Fujitsu klima uređaji

Fujitsu klima uređaji Klima uredaji za grijanje akcija Hrvatska

Najveći izbor FUJITSU klima uređaja

Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatsko
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

Klima uređaje FUJITSU uz već dokazanu vrhunsku Japansku kvalitetu odlikuje bogat asortiman različitih modela klima uređaja širokog raspona kapaciteta hlađenja i grijanja, moderan dizajn te visoka energetska učinkovitost.

Za sve koji žele vrhunski japanski kvalitet uz povoljnu cijenu.

FUJITSU KLIMA UREĐAJI - KATALOG - pdf

Fujitsu je poznati svjetski proizvođač klima uređaja koji nudi širok asortiman mono split klima uređaja. Ovi uređaji su dizajnirani da pruže učinkovito grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Fujitsu mono split klima uređaji kombiniraju visoku energetsku učinkovitost, napredne značajke i pouzdanost kako bi osigurali udobnost korisnicima. U ovom detaljnom tekstu, istražit ćemo različite aspekte Fujitsu mono split klima uređaja, uključujući njihove značajke, prednosti, dostupne modele i primjenu.

Značajke Fujitsu mono split klima uređaja:

Visoka energetska učinkovitost:
Fujitsu stavlja veliki naglasak na energetsku učinkovitost svojih klima uređaja. Mnogi modeli imaju visoke COP (koeficijent učinka) vrijednosti, što znači da pružaju veću toplinsku ili hladnu snagu uz manju potrošnju energije.

Napredni sustav filtracije zraka:
Fujitsu mono split klima uređaji često su opremljeni naprednim sustavom filtracije zraka koji uklanja čestice prašine, alergene, bakterije i druge nečistoće iz zraka. To rezultira čišćim i zdravijim zrakom u prostoru.

Tihi rad:
Fujitsu klima uređaji su dizajnirani da rade tiho, što pridonosi mirnom i udobnom okruženju. Tihi ventilatori i optimizirane tehnologije smanjuju razinu buke tijekom rada uređaja.

Pametne funkcije:
Neki modeli Fujitsu mono split klima uređaja dolaze s naprednim pametnim funkcijama. To uključuje mogućnost daljinskog upravljanja putem mobilnih aplikacija, podešavanje rasporeda rada, praćenje potrošnje energije i još mnogo toga.

Estetski dizajn:
Fujitsu pridaje važnost i estetici svojih klima uređaja. Njihovi uređaji imaju moderni dizajn s glatkim linijama i suptilnim bojama, što omogućuje da se estetski uklope u različite unutarnje prostore.

Prednosti Fujitsu mono split klima uređaja:

Energetska učinkovitost:
Fujitsu mono split klima uređaji nude visoku energetsku učinkovitost, što rezultira smanjenom potrošnjom energije i nižim računima za energiju.

Udobnost:
Precizna regulacija temperature, prilagodljiva brzina ventilatora i napredni sustav filtracije pružaju udobnost korisnicima tijekom cijele godine.

Tihi rad:
Tihi ventilatori i optimizirane tehnologije smanjuju razinu buke, omogućujući korisnicima da uživaju u tišem okruženju bez ometanja.

Napredne značajke:
Pametne funkcije, poput daljinskog upravljanja putem mobilnih aplikacija i mogućnosti podešavanja rasporeda rada, pružaju dodatnu fleksibilnost i praktičnost korisnicima.

Estetski dizajn:
Fujitsu mono split klima uređaji imaju moderni i estetski privlačan dizajn, koji se može uklopiti u različite interijere.

Modeli Fujitsu mono split klima uređaja:

Fujitsu nudi širok raspon modela mono split klima uređaja koji se mogu prilagoditi različitim potrebama korisnika. Neki od popularnih modela uključuju:

Fujitsu ASYG serija:
Ova serija nudi različite kapacitete i snage kako bi odgovarala različitim prostorima. Modeli iz ove serije imaju visoku energetsku učinkovitost, inverter tehnologiju i napredni sustav filtracije zraka.

Fujitsu AUYG serija:
Ova serija je posebno dizajnirana za komercijalne prostore i veće prostorije. Modeli iz ove serije imaju velike kapacitete i snažan radni učinak.

Fujitsu ASY serija:
Ova serija pruža kompaktne mono split klima uređaje pogodne za manje prostorije ili domove. Modeli iz ove serije kombiniraju energetsku učinkovitost, tihi rad i moderni dizajn.

Fujitsu ABY serija:
Ova serija je usmjerena na klimatizaciju velikih prostora i industrijske objekte. Modeli iz ove serije imaju snažan radni učinak i mogu podnijeti zahtjeve većih prostora.

Primjena Fujitsu mono split klima uređaja:

Fujitsu mono split klima uređaji koriste se u različitim primjenama, uključujući:

Domovi:
Fujitsu mono split klima uređaji idealni su za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija u domovima, stanovima ili kućama.

Uredski prostori:
Uredski prostori često koriste Fujitsu mono split klima uređaje kako bi osigurali ugodnu radnu atmosferu za zaposlene.

Maloprodajni prostori:
Fujitsu klima uređaji koriste se u maloprodajnim prostorima poput trgovina, restorana i kafića kako bi pružili ugodno okruženje za posjetitelje.

Hoteli i ugostiteljstvo:
Fujitsu mono split klima uređaji mogu se naći i u hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima kako bi osigurali udobnost gostima.

Zdravstveni objekti:
Zbog naprednog sustava filtracije zraka, Fujitsu mono split klima uređaji često se koriste u zdravstvenim ustanovama kako bi osigurali čist i zdrav unutarnji zrak.
U zaključku, Fujitsu mono split klima uređaji su visokokvalitetna rješenja za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Njihove značajke, uključujući inverter tehnologiju, visoku energetsku učinkovitost, napredne značajke filtracije zraka i tihi rad, pružaju udobnost i energetsku učinkovitost korisnicima. Različiti modeli i primjene čine Fujitsu mono split klima uređaje popularnim izborom za mnoge domove i poslovne prostore.

Inverter tehnologija:
Fujitsu mono split klima uređaji koriste inverter tehnologiju koja omogućuje precizno upravljanje brzinom kompresora. To rezultira energetski učinkovitim radom uređaja i konstantnom regulacijom temperature.

Mogućnost kombiniranja različitih modela unutarnjih i vanjskih jedinica klima uređaja omogućuje odabir optimalnog rješenja za hlađenje i grijanje svakog prostora. Pouzdan i tih rad uz značajne uštede energije i dug životni vijek klima uređaja Fujitsu razlog su zadovoljstva tisuća korisnika.

Dizajn u prvom planu
Brojna dizajnerska priznanja (iF Product design award, Good Design, reddot design award) plod su aktivne suradnje razvojnih odjela unutar tvrtke Fujitsu. Jednostavne linije i naglasak na smanjenoj debljini unutarnje jedinice zajednička su nit vodilja kod svih Fujitsu klima uređaja.

Human Senzor
Jedan od sustava koji uvelika doprinosi smanjenju potrošnje električne energije je senzor koji može detektirati prisutnost osoba u prostoru i sukladno tome regulira rad klima uređaja. Kada u prostoriji nema osoba, klima uređaj radi smanjenim kapacitetom.

Visoko efikasni izmjenjivač topline
Multi-path tehnologija izrade izmjenjivača topline rezultirala je povećanjem gustoće višerednog izmjenjivača topline zahvaljujući čemu je smanjena dubina unutarnje jedinice.

3-GODIŠNJE JAMSTVO
JAPANSKI PROIZVOĐAČ KLIMA UREĐAJA karakterizira trogodišnje tvorničko jamstvo. Dokaz je to u prilog nenadmašnoj kvaliteti i pouzdanosti Fujitsu klima uređaja.

Više podataka pogledajte na stranicama proizvođača: http://www.fujitsu.com

Mono split klima uređaji FUJITSU namijenjeni za hlađenje i grijanje stambenih i manjih poslovnih prostora

SERIJE mono split klima uređaja Fujitsu - Aktualni modeli

Fujitsu Standard Eco Inverter
fujitsu-standard-eco-inverter-klima

Fujitsu Standard Eco Inverter klima uređaje karakterizira dobar i stabilan rad u hlađenju pri visokim vanjskim temperaturama i odlično grijanje na niskim vanjskim temperaturama. Obzirom na vrlo tih rad primjeren je i za ugradnju u spavaće sobe. Klima uređaji Standard Eco Inverter serije opremljeni su funkcijom štedljivog rada, uređaj smanjuje zadanu temperaturu za 1 °C kako bi se povećala efikasnost i smanjila potrošnja električne energije. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter.

Fujitsu Super Eco Inverter

fujitsu-super-eco-inverter-klima

Fujitsu Super Eco Inverter su vrhunski klima uređaji modernog dizajna i šiokog raspona učinka od 2 kW do 9,4 kW. Gotovo nečujni rad će oduševiti i najzahtjevnije korisnike a pogodan je i za spavaće sobe. Zahvaljujući naprednom DC Inverter kompresoru postiže odlične rezultate u grijanju čak i pri vrlo niskim vanjskom temperaturama do -15°C. U uređaj je ugrađena opcija grijanja na 10°C koja održava temperaturu prostora na 10°C kako bi izbjegli neugodnosti sa pucanjem cijevi na niskim zimskim temperaturama. Ova serija klima uređaja je idealna za server sobe zahvaljujući mogućnosti hlađenja na temperaturi do -15°C. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

ADVANCE INVERTER - FUJITSU

fujitsu-advance-inverter-klima-uredaj-klima

ADVANCE INVERTER visoko učinkovita serija raskošnih funkcija i nenametljivog dizajna odlikuje je kvalitetno grijanje na niskim vanjskim temperaturama do -15°C te ravan i elegantan prednji panel koji odgovara svim modernim interijerima i dekorima. Buka koju proizvodi unutarnja jedinica može se mjeriti sa ljudskim šapatom a spavanje uz uključen klimma uređaj nikada nije bilo ugodnije. Advance Inverter klima uređaji su pogodni za kvalitetno hlađenje i odlično grijanje pri niskim vanjskim temperaturama uz visoku A+++ energetsku učinkovitost i malu potrošnju električne energije. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Fujitsu Advance Inverter klima uređaji su dostupni u snagama: 2kW, 2,5kW i 3,4kW i 4,2kW. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

DESIGN INVERTER

fujitsu-design-inverter-klima-uredaj-klima

Za Fujitsu klima uređaje već se zna da nude odličnu filtraciju, pa uz standardni filter prašine Design Inverter klima dolazi i s katehinskim filtrom koji koristi statički elektricitet kako bi uhvatio fine čestice i prašinu iz zraka te s filtrom za uklanjanje neugodnih mirisa pomoću ionizacije. Kako biste znali kada je pravo vrijeme za čišćenje filtra, tu je poseban znak filtra koji će vas o tome obavijestiti. Održavanje filtracijskih sustava dodatno je olakšano uklonjivim i perivim prednjim panelom za što lakši pristup, dok se za bolju rasprostranjenost klimatiziranog zraka pobrinuo velik otvor i nova konstrukcija za ispuh zraka. Na taj se način ujedno postiže i tiši rad.

NOCRIA X INVERTER - FUJITSU

fujitsu-nocria-x-inverter-klima

NOCRIA X INVERTER legendarni Fujitsov model najviše klase, istinski dragulj kojega krase brojna tehnička rješenja o kojima drugi proizvođači mogu samo maštati. Najviša energetska klasa A+++ uz visoko kvalitetni DC Inverter kompresor i najtiši rad na tržištu od samo 28 dB osigurat će najbolji mogući komfor. Plasma filter će uz pomoć elektriciteta ukloniti 99% štetnih čestica iz zraka. DUAL BLASTER snažan ispuh na bočnim stranicama unutarnje jedinice omugučava rekordno brzo postizanje zadane temperature u prostoru. HUMAN SENZOR prisutnosti osoba u prostoru detektira osobe te će ukoliko ih nema automatski smanijti snagu ili ugasiti klima uređaj kako bi uštedio električnu energiju. Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala je tvornički ugrađeno u klima uređaj. Klima uređaji Nocria X Inverter su dostupni u snagama od 2,5kW i 3,4kW. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 15m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga vrlo fleksibilnim za odabir pozicija unutarnje i vanjske jedinice.

PODNA / PARAPETNA JEDINICA - FUJITSU

fujitsu-podna-parapetna-klima-klima

PODNA/PARAPETNA JEDINICA mogućnost poluskrivene ugradnje u zid te dvostruki ispuh u režimu grijanja i hlađenja pozicioniraju ovu podnu jedinicu ispred sličnih proizvoda drugih proizvođača. Ova podna unutarnja jedinica ima ugrađen DEODIRAJUĆI IONSKI FILTER koji ima deodirajuće djelovanje zahvaljujući razgradnji upijenih mirisa oksidiranjem i smanjenjem efekta iona koje stvaraju keramičke čestice. Održavanje je vrlo jednostavno zahvaljujući prednjem panelu koji se lako uklanja i omogućava pranje prema potrebi. Opcija grijanja na 10°C koja održava temperaturu prostora na 10°C kako bi izbjegli neugodnosti sa pucanjem cijevi na niskim zimskim temperaturama. U unutarnju jedinicu su ugrađena 2 ventilatora za dvostruki ispuh koji u režimu hlađenja i grijanja povećava efikasnost. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Fujitsu Advance Inverter klima uređaji su dostupni u snagama: 2,6kW i 3,5kW i 4,2kW. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

4-SMJERNA KAZETNA JEDINICA - FUJITSU

fujitsu-kazetna-jedinica-4-smjerna-klima

4-SMJERNA KAZETNA JEDINICA jednostavnog dizajna primjerena za ugradnju u spušteni strop. 2-brzinski turbo ventilator je zaslužan za jednoliko raspoređen ispuh zraka preko čitavog izmjenjivača topline te omogućava 2 odvojene struje zraka. Održavanje motora i samog ventilatora jednostavno je zahvaljujući dostupnosti svih dijelova unutar jedinice. Neprikosnovena tišina u radu postignuta je optimizacijom oblika i brojem krilaca na isparivaču. Prva kazetna jedinica koja u kompaktnim dimenzijama 600 x 600 mm može ponuditi kapacitet od gotovo 7kW. Fujitsu 4-smjerne kazetne jedinice dostupne su u snagama: 3,5kW, 4,3kW, 5,2kW, 6,8kW, 8,5kW, 9,5kW, 12,5kW, 13,3kW i 14kW. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice od 25 do 75m ovisno o modelu i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice od 15 do 30m ovisno o modelu čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

KANALNA JEDINICA - FUJITSU

fujitsu-kanalna-jedinica-klima

KANALNA JEDINICA FUJITSU veliki izbor učinka unutarnjih jedinica za skrivenu ugradnju pod plafon. KOMPAKTNE DIMENZIJE: omogućena je instalacija u spuštenim stropovima niske visine od samo 200mm. FLEKSIBILNA INSTALACIJA: unutarnju jedinicu je moguće ugraditi u spušteni strop ili na pod kao parapetnu jedinicu bez maske. AUTOMATIZIRANA REŠETKA (opcija): da bi se čim manje isticala u interijeru kanalnu jedinicu je moguće nadograditi elegantnom strujnom rešetkom za ispuh zraka. PODEŠAVANJE TLAKA 0-90 Pa: upotrebom DC motora omogućena je kontrola statičkog tlaka od 0 do 90 Pa. Promjenu statičkog tlaka moguće je mijenjati putem daljinskog upravljača. Fujitsu kanalne jedinice dostupne su u snagama: 3,5kW, 4,3kW, 5,2kW, 6,8kW, 8,5kW, 9,4kW, 12,1kW i 12,5kW. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice od 25 do 75m ovisno o modelu i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice od 15 do 30m ovisno o modelu čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

Mitsubishi modeli koji se više ne proizvode

STANDARD INVERTER - FUJITSU (ne proizvodi se više)

fujitsu-standard-eco-inverter-klima

STANDARD INVERTER ulazni model raspoloživ u snagama: 2,5kW i 3,5kW. Karakterizira ga dobar i stabilan rad u hlađenju pri visokim vanjskim temperaturama i odlično grijanje na niskim vanjskim temperaturama. Vrlo tih klima uređaj preporučljiv čak i za spavaće sobe. Za razliku od klima uređaja iz ulazne klase drugih proizvođača koji se nisu najbolje pokazali u grijanju na niskim vanjskim temperaturama, ovaj klima uređaj će zadovoljiti prosječnog korisnika kako po kvaliteti grijanja tako i po prihvatljivoj cijeni. Klima uređaji Standard Inverter serije opremljeni su ON/OFF timerom na kojem se može podesiti ON-OFF ili OFF-ON timer ovisno o vašim potrebama. Interval podešavanja je 30 minuta do 12 sati u koracima od 30 minuta. Za pročišćavanje zraka koristi standardni PVC mrežasti trajni filter. Opcija štedljivog rada smanjuje zadanu temperaturu za 1 °C kako bi se povećala efikasnost i smanjila potrošnja električne energije. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

Ovaj klima uređaj izdvajamo i visoko preporučujemo kao Best Buy uređaj a posebno za kvalitetno grijanje na niskim vanjskim temperaturama i sve to za vrlo pristupačnu cijenu!

SUPER INVERTER - FUJITSU (ne proizvodi se više)

fujitsu super-inverter-klima

SUPER INVERTER klima uređaj više klase sa elegantnim plosnatim prednjim panelom unutarnje jedinice koji se odlično uklapa u svaki interijer. Ima 24-satni timer koji omogućava lagano upravljanje i visoki komfor i okomiti automatski swing za ravnomjernu distribiciju temperature i zraka u cijeloj prostoriji. Gotovo nečujni rad će oduševiti i najzahtjevnije korisnike a pogodan je i za spavaće sobe. Na ovaj klima uređaj ne može se ugraditi Wi-Fi upravljanje. Zahvaljujući naprednom DC Inverter kompresoru postiže odlične rezultate u grijanju čak i pri vrlo niskim vanjskom temperaturama. U uređaj je ugrađena opcija grijanja na 10°C koja održava temperaturu prostora na 10°C kako bi izbjegli neugodnosti sa pucanjem cijevi na niskim zimskim temperaturama. Ova serija klima uređaja je idealna za server sobe zahvaljujući mogućnosti hlađenja na temperaturi do -15°C. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

PERFORMANCE INVERTER - FUJITSU (ne proizvodi se više)

fujitsu-performance-inverter-klima

PERFORMANCE INCERTER namijenjen je korisnicima istančanog ukusa koji uz nagrađivani dizajn žele vrhunsko hlađenje i grijanje na niskim vanjskim temperaturama. Zadržava izvrsnu energetsku učinkovitost čak i u režimu grijanja na niskim vanjskim temperaturama. Zahvaljujući 24-satnom timeru i opcionalnim Wi-Fi upravljanjem sa udaljene lokacije putem snatrphona ili računala osigurava visoki komfor. Fujitsu klima uređaji Performance Inverter raspoloživi su u slijedećim snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW i 4,2kW. U uređaj je ugrađena opcija grijanja na 10°C koja održava temperaturu prostora na 10°C kako bi izbjegli neugodnosti sa pucanjem cijevi na niskim zimskim temperaturama. Zahvaljujući tihom radu odnosno niskoj razini buke klima uređaji Performance Inverter pogodni su za ugradnju u spavaće sobe. temperaturi do -15°C. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

DELUXE INVERTER - FUJITSU (ne proizvodi se više)

fujitsu-deluxe-inverter-klima

DELUXE INVERTER serija klima uređaja koja je pobrala brojne nagrade za dizajn. Brojne korisne funkcije i mogućnosti uz vrhunski Inverter kompresor i zadržavanje kapaciteta u grijanju pri niskim vanjskim temperaturama te iznimno niska razina buke i A+++ energetski razred ove uređaje svrstava u premium klasu. Ugrađeni filter zraka koji uklanja 97% alergena tako da udišete čist i svjež zrak. Najači Inverterski model omogućava zadržavanje 100% deklariranog učina u grijanju do vanjske temperature -7°C a u režimu grijanja može raditi sve do -20°C. Opcija maksimalne snage: 20 minuta kontinuiranog rada na maksimalnoj snazi unutarnje i vanjske jedinice za postizanjem željene temperature u najkraćem mogućem roku. Opcija grijanja na 10°C koja održava temperaturu prostora na 10°C kako bi izbjegli neugodnosti sa pucanjem cijevi na niskim zimskim temperaturama. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

Više podataka pogledajte na stranicama proizvođača

Akcije Fujitsu klima uređaja
U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Fujitsu? Klima uređaji Hrvatska redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama - obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih Fujitsu klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

Na web shopu Klima uređaji Hrvatska možete pronaći kompletnu gamu FUJITSU klima uređaja kućne serije.
U Klima uređaji Hrvatska možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje FUJITSU.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.

  • plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
  • plaćanje na transakcijski račun
  • plaćanje prilikom preuzimanja
  • besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
  • Ovlaštena montaža u cijeloj Hrvatskoj (montažu vrši naš ovlašteni partner-tvrtka na Vašem području)

Najveći izbor FUJITSU klima uređaja

Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatsko
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

Klima uređaje FUJITSU uz već dokazanu vrhunsku Japansku kvalitetu odlikuje bogat asortiman različitih modela klima uređaja širokog raspona kapaciteta hlađenja i grijanja, moderan dizajn te visoka energetska učinkovitost.

Za sve koji žele vrhunski japanski kvalitet uz povoljnu cijenu.

FUJITSU KLIMA UREĐAJI – KATALOG – pdf

Fujitsu je poznati svjetski proizvođač klima uređaja koji nudi širok asortiman mono split klima uređaja. Ovi uređaji su dizajnirani da pruže učinkovito grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Fujitsu mono split klima uređaji kombiniraju visoku energetsku učinkovitost, napredne značajke i pouzdanost kako bi osigurali udobnost korisnicima. U ovom detaljnom tekstu, istražit ćemo različite aspekte Fujitsu mono split klima uređaja, uključujući njihove značajke, prednosti, dostupne modele i primjenu.

Značajke Fujitsu mono split klima uređaja:


Visoka energetska učinkovitost:
Fujitsu stavlja veliki naglasak na energetsku učinkovitost svojih klima uređaja. Mnogi modeli imaju visoke COP (koeficijent učinka) vrijednosti, što znači da pružaju veću toplinsku ili hladnu snagu uz manju potrošnju energije.

Napredni sustav filtracije zraka:
Fujitsu mono split klima uređaji često su opremljeni naprednim sustavom filtracije zraka koji uklanja čestice prašine, alergene, bakterije i druge nečistoće iz zraka. To rezultira čišćim i zdravijim zrakom u prostoru.

Tihi rad:
Fujitsu klima uređaji su dizajnirani da rade tiho, što pridonosi mirnom i udobnom okruženju. Tihi ventilatori i optimizirane tehnologije smanjuju razinu buke tijekom rada uređaja.

Pametne funkcije:
Neki modeli Fujitsu mono split klima uređaja dolaze s naprednim pametnim funkcijama. To uključuje mogućnost daljinskog upravljanja putem mobilnih aplikacija, podešavanje rasporeda rada, praćenje potrošnje energije i još mnogo toga.

Estetski dizajn:
Fujitsu pridaje važnost i estetici svojih klima uređaja. Njihovi uređaji imaju moderni dizajn s glatkim linijama i suptilnim bojama, što omogućuje da se estetski uklope u različite unutarnje prostore.

Prednosti Fujitsu mono split klima uređaja:

Energetska učinkovitost:
Fujitsu mono split klima uređaji nude visoku energetsku učinkovitost, što rezultira smanjenom potrošnjom energije i nižim računima za energiju.

Udobnost:
Precizna regulacija temperature, prilagodljiva brzina ventilatora i napredni sustav filtracije pružaju udobnost korisnicima tijekom cijele godine.

Tihi rad:
Tihi ventilatori i optimizirane tehnologije smanjuju razinu buke, omogućujući korisnicima da uživaju u tišem okruženju bez ometanja.

Napredne značajke:
Pametne funkcije, poput daljinskog upravljanja putem mobilnih aplikacija i mogućnosti podešavanja rasporeda rada, pružaju dodatnu fleksibilnost i praktičnost korisnicima.

Estetski dizajn:
Fujitsu mono split klima uređaji imaju moderni i estetski privlačan dizajn, koji se može uklopiti u različite interijere.

Modeli Fujitsu mono split klima uređaja:

Fujitsu nudi širok raspon modela mono split klima uređaja koji se mogu prilagoditi različitim potrebama korisnika. Neki od popularnih modela uključuju:

Fujitsu ASYG serija:
Ova serija nudi različite kapacitete i snage kako bi odgovarala različitim prostorima. Modeli iz ove serije imaju visoku energetsku učinkovitost, inverter tehnologiju i napredni sustav filtracije zraka.

Fujitsu AUYG serija:
Ova serija je posebno dizajnirana za komercijalne prostore i veće prostorije. Modeli iz ove serije imaju velike kapacitete i snažan radni učinak.

Fujitsu ASY serija:
Ova serija pruža kompaktne mono split klima uređaje pogodne za manje prostorije ili domove. Modeli iz ove serije kombiniraju energetsku učinkovitost, tihi rad i moderni dizajn.

Fujitsu ABY serija:
Ova serija je usmjerena na klimatizaciju velikih prostora i industrijske objekte. Modeli iz ove serije imaju snažan radni učinak i mogu podnijeti zahtjeve većih prostora.

Primjena Fujitsu mono split klima uređaja:

Fujitsu mono split klima uređaji koriste se u različitim primjenama, uključujući:

Domovi:
Fujitsu mono split klima uređaji idealni su za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija u domovima, stanovima ili kućama.

Uredski prostori:
Uredski prostori često koriste Fujitsu mono split klima uređaje kako bi osigurali ugodnu radnu atmosferu za zaposlene.

Maloprodajni prostori:
Fujitsu klima uređaji koriste se u maloprodajnim prostorima poput trgovina, restorana i kafića kako bi pružili ugodno okruženje za posjetitelje.

Hoteli i ugostiteljstvo:
Fujitsu mono split klima uređaji mogu se naći i u hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima kako bi osigurali udobnost gostima.

Zdravstveni objekti:
Zbog naprednog sustava filtracije zraka, Fujitsu mono split klima uređaji često se koriste u zdravstvenim ustanovama kako bi osigurali čist i zdrav unutarnji zrak.
U zaključku, Fujitsu mono split klima uređaji su visokokvalitetna rješenja za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Njihove značajke, uključujući inverter tehnologiju, visoku energetsku učinkovitost, napredne značajke filtracije zraka i tihi rad, pružaju udobnost i energetsku učinkovitost korisnicima. Različiti modeli i primjene čine Fujitsu mono split klima uređaje popularnim izborom za mnoge domove i poslovne prostore.

Inverter tehnologija:
Fujitsu mono split klima uređaji koriste inverter tehnologiju koja omogućuje precizno upravljanje brzinom kompresora. To rezultira energetski učinkovitim radom uređaja i konstantnom regulacijom temperature.

Mogućnost kombiniranja različitih modela unutarnjih i vanjskih jedinica klima uređaja omogućuje odabir optimalnog rješenja za hlađenje i grijanje svakog prostora. Pouzdan i tih rad uz značajne uštede energije i dug životni vijek klima uređaja Fujitsu razlog su zadovoljstva tisuća korisnika.

Dizajn u prvom planu
Brojna dizajnerska priznanja (iF Product design award, Good Design, reddot design award) plod su aktivne suradnje razvojnih odjela unutar tvrtke Fujitsu. Jednostavne linije i naglasak na smanjenoj debljini unutarnje jedinice zajednička su nit vodilja kod svih Fujitsu klima uređaja.

Human Senzor
Jedan od sustava koji uvelika doprinosi smanjenju potrošnje električne energije je senzor koji može detektirati prisutnost osoba u prostoru i sukladno tome regulira rad klima uređaja. Kada u prostoriji nema osoba, klima uređaj radi smanjenim kapacitetom.

Visoko efikasni izmjenjivač topline
Multi-path tehnologija izrade izmjenjivača topline rezultirala je povećanjem gustoće višerednog izmjenjivača topline zahvaljujući čemu je smanjena dubina unutarnje jedinice.

3-GODIŠNJE JAMSTVO
JAPANSKI PROIZVOĐAČ KLIMA UREĐAJA karakterizira trogodišnje tvorničko jamstvo. Dokaz je to u prilog nenadmašnoj kvaliteti i pouzdanosti Fujitsu klima uređaja.

Više podataka pogledajte na stranicama proizvođača: http://www.fujitsu.com

Mono split klima uređaji FUJITSU namijenjeni za hlađenje i grijanje stambenih i manjih poslovnih prostora

SERIJE mono split klima uređaja Fujitsu – Aktualni modeli

Fujitsu Standard Eco Inverter
fujitsu-standard-eco-inverter-klima uređaji Hrvatska

Fujitsu Standard Eco Inverter klima uređaje karakterizira dobar i stabilan rad u hlađenju pri visokim vanjskim temperaturama i odlično grijanje na niskim vanjskim temperaturama. Obzirom na vrlo tih rad primjeren je i za ugradnju u spavaće sobe. Klima uređaji Standard Eco Inverter serije opremljeni su funkcijom štedljivog rada, uređaj smanjuje zadanu temperaturu za 1 °C kako bi se povećala efikasnost i smanjila potrošnja električne energije. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter.

Fujitsu Super Eco Inverter

fujitsu-super-eco-inverter-klima uređaji Hrvatska

Fujitsu Super Eco Inverter su vrhunski klima uređaji modernog dizajna i šiokog raspona učinka od 2 kW do 9,4 kW. Gotovo nečujni rad će oduševiti i najzahtjevnije korisnike a pogodan je i za spavaće sobe. Zahvaljujući naprednom DC Inverter kompresoru postiže odlične rezultate u grijanju čak i pri vrlo niskim vanjskom temperaturama do -15°C. U uređaj je ugrađena opcija grijanja na 10°C koja održava temperaturu prostora na 10°C kako bi izbjegli neugodnosti sa pucanjem cijevi na niskim zimskim temperaturama. Ova serija klima uređaja je idealna za server sobe zahvaljujući mogućnosti hlađenja na temperaturi do -15°C. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

ADVANCE INVERTER – FUJITSU

fujitsu-advance-inverter-klima-uredaj-klima uređaji Hrvatska

ADVANCE INVERTER visoko učinkovita serija raskošnih funkcija i nenametljivog dizajna odlikuje je kvalitetno grijanje na niskim vanjskim temperaturama do -15°C te ravan i elegantan prednji panel koji odgovara svim modernim interijerima i dekorima. Buka koju proizvodi unutarnja jedinica može se mjeriti sa ljudskim šapatom a spavanje uz uključen klimma uređaj nikada nije bilo ugodnije. Advance Inverter klima uređaji su pogodni za kvalitetno hlađenje i odlično grijanje pri niskim vanjskim temperaturama uz visoku A+++ energetsku učinkovitost i malu potrošnju električne energije. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Fujitsu Advance Inverter klima uređaji su dostupni u snagama: 2kW, 2,5kW i 3,4kW i 4,2kW. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

DESIGN INVERTER

fujitsu-design-inverter-klima-uredaj-klima uređaji Hrvatska

Za Fujitsu klima uređaje već se zna da nude odličnu filtraciju, pa uz standardni filter prašine Design Inverter klima dolazi i s katehinskim filtrom koji koristi statički elektricitet kako bi uhvatio fine čestice i prašinu iz zraka te s filtrom za uklanjanje neugodnih mirisa pomoću ionizacije. Kako biste znali kada je pravo vrijeme za čišćenje filtra, tu je poseban znak filtra koji će vas o tome obavijestiti. Održavanje filtracijskih sustava dodatno je olakšano uklonjivim i perivim prednjim panelom za što lakši pristup, dok se za bolju rasprostranjenost klimatiziranog zraka pobrinuo velik otvor i nova konstrukcija za ispuh zraka. Na taj se način ujedno postiže i tiši rad.

NOCRIA X INVERTER – FUJITSU

fujitsu-nocria-x-inverter-klima uređaji Hrvatska

NOCRIA X INVERTER legendarni Fujitsov model najviše klase, istinski dragulj kojega krase brojna tehnička rješenja o kojima drugi proizvođači mogu samo maštati. Najviša energetska klasa A+++ uz visoko kvalitetni DC Inverter kompresor i najtiši rad na tržištu od samo 28 dB osigurat će najbolji mogući komfor. Plasma filter će uz pomoć elektriciteta ukloniti 99% štetnih čestica iz zraka. DUAL BLASTER snažan ispuh na bočnim stranicama unutarnje jedinice omugučava rekordno brzo postizanje zadane temperature u prostoru. HUMAN SENZOR prisutnosti osoba u prostoru detektira osobe te će ukoliko ih nema automatski smanijti snagu ili ugasiti klima uređaj kako bi uštedio električnu energiju. Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala je tvornički ugrađeno u klima uređaj. Klima uređaji Nocria X Inverter su dostupni u snagama od 2,5kW i 3,4kW. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 15m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga vrlo fleksibilnim za odabir pozicija unutarnje i vanjske jedinice.

PODNA / PARAPETNA JEDINICA – FUJITSU

fujitsu-podna-parapetna-klima-klima uređaji Hrvatska

PODNA/PARAPETNA JEDINICA mogućnost poluskrivene ugradnje u zid te dvostruki ispuh u režimu grijanja i hlađenja pozicioniraju ovu podnu jedinicu ispred sličnih proizvoda drugih proizvođača. Ova podna unutarnja jedinica ima ugrađen DEODIRAJUĆI IONSKI FILTER koji ima deodirajuće djelovanje zahvaljujući razgradnji upijenih mirisa oksidiranjem i smanjenjem efekta iona koje stvaraju keramičke čestice. Održavanje je vrlo jednostavno zahvaljujući prednjem panelu koji se lako uklanja i omogućava pranje prema potrebi. Opcija grijanja na 10°C koja održava temperaturu prostora na 10°C kako bi izbjegli neugodnosti sa pucanjem cijevi na niskim zimskim temperaturama. U unutarnju jedinicu su ugrađena 2 ventilatora za dvostruki ispuh koji u režimu hlađenja i grijanja povećava efikasnost. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Fujitsu Advance Inverter klima uređaji su dostupni u snagama: 2,6kW i 3,5kW i 4,2kW. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

4-SMJERNA KAZETNA JEDINICA – FUJITSU

fujitsu-kazetna-jedinica-4-smjerna-klima uređaji Hrvatska

4-SMJERNA KAZETNA JEDINICA jednostavnog dizajna primjerena za ugradnju u spušteni strop. 2-brzinski turbo ventilator je zaslužan za jednoliko raspoređen ispuh zraka preko čitavog izmjenjivača topline te omogućava 2 odvojene struje zraka. Održavanje motora i samog ventilatora jednostavno je zahvaljujući dostupnosti svih dijelova unutar jedinice. Neprikosnovena tišina u radu postignuta je optimizacijom oblika i brojem krilaca na isparivaču. Prva kazetna jedinica koja u kompaktnim dimenzijama 600 x 600 mm može ponuditi kapacitet od gotovo 7kW. Fujitsu 4-smjerne kazetne jedinice dostupne su u snagama: 3,5kW, 4,3kW, 5,2kW, 6,8kW, 8,5kW, 9,5kW, 12,5kW, 13,3kW i 14kW. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice od 25 do 75m ovisno o modelu i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice od 15 do 30m ovisno o modelu čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

KANALNA JEDINICA – FUJITSU

fujitsu-kanalna-jedinica-klima uređaji Hrvatska

KANALNA JEDINICA FUJITSU veliki izbor učinka unutarnjih jedinica za skrivenu ugradnju pod plafon. KOMPAKTNE DIMENZIJE: omogućena je instalacija u spuštenim stropovima niske visine od samo 200mm. FLEKSIBILNA INSTALACIJA: unutarnju jedinicu je moguće ugraditi u spušteni strop ili na pod kao parapetnu jedinicu bez maske. AUTOMATIZIRANA REŠETKA (opcija): da bi se čim manje isticala u interijeru kanalnu jedinicu je moguće nadograditi elegantnom strujnom rešetkom za ispuh zraka. PODEŠAVANJE TLAKA 0-90 Pa: upotrebom DC motora omogućena je kontrola statičkog tlaka od 0 do 90 Pa. Promjenu statičkog tlaka moguće je mijenjati putem daljinskog upravljača. Fujitsu kanalne jedinice dostupne su u snagama: 3,5kW, 4,3kW, 5,2kW, 6,8kW, 8,5kW, 9,4kW, 12,1kW i 12,5kW. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice od 25 do 75m ovisno o modelu i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice od 15 do 30m ovisno o modelu čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

Mitsubishi modeli koji se više ne proizvode

STANDARD INVERTER – FUJITSU (ne proizvodi se više)

fujitsu-standard-eco-inverter-klima uređaji Hrvatska

STANDARD INVERTER ulazni model raspoloživ u snagama: 2,5kW i 3,5kW. Karakterizira ga dobar i stabilan rad u hlađenju pri visokim vanjskim temperaturama i odlično grijanje na niskim vanjskim temperaturama. Vrlo tih klima uređaj preporučljiv čak i za spavaće sobe. Za razliku od klima uređaja iz ulazne klase drugih proizvođača koji se nisu najbolje pokazali u grijanju na niskim vanjskim temperaturama, ovaj klima uređaj će zadovoljiti prosječnog korisnika kako po kvaliteti grijanja tako i po prihvatljivoj cijeni. Klima uređaji Standard Inverter serije opremljeni su ON/OFF timerom na kojem se može podesiti ON-OFF ili OFF-ON timer ovisno o vašim potrebama. Interval podešavanja je 30 minuta do 12 sati u koracima od 30 minuta. Za pročišćavanje zraka koristi standardni PVC mrežasti trajni filter. Opcija štedljivog rada smanjuje zadanu temperaturu za 1 °C kako bi se povećala efikasnost i smanjila potrošnja električne energije. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

Ovaj klima uređaj izdvajamo i visoko preporučujemo kao Best Buy uređaj a posebno za kvalitetno grijanje na niskim vanjskim temperaturama i sve to za vrlo pristupačnu cijenu!

SUPER INVERTER – FUJITSU (ne proizvodi se više)

fujitsu super-inverter-klima uređaji Hrvatska

SUPER INVERTER klima uređaj više klase sa elegantnim plosnatim prednjim panelom unutarnje jedinice koji se odlično uklapa u svaki interijer. Ima 24-satni timer koji omogućava lagano upravljanje i visoki komfor i okomiti automatski swing za ravnomjernu distribiciju temperature i zraka u cijeloj prostoriji. Gotovo nečujni rad će oduševiti i najzahtjevnije korisnike a pogodan je i za spavaće sobe. Na ovaj klima uređaj ne može se ugraditi Wi-Fi upravljanje. Zahvaljujući naprednom DC Inverter kompresoru postiže odlične rezultate u grijanju čak i pri vrlo niskim vanjskom temperaturama. U uređaj je ugrađena opcija grijanja na 10°C koja održava temperaturu prostora na 10°C kako bi izbjegli neugodnosti sa pucanjem cijevi na niskim zimskim temperaturama. Ova serija klima uređaja je idealna za server sobe zahvaljujući mogućnosti hlađenja na temperaturi do -15°C. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

PERFORMANCE INVERTER – FUJITSU (ne proizvodi se više)

fujitsu-performance-inverter-klima uređaji Hrvatska

PERFORMANCE INCERTER namijenjen je korisnicima istančanog ukusa koji uz nagrađivani dizajn žele vrhunsko hlađenje i grijanje na niskim vanjskim temperaturama. Zadržava izvrsnu energetsku učinkovitost čak i u režimu grijanja na niskim vanjskim temperaturama. Zahvaljujući 24-satnom timeru i opcionalnim Wi-Fi upravljanjem sa udaljene lokacije putem snatrphona ili računala osigurava visoki komfor. Fujitsu klima uređaji Performance Inverter raspoloživi su u slijedećim snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW i 4,2kW. U uređaj je ugrađena opcija grijanja na 10°C koja održava temperaturu prostora na 10°C kako bi izbjegli neugodnosti sa pucanjem cijevi na niskim zimskim temperaturama. Zahvaljujući tihom radu odnosno niskoj razini buke klima uređaji Performance Inverter pogodni su za ugradnju u spavaće sobe. temperaturi do -15°C. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

DELUXE INVERTER – FUJITSU (ne proizvodi se više)

fujitsu-deluxe-inverter-klima uređaji Hrvatska

DELUXE INVERTER serija klima uređaja koja je pobrala brojne nagrade za dizajn. Brojne korisne funkcije i mogućnosti uz vrhunski Inverter kompresor i zadržavanje kapaciteta u grijanju pri niskim vanjskim temperaturama te iznimno niska razina buke i A+++ energetski razred ove uređaje svrstava u premium klasu. Ugrađeni filter zraka koji uklanja 97% alergena tako da udišete čist i svjež zrak. Najači Inverterski model omogućava zadržavanje 100% deklariranog učina u grijanju do vanjske temperature -7°C a u režimu grijanja može raditi sve do -20°C. Opcija maksimalne snage: 20 minuta kontinuiranog rada na maksimalnoj snazi unutarnje i vanjske jedinice za postizanjem željene temperature u najkraćem mogućem roku. Opcija grijanja na 10°C koja održava temperaturu prostora na 10°C kako bi izbjegli neugodnosti sa pucanjem cijevi na niskim zimskim temperaturama. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

Više podataka pogledajte na stranicama proizvođača

Akcije Fujitsu klima uređaja
U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Fujitsu? Klima uređaji Hrvatska redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama – obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih Fujitsu klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

Na web shopu Klima uređaji Hrvatska možete pronaći kompletnu gamu FUJITSU klima uređaja kućne serije.
U Klima uređaji Hrvatska možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje FUJITSU.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.

– plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
– plaćanje na transakcijski račun
– plaćanje prilikom preuzimanja
– besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
– Ovlaštena montaža u cijeloj Hrvatskoj (montažu vrši naš ovlašteni partner-tvrtka na Vašem području)