenja koja pružaju izvanrednu

udobnost bez povećanja vašeg računa za energiju. Daikinova predanost razvoju energetski učinkovitih klima uređaja jamči da su jedinice

Daikin godinama ispred standarda zakonodavstva. 

Zašto odabrati Daikin – Daikin klima uređaji?

Daikin klima uređaji su u Hrvatskoj sinonom za kvalitetu i kvalitetnu klimatizaciju prostora. Daikin klima uređaji izvrsno hlade vaš prostor i odlično griju pri vrlo niskim vanjskim temperaturama. Uređaji su opremljeni najmodernijom tehnologijom za optimalnu potrošnju uz visoki komfor. Daikin klima uređaji koriste napredne filtere za zrak kako bi osigurale čist i svjež zrak za ugodan boravak u prostoru. Wi-fi upravljanje je integrirano u modele premium klase a za ulazne modele je potrebno ugraditi W-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije. Premium modeli su opremljeni senzorom prisutnosti koji dodatno podiže komfor i povećava energetsku učinkovitost klima uređaja. 
Izaberite Daikin klima uređaj i jamčimo Vam maksimalno zadovoljstvo i komfor u režimu hlađenja i grijanja a uređajima iz premium klase bit će oduševljeni i najzahtjevniji korisnici.

Odabirom Daikin klima uređaja naprosto ne možete pogriješiti …

Daikin kvaliteta – Daikin klima uređaji

Zavidna Daikin kvaliteta proizlazi iz obraćanja pozornosti na dizajn, proizvodnju i testiranje, kao i podršku nakon kupnje. Svaka komponenta pažljivo je odabrana i strogo testirana kako bi potvrdila svoj doprinos kvaliteti i pouzdanosti proizvoda.

Nikada nam se u 20-godišnjem radu nije dogodio slučaj neispravnosti na uređaju u prvoj godini što i u praksi dokazuje Daikin vrhunsku kvalitetu.

Cjelogodišnji komfor u kući Daikin klima uređaji

Svrha potpune kontrole klime je pružanje optimalnih cjelogodišnjih uvjeta za život i tvrtka Daikin je stručna za davanje rješenja za to. Bez obzira da li se radi o rješenju sa jednom jedinicom ili multi sustavu sa vodećom inverterskom tehnologijom i tehnologijom dizalica topline, možemo Vam ponuditi rješenje koje u potpunosti odgovara Vama. Daikin unutarnje jedinice dizajnirane su za jednostavnu instalaciju i minimalno korištenje prostora te se podudaraju s unutarnjim uređenjem. Nudimo rješenje koje kombinira klimatizacijski uređaj s ventilacijom i ovlaživanjem radi savršenog komfora.

Daikin proizvodi široki asortiman klima uređaja: mono split inverter sustave (sa jednom untarnjom i jednom vanjskom jedinicom u raznim izvedbama unutarnjih jedinica:  zidna, podna/parapetna, kazetna i kanalna), multi inverter sustave, VRF sustave i dizalice topline.

Mono split klima uređaji Daikin namijenjeni za hlađenje i grijanje stambenih i manjih poslovnih prostora

SERIJE mono split klima uređaja Daikin- Aktualni modeli

SENSIRA – FTXF SERIJA DAIKIN

Daikin SENSIRA - SERIJA ftxf35a rxf35a r32 Klima uređaji Hrvatska

 

Daikin SENSIRA – SERIJA ftxf35a rxf35a r32 Klima uređaji Hrvatska

SENSIRA – FTXF novi uređaj odlično prihvaćen i vrlo tražen zahvaljujući diskretnom i modernom prednjem panelu koji se lijepo uklapa u sve interijere. Zadržava izvrsnu energetsku učinkovitost čak i u režimu grijanja na niskim vanjskim temperaturama. Zahvaljujući 24-satnom timeru i opcionalnim Wi-Fi upravljanjem sa udaljene lokacije putem snatrphona ili računala osigurava visoki komfor u hlađenju i grijanju. Daikin Sensira klima uređaji raspoloživi su u slijedećim snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW, 5kW, 6kW i 7,1kW.

COMFORA – FTXP SERIJA DAIKIN

Daikin COMFORA m362 ftxp20k3 rxp20k3 r32 Klima uređaji Hrvatska

 

Daikin COMFORA m362 ftxp20k3 rxp20k3 r32 Klima uređaji Hrvatska

COMFORA – FTXP visoko učinkovita serija koja spada u višu srednju klasu a odlikuje je diskretan i elegantan prednji panel koji odgovara svim modernim interijerima i dekorima. Ima ugrađen filter zraka koji uklanja 97% alergena tako da udišete čist i svjež zrak. Comfora klima uređaji su pogodni za kvalitetno hlađenje i odlično grijanje pri niskim vanjskim temperaturama uz visoku A++ energetsku učinkovitost i malu potrošnju električne energije. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Daikin Comfora klima uređaji su dostupni u slijedećim snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW, 5kW, 6kW i 7,1kW.

COMFORA – FTXTP (optimizirana za grijanje) SERIJA DAIKIN

Daikin COMFORA - FTXTP (optimizirana za grijanje) m362 ftxp20k3 rxp20k3 r32 Klima uređaji Hrvatska

 

Daikin COMFORA – FTXTP (optimizirana za grijanje) m362 ftxp20k3 rxp20k3 r32 Klima uređaji Hrvatska

 

COMFORA –  FTXTP  (optimizirana za grijanje) visoko učinkovita serija koja spada u višu srednju klasu a odlikuje je kvalitetno grijanje na vrlo niskim vanjskim temperaturama do -25°C te diskretan i elegantan prednji panel koji odgovara svim modernim interijerima i dekorima. Ima ugrađen filter zraka koji uklanja 97% alergena tako da udišete čist i svjež zrak. Comfora klima uređaji su pogodni za kvalitetno hlađenje i odlično grijanje pri niskim vanjskim temperaturama uz visoku A++ energetsku učinkovitost i malu potrošnju električne energije. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Daikin Comfora klima uređaji su dostupni u slijedećim snagama: 2,5kW i 3,5kW. 

PERFERA – FTXM SERIJA DAIKIN

Daikin PERFERA - FTXM SERIJA Klima uređaji Hrvatska

 

Daikin PERFERA – FTXM SERIJA Klima uređaji Hrvatska

PERFERA – FTXM  uređaj koji spada u visoku klasu s elegantnim dizajnom za suvremen komfor korak je ispred svog vremena. Zahvaljujući Daikin Flash Streamer tehnologiji klima uređaj Comfora stvara svjež i čist zrak za savršen komfor. Okomito i vodoravno pomicanje lamela omogućava 3D protok zraka za strujanje hladnog i toplog zraka do svih kutova prostora. Ugrađeni višezonski senzor prisutnosti otkriva prisutnost ljudi u prostoriji i onemogućuje direktno istrujavanje prema osobama u prostoru.  Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Daikin Perfera klima uređaji su dostupni u slijedećim snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW, 4,2kW, 5kW, 6kW i 7,1kW.

PERFERA – FTXTM (optimizirana za grijanje) SERIJA DAIKIN

Daikin PERFERA - FTXTM SERIJA (optimizirana za grijanje) 

 

Daikin PERFERA – FTXTM SERIJA (optimizirana za grijanje) 

 

PERFERA – FTXTM (optimizirana za grijanje) uređaj koji spada u visoku klasu a odlikuje je kvalitetno grijanje na vrlo niskim vanjskim temperaturama do -25°C a elegantnim dizajnom za suvremen komfor korak je ispred svog vremena. Zahvaljujući Daikin Flash Streamer tehnologiji klima uređaj Comfora stvara svjež i čist zrak za savršen komfor. Okomito i vodoravno pomicanje lamela omogućava 3D protok zraka za strujanje hladnog i toplog zraka do svih kutova prostora. Ugrađeni višezonski senzor prisutnosti otkriva prisutnost ljudi u prostoriji i onemogućava direktno istrujavanje prema osobama u prostoru.  Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Daikin Perfera klima uređaji su dostupni u slijedećim snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW, 4,2kW, 5kW, 6kW i 7,1kW.

STYLISH – FTXA FTXM SERIJA DAIKIN

Daikin STYLISH - FTXA FTXM SERIJA

 

Daikin STYLISH – FTXA FTXM SERIJA

STYLISH – FTXA klima uređaj visoke klase sa spektakularnim spojem stila i učinkovitosti. Za učinkovito pročišćavanje zraka i uklanjanje alergena zaslužan je filter od titanijevog apatita i srebrni filter a svjež i čist zrak osigurava Flash Streamer tehnologija. Novi poboljšani ventilator na unutarnjoj jedinici osigurava nečujan rad i savršeno mjesto za odmor i opuštanje. Stylish mjeri temperature pojedinih dijelova prostorije ugrađenim temperaturnim senzorom te varijabilnim ispuhom postiže ugodniju klimu u prostoru. Ugrađen je Wi-Fi adapter za jednostavno upravljanje sa udaljene lokacije putem aplikacije Daikin Online Controller. Stylish unutarnje jedinice mogu se povezati na mono-split i multi-split vanjske jedinice. Klima uređaji Stylish su dostupni u 3 boje: bijeloj, srebrnoj i boji crnog drveta i u slijedećim snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW, 4,2kW i 5kW.

EMURA – FTXJ SERIJA DAIKIN

Daikin EMURA - FTXJ SERIJA

 

Daikin EMURA – FTXJ SERIJA

EMURA – FTXJdizajnerski uređaji visoke klase u koje ćete se jednostavno zaljubiti jer se ujedinjuju visoku A+++ učinkovitost i luksuz. Zahvaljujući ugrađenom srebrnom filteru klima uređaji Emura stvaraju svjež i čist zrak za savršen komfor.  3D protok zraka za strujanje hladnog i toplog zraka do svih kutova prostora. Ugrađeni višezonski senzor prisutnosti otkriva prisutnost ljudi u prostoriji i onemogućuje direktno istrujavanje prema osobama u prostoru. Ugrađeni Wi-Fi adapter omogućava jednostavno upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala.  Daikin Emura klima uređaji su dostupni u bijeloj i srebrnoj boji i slijedećim snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW i 5kW.

PODNA/PARAPETNA – FVXM-F SERIJA DAIKIN 

Daikin PODNA/PARAPETNA - FVXM-F SERIJA

 

Daikin PODNA/PARAPETNA – FVXM-F SERIJA

 PODNA/PARAPETNA – FVXM-F  jedinica koja je posebno učinkovita i poželjna za grijanje, zaboravite na hladna stopala i uživajte u toplini u razini poda zahvaljujući istrujavanju toplog zraka u pod. Odlično se uklapa ispod prozora a svojim kompaktnim izgledom plijeni pozornost. Vertikalno pomicanje lamela omogućava jednoliku distribuciju zraka u sve dijelove prostorije. Vrlo tiha jedinica koja se zahvaljujući nenametljivim radom može postaviti i u spavaću sobu. Zahvaljujući 24-satnom timeru i opcionalnim Wi-Fi upravljanjem sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala osigurava visoki komfor u hlađenju i grijanju. Daikin podno/parapetni klima uređaji su dostupni u slijedećim snagama: 2,5kW, 3,5kW i 5kW.

NEXURA – FVXG SERIJA DAIKIN

Daikin NEXURA - FVXG SERIJA

 

Daikin NEXURA – FVXG SERIJA

NEXURA – FVXG inovativna na tržištu jedinstvena podna jedinica privlačnog zaobljenog dizajna sa jedinstvenom prednjim panelom koji se zagrijava poput tradicionalnih radijatora koji vam omogućava ugodnu i prirodnu toplinu tijekom hladnih dana za savršen komfor u cijelom vašem domu. Unutarnja jedinica se može postaviti standardno na zid a može se ugraditi i u zid. Njen nenametljiv tih rad i distribucija zraka čini je pogodnom za ugradnju u spavaće sobe. Zahvaljujući 24-satnom timeru i opcionalnim Wi-Fi upravljanjem sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala osigurava visoki komfor u hlađenju i grijanju.  Daikin Nexura klima uređaji su dostupni u slijedećim snagama: 2,5kW, 3,5kW i 5kW.

URURU SARARA – FTXZ SERIJA DAIKIN 

Daikin URURU SARARA - FTXZ SERIJA

 

Daikin URURU SARARA – FTXZ SERIJA

 

URURU SARARA – FTXZ Daikinova perjanica. jedinica s nagrađenom jedinstvenom tehnologijom pročišćavanja zraka na 5 načina, iznimno niskim utjecajem na okoliš i niskom potrošnjom električne energije. Sve u jednoj jedinici: hlađenje, grijanje, ventilacija zahvaljujući fizičkoj cijevi za dovod svježeg zraka, odvlaživanje zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji u vanjskoj jedinici. Jedinstveni spoj napredne tehnologije i funkcionalnosti sa automatskim čišćenjem filtera  i ugrađenim 3D inteligentnim senzorom prisutnosti koji protok zraka usmjerava dalje od ljudi u prostoru čime se gubi osjet propuha. Ova jedinica omogućava distribuciju pročišćenog i obogaćenog zraka u najudaljenije dijelove prostorije zahvaljujući 3-zonskom ispuhu. Zahvaljujući 24-satnom timeru i opcionalnim Wi-Fi upravljanjem sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala osigurava visoki komfor u hlađenju i grijanju.  Daikin Ururu Sarara klima uređaji su dostupni u slijedećim snagama: 2,5kW, 3,5kW i 5kW.

KANALNA JEDINICA – FDXM SERIJA DAIKIN

KANALNA JEDINICA – FDXM za maksimalni komfor na nevidljiv način! Kanalna jedinica je diskretno skrivena/smještena u stropu što omogućava kvalitetniju opskrbu čistim zrakom. Na zidu se vidi samo usisna i ispušna rešetka. Kanalni klima uređaji su pogodni za grijanje i hlađenje kupaonica jer se unutarnja jedinica uglavnom smješta pod plafon hodnika tako da nema negativnog utjecaja vlage iz kupaonice na sam uređaj. Također su pogodni za klimatizaciju nekoliko prostorija jednom unutarnjom jedinicom od koje se postavljaju zračni kanali prema svim prostorijama koje se žele klimatizirati. Suhi program omogućava smanjenje razine vlage bez promjene sobne temperature. Filter zraka na usisu zaslužan je za stalan dotok čistog zraka.  Zahvaljujući 7-dnevnom/24-satnom timeru i opcionalnim Wi-Fi upravljanjem sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala osigurava visoki komfor u hlađenju i grijanju.  Daikin Kanalni klima uređaji su dostupni u slijedećim snagama: 2,5kW, 3,5kW, 5kW i 6kW.

Bluevolution paleta proizvoda optimiziranih za grijanje

Zajamčen kapacitet grijanja pri niskoj

temperaturi okoline (do -25°C)

A+++ sezonska učinkovitost u grijanju

Logika kamina, Flash Streamer tehnologija

Wi-Fi povezivanje (opcija)

Daikin modeli koji se više ne proizvode

COMFORT FTX-J3/GV SERIJA DAIKIN (ne proizvodi se više) Daikin klima uređaji

COMFORT FTX-J3/GV ulazni model raspoloživ u snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW, 5kW i 6kW. Karakterizira ga dobar i stabilan rad u hlađenju pri visokim vanjskim temperaturama  i odlično grijanje na niskim vanjskim temperaturamaVrlo tih klima uređaj preporučljiv čak i za spavaće sobe. Za razliku od klima uređaja iz ulazne klase drugih proizvođača koji se nisu najbolje pokazali u grijanju na niskim vanjskim temperaturama, ovaj klima uređaj će zadovoljiti prosječnog korisnika kako po kvaliteti grijanja tako i po prihvatljivoj cijeni. Klima uređaji Comfort serije opremljeni su 24-satnim timerom i standardnim PVC mrežastim trajnim filterima a za upravljanje uređajom sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala potrebno je posebno kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. 

BOP FTXB-C SERIJA DAIKIN (ne proizvodi se više) Daikin klima uređaji

BOP FTXB-C klima uređaj ulazne serije sa elegantnim plosnatim prednjim panelom unutarnje jedinice koji se odlično uklapa u svaki interijer. Ima 24-satni timer i okomiti automatski swing za ravnomjernu distribiciju temperature i zraka u cijeloj prostoriji. Gotovo nečujni rad će oduševiti i najzahtjevnije korisnike a pogodan je i za spavaće sobe. Na ovaj klima uređaj ne može se ugraditi Wi-Fi upravljanje. Daikin Bop klima uređaji raspoloživi su u slijedećim snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW, 5kW i 6kW.

Više podataka pogledajte na stranicama proizvođača:  https://www.daikin.com

Akcije Daikin klima uređaja – Daikin klima uređaji

U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Daikin – Daikin klima uređaji? Klima uređaji Hrvatska redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama – obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih Daikin klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

 Na web shopu Klima uređaji Hrvatska možete pronaći kompletnu gamu DAIKIN klima uređaja kućne serije. U prodajno izložbenom salonu Klima uređaji Hrvatska možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje DAIKIN.Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.  – plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije- plaćanje na transakcijski račun- plaćanje prilikom preuzimanja- besplatna dostava za cijelu Hrvatsku- Ovlaštena montaža u cijeloj Hrvatskoj (montažu vrši naš ovlašteni partner-tvrtka na Vašem području)

 

– STALNE AKCIJE –