Gree klima uređaji

Gree klima uređaji Klima uredaji Hrvatska akcija

Najveći izbor GREE klima uređaja

Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

GREE je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Naslonjen na japansku Daikin kvalitetu razvili su odlične klima uređaje vrhunskih karakteristika koji se mogu mjeriti sa klima uređajima najboljih proizvođača.

Na web shopu Klima uređaji Hrvatska možete pronaći sve dostupne klima uređaje po najboljoj cijeni u HR uz besplatnu dostavu.

GREE KLIMA UREĐAJI - KATALOG - pdf

Gree je vodeći svjetski proizvođač klima uređaja koji nudi široku paletu mono split klima uređaja. Gree mono split klima uređaji su dizajnirani da pruže efikasno grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Gree se ističe po visokoj energetskoj učinkovitosti, inovativnim značajkama, pouzdanosti i korisničkom iskustvu.

Ključne značajke Gree mono split klima uređaja:

Inverter tehnologija:
Gree mono split klima uređaji koriste inverter tehnologiju koja omogućuje precizno upravljanje brzinom kompresora. To rezultira energetski učinkovitim radom uređaja, brzim postizanjem željene temperature i stabilnom regulacijom temperature u prostoru.

Energetska učinkovitost:
Gree se ponosi visokom energetskom učinkovitošću svojih mono split klima uređaja. Mnogi modeli imaju visok SEER (sezonski energetski faktor) vrijednosti, što znači da pružaju veću toplinsku ili hladnu snagu uz manju potrošnju energije.

Napredni sustav filtracije zraka:
Gree mono split klima uređaji opremljeni su naprednim sustavom filtracije zraka koji uklanja prašinu, alergene, bakterije i druge nečistoće iz zraka. To rezultira čistim i zdravim zrakom u prostoru, poboljšavajući kvalitetu unutarnjeg okoliša.

Tihi rad:
Gree je poznat po tihoj operaciji svojih klima uređaja. Uređaji su opremljeni tišim ventilatorima, optimiziranim dizajnom i tehnologijama smanjenja buke, što stvara mirno i ugodno okruženje bez nepotrebnih smetnji.

Napredne funkcije upravljanja:
Gree mono split klima uređaji često dolaze s naprednim funkcijama upravljanja. To uključuje daljinski upravljač s intuitivnim sučeljem, mogućnost programiranja rasporeda rada, senzore za praćenje temperature i vlažnosti, kao i mogućnost upravljanja putem mobilnih aplikacija.

Estetski dizajn:
Gree mono split klima uređaji imaju moderan i atraktivan dizajn. Tanke unutarnje jedinice i stilizirane vanjske jedinice pružaju estetski ugodan izgled koji se lako uklapa u različite interijere.

Prednosti Gree mono split klima uređaja:

Energetska učinkovitost:
Gree mono split klima uređaji pružaju visoku energetsku učinkovitost, što rezultira smanjenom potrošnjom energije i uštedom na računima za energiju.

Udobnost:
Precizna kontrola temperature, brzo postizanje željene temperature i napredne funkcije upravljanja omogućuju udobnost i prilagodbu korisnicima u svakom trenutku.

Napredni sustav filtracije zraka:
Napredni sustav filtracije zraka u Gree mono split klima uređajima osigurava čist i zdrav unutarnji zrak, smanjujući alergene, prašinu i nečistoće u prostoru.

Tihi rad:
Optimizirani ventilatori i tehnologije smanjenja buke u Gree mono split klima uređajima omogućuju tihi rad, stvarajući mirno i ugodno okruženje bez nepotrebne buke.

Pouzdanost:
Gree je poznat po pouzdanosti svojih proizvoda. Njihovi mono split klima uređaji su izdržljivi i pružaju dugotrajan i pouzdan rad.

Napredne funkcije upravljanja:
Gree mono split klima uređaji dolaze s naprednim funkcijama upravljanja koje omogućuju korisnicima da prilagode postavke temperature, ventilacije i rasporeda rada prema svojim potrebama i preferencijama.

Primjena Gree mono split klima uređaja:

Gree mono split klima uređaji koriste se u različitim primjenama, uključujući:

Domovi i stanovi:
Gree mono split klima uređaji su idealni za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija u domovima i stanovima.

Uredski prostori:
Gree mono split klima uređaji se često koriste u uredskim prostorima kako bi pružili ugodno radno okruženje za zaposlene.

Maloprodajni prostori:
Gree klima uređaji se mogu naći u trgovinama, restoranima i drugim maloprodajnim prostorima kako bi pružili ugodno iskustvo kupcima.

Hotelski i ugostiteljski objekti:
Gree mono split klima uređaji se koriste u hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima kako bi osigurali udobnost i zadovoljstvo gostiju.

Zdravstvene ustanove:
Zahvaljujući naprednom filtracijskom sustavu zraka, Gree mono split klima uređaji se često koriste u zdravstvenim ustanovama kako bi osigurali čist i zdrav unutarnji zrak.

U zaključku, Gree mono split klima uređaji su visokokvalitetna rješenja za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Njihove ključne značajke, prednosti, dostupnost modela i primjena čine Gree mono split klima uređaje popularnim izborom za mnoge korisnike.

Svaki Gree klima uređaj dolazi s različitim postavkama i opcijama koje omogućuju korisnicima da prilagode rad uređaja prema svojim specifičnim potrebama. Bilo da vam treba klima uređaj za vaš dom, ured ili veći komercijalni prostor, Gree nudi rješenja koja kombiniraju tehnologiju, inovacije i održivost.

Upravo zbog snažnog istraživačko-razvojnog odjela, danas je "Gree” ponosni vlasnik vise od 6000 prijavljenih patenata.
Godišnji proizvodni kapacitet iznosi vise od 60 milijuna kompleta klima-uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. "Gree” proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, s 400 serija i vise od 7000 modela.

gree-klime-klima uređaji Hrvatska

Danas vise od 200 milijuna ljudi sirom svijeta koristi proizvode koje je proizveo "Gree”. Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za sto jamci 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, "Gree” je u Kini jedina marka klima-uređaja s oznakom "Svjetska marka”. Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, sto "Gree” izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.

Predstavljamo Vam kratak video inovativnih tehnologija koje se koriste u Gree tvornici!
Pogledajte! :)

gree-klima-klima uređaji Hrvatska

Serija uređaja za Vaš dom pogodna je za klimatizaciju Vašeg doma ili manjeg poslovnog prostora. Široka paleta klima uređaja pruža mogućnost optimiziranja energetske učinkovitosti i podizanje razine ugodnosti u Vašem domu, bilo da se radi o obnovi Vašeg doma ili o novogradnji. Kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica pristaje uz svaki interijer.

GREE je najveći i najkompletniji proizvođač klimatizacijskih uređaja na svijetu. Proizvodi sve vrste klima uređaja za kućanstvo, poslovnu namjenu, brodove, avione, razne velike sustave za velike stambene i poslovne objekte, klima uređaje za najteže i najzahtjevnije radne uvjete, klime na solarnu energiju i drugo.

U Hrvatskoj je GREE sinonim za kvalitetan klima uređaj koji će zadovoljiti hlađenje i grijanje u svim uvjetima i situacijama te je postao referenca u srednjoj klasi.

gree-klima-uredaj-klima uređaji Hrvatska

Mono split klima uređaji GREE namijenjeni za hlađenje i grijanje stambenih i manjih poslovnih prostora

SERIJE mono split klima uređaja Gree - Aktualni modeli

LOMO ECONOMICAL

gree-gwh09qb-r32-klima-klima uređaji Hrvatska

LOMO ECONOMICAL Novi moderan panel s integriranim zaslonom koji je proziran i aktivira se i deaktivira s tipkom na upravljaču
Možete ga koristiti za zagrijavanje vaših prostora čak i pri vrlo niskim temperaturama ( radi do -15 ° C vanjske temperature) i hlađenja u najvišim ljetnim temperaturama. U klima uređaj je tvornički ugrađen Wi-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala. Gree Lomo Economical je povoljan i pouzdan inverter koji Vas neće iznevjeriti. Energetska klasa je A++ u hlađenji i A+ u grijanju. Dostupan je u bijeloj boji u snagama: 2,5kW, 3,2kW, 4,6kW i 6,15kW.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Wi-Fi sučelje

Jednostavni ON/OFF timer
Ionizator zraka
Healthy filter
Nevidljivi display
Inteligentno automatsko pokretanje
Samodijagnoza
G10 tehnologija
Super tihi rad

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

LOMO REGULAR

gree-lomo-regular-serija-klima uređaji Hrvatska

LOMO REGULAR kvalitetniji i generalno za klasu bolji klima uređaj od prethodne serije Lomo Economical. Novi moderan panel s integriranim zaslonom koji je proziran i aktivira se i deaktivira s tipkom na upravljaču
Možete ga koristiti za zagrijavanje vaših prostora čak i pri vrlo niskim temperaturama ( radi do -15 ° C vanjske temperature) i hlađenja u najvišim ljetnim temperaturama. Kad je u pitanju grijanje na niskim vanjskim temperaturam znatno je efikasniji od Lomo Ecenomicala te pa ga preporučamo kupcima koji se žele dobro grijati na niskim vanjskim temperaturama. U klima uređaj je tvornički ugrađen Wi-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala. Gree Lomo Regular je povoljan i pouzdan inverter koji Vas neće iznevjeriti a posebno je preporuka za grijanje. Energetska klasa je A++ u hlađenji i A+ u grijanju. Dostupan je u bijeloj boji u snagama: 2,7kW, 3,5kW, 5,2kW i 7kW.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Wi-Fi sučelje

Jednostavni ON/OFF timer
Ionizator zraka
Healthy filter
Nevidljivi display
Inteligentno automatsko pokretanje
Samodijagnoza
G10 tehnologija
Super tihi rad

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

AMBER

gree-amber-serija-klima-klima uređaji Hrvatska

AMBER Najnovija tehnologija - Freon R32 pruža najveću efikasnost (8% efikasniji od R410A) čime je osigurana manja potrošnja kao i 30% manji uticaj na životnu sredinu
Dvostupanjski kompresor sa patentiranom 1Hz tehnologijom omogućava najpouzdanije i najkomofrmnije
grijanje (do -30°C) i hlađenje (do +54°C) pri najesktremnijim uvjetima.
WiFi adapter je tvornički ugrađen u unutarnju jedinicu te pruža mogućnost jednostavnog upravljanja sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala.
7 brzina ventilatora za najviši komfor i tih rad
Najveća energetska efikasnost u klasi (A+++/A++) osigurava uštede u potrošnji i manje račune za struju.

Dodatne funkcije:
Automatski rad uređaja
Režim odvlaživanja
Režim ventilacije
Potrošnja energije 0.5W u standby režimu
G10 Inverter tehnologija
1Hz Inverter tehnologija
Režim rada sa uštedom energije
3 režima spavanja
Vertikalno pomicanje usmjerivača zraka daljinskim upravljačem
Horizontalno pomicanje usmjerivača zraka daljinskim
Fiksiranje usmjerivača zraka na odgovarajuću poziciju daljinskim upravljačem
7 brzina ventilatora
Turbo režim rada
Tihi režim rada
I feel funkcija
Inteligentno predgrijavanje
Inteligentno odleđivanje
Režim zaštite od smrzavanja na 8°C
Naknadni rad ventilatora
Hladna plazma
Healthy filter
Radni plin R32
Funkcija tajmera
Auto restart funkcija
Soft start
Samodijagnostika
Zaštita od nedostatka freona
Zaštita od niskog i visokog napona
Grijač kućišta vanjske jedinice
Hlađenje do -15°C
Grijanje do -22°C
Dvostupanjski kompresor
Prikaz temperature na unutarnjoj jedinici
Zaključavanje daljinskog upravljača
LED display
Dvostrani odvod kondenzata na unutarnjoj jedinici za jednostavniju ugradnju

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -22°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

U-CROWN

gree-u-crown-klima-klima uređaji Hrvatska

U-CROWN nagrađivana premium klasa najvećeg proizvođača klima uređaja na svijetu. Jedinica je opremljena izmjenjivačem topline s direktnom ekspanzijom freona, ukrasnom maskom besprijekornog dizajna, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature. Jedinica je opremljena s bežičnim daljinskim upravljačem s LED pozadinskim osvjetljenjem i sučeljem za lokalno Wi-Fi upravljanje.
Unutarnja zidna jedinica inverter sustava grijanja/hlađenja, opremljena 7-brzinskim elektromotorom.
50% uštede energije i 16 Hz niska frekvencija rada zahvaljujući G10 inverter tehnologiji.
Dvostupanjski kompresor omogućuje rad do veoma niskih vanjskih temperatura, čak do -30oC u grijanju i do +54oC u hlađenju
LED zaslon na prednjem dijelu maske.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Timer
Funkcionalno paljenje/gašenje svjetla
R410A
Automatsko čišćenje
Zaključavanje
Led zaslon
Led daljinski upravljač
3,5m odvodna cijev
Odvlaživanje
130° kut zakretanja krilaca lijevo / desno
180° kut zakretanja krilaca gore / dole
Inteligentno predzagrijavanje
3D ispuh zraka
I feel
Automatsko pokretanje
Tihi rad
7 brzina ventilatora
4 krivulje spavanje
Wifi upravljanje

Područje rada u hlađenju: od -18°C do +54°C, područje rada u grijanju: od -30°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

PODNA / PARAPETNA JEDINICA

gree-podna-klima-klima uređaji Hrvatska

PODNA/PARAPETNA JEDINICA inverter sustava grijanja/hlađenja, opremljena svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature te maskom.
Tanak uređaj i fleksibilna instalacija pogodna je za različite varijante interijera, te zadovoljava sve vaše potrebe za udobnošću.
Funkcija grijanja nogu; prilikom grijanja topli zrak struji direktno prema podu i osigurava ugodan osjećaj vašim nogama.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Led zaslon
Inteligentno odmrzavanje
8 °c Grijanje
Ugodan noćni način rada
Prevencija hladnog zraka
Tihi rad
Timer
Automatsko čišćenje
Automatski rad
Turbo tipka
Odvlaživanje
Pokretanje pri niskom naponu
Samodijagnoza

Opcionalne karakteristike koje klima posjeduje:
I Feel
Filteri za pročišćavanje zraka
Cold plasma
Ušteda energije

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -20°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

PRIJENOSNI KLIMA UREĐAJI

gree-gpc09aigree-gph12ajgree-gpc08ah

PRIJENOSNI KLIMA UREĐAJI Najveća fleksibilnost za maksimalan komfor. Ohladit će Vaše prostorije do 25 m2, a fleksibilni kotačići omogućit će olakšano pomicanje uređaja. Osim daljinskim uređajem imate mogućnost kontrole performansa na samom uređaju.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Uključen bežični daljinski upravljač
Mogućnost kontrole na samom uređaju
Funkcija odvlaživanja
Ugodan noćni način rada
Samodijagnoza

Gree modeli koji se više ne proizvode

BORA ECONOMICAL

BORA ECONOMICAL ulazni model najvećeg proizvođača klima uređaja na svijetu premium dizajna s nevidljivim displayom i ugrađenim WiFi sučeljem za upravljanje sa udaljene lokacije lako se uklapa u svaki interijer. Zahvaljujući novom ekološki prihvatljivom freonu R32 i izvrsnom kompresoru koji je razvijen u suradnji sa Daikinom, Bora Economical je uređaj visoke energetske učinkovitosti (A++/A+) koji uz znatne ekonomske uštede ima i minimalan utjecaj na okoliš.

Od ostalih značajki valja svakako spomenuti funkciju turbo hlađenja kod koje uz pritisak tipke na daljinskom upravljaču povećate protok hladnog zraka i na taj način brzo postižete željenu temperaturu prostorije. Uz pomoć I-fell funkcije mini senzor u daljinskom upravljaču očitava sobnu temperaturu i prenosi signal u unutarnju jedinicu te na taj način zbog mjerenja temperature na poziciji daljinskog upravljača, odnosno mjesta boravka osoba u prostoru klima uređaj dobiva točniju informaciju o postignutoj temperaturi u prostoru. Unutarnja jedinica potom prilagođava jačinu i temperaturu ispušnog zraka kako bi se postigla maksimalna udobnost, a pritom i znatna ušteda energije uz povećan komfor.

Među standardnim mogućnostima tu su još:
-Automatski rad
-Automatsko čišćenje
-Samodijagnoza
-Inteligentno odmrzavanje
-Inteligentno predzagrijavanje
-Ugodan noćni način rada
-Cold plasma (ionozator)
-Odvlaživanje

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

HANSOL

HANSOL model visoke učinkovitosti, posebno dizajniran za uštedu energije i zaštitu okoliša. Ovaj uglađen uređaj je opremljen najnovijom G10 tehnologijom kompresora i inteligentnom funkcijom uštede energije - dizajniran za smanjenje do 65% potrošnje energije. Minimalan i suvremen izgled - Hansol se lako uklapa u sve interijere te koristi intuitivno bežični daljinski upravljač koji pomaže reguliranju sobne temperature s ugrađenom automatizacijom i I FEEL funkcijom koja omogućava da klima uređaj mjeri temperaturu na poziciji daljinskog upravljača i na taj način preciznije ugađa zadanu temperaturu u prostoru za još bolji komfor. Vrhunski fotokatalitički filtar i X-ventilator poboljšavaju kvalitetu zraka uklanjajući 99,9% bakterija i virusa. Napredna učinkovitost s osvježavajućom lakoćom, Hansol održava dugoročnu uštedu za vas i okoliš.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
G10 tehnologija
Automatski rad
Led zaslon

Inteligentno odmrzavanje
3D ispuh zraka

Prikaz zraka
8 °c Grijanje
3 krivulje spavanja
Prevencija hladnog zraka
Tihi rad
Timer
.
Opcionalne karakteristike koje klima posjeduje:

 • 20 °c grijanje
  Elektrostatički filter uklanjanja prašine
  Cold plasma
 • 15 °c hlađenje
  0,5W Standby
  2-stupanjski kompresor
  WiFi upravljanje

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -20°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

Više podataka na stranicama proizvođača: http://global.gree.com
Akcije Gree klima uređaja
U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Gree? Klima uređaji Hrvatska redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama - obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih Gree klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

Na web shopu Klima uređaji Hrvatska možete pronaći kompletnu gamu GREE klima uređaja kućne serije.
U Klima uređaji Hrvatska možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje GREE.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.

 • plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
 • plaćanje na transakcijski račun
 • plaćanje prilikom preuzimanja
 • besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
 • Ovlaštena montaža u cijeloj Hrvatskoj (montažu vrši naš ovlašteni partner-tvrtka na Vašem području)

Gree klima uređaji

Najveći izbor GREE klima uređaja

Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

GREE je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Naslonjen na japansku Daikin kvalitetu razvili su odlične klima uređaje vrhunskih karakteristika koji se mogu mjeriti sa klima uređajima najboljih proizvođača.

Na web shopu Klima uređaji Hrvatska možete pronaći sve dostupne klima uređaje po najboljoj cijeni u HR uz besplatnu dostavu.

GREE KLIMA UREĐAJI – KATALOG – pdf

Gree je vodeći svjetski proizvođač klima uređaja koji nudi široku paletu mono split klima uređaja. Gree mono split klima uređaji su dizajnirani da pruže efikasno grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Gree se ističe po visokoj energetskoj učinkovitosti, inovativnim značajkama, pouzdanosti i korisničkom iskustvu.

Ključne značajke Gree mono split klima uređaja:

Inverter tehnologija:
Gree mono split klima uređaji koriste inverter tehnologiju koja omogućuje precizno upravljanje brzinom kompresora. To rezultira energetski učinkovitim radom uređaja, brzim postizanjem željene temperature i stabilnom regulacijom temperature u prostoru.

Energetska učinkovitost:
Gree se ponosi visokom energetskom učinkovitošću svojih mono split klima uređaja. Mnogi modeli imaju visok SEER (sezonski energetski faktor) vrijednosti, što znači da pružaju veću toplinsku ili hladnu snagu uz manju potrošnju energije.

Napredni sustav filtracije zraka:
Gree mono split klima uređaji opremljeni su naprednim sustavom filtracije zraka koji uklanja prašinu, alergene, bakterije i druge nečistoće iz zraka. To rezultira čistim i zdravim zrakom u prostoru, poboljšavajući kvalitetu unutarnjeg okoliša.

Tihi rad:
Gree je poznat po tihoj operaciji svojih klima uređaja. Uređaji su opremljeni tišim ventilatorima, optimiziranim dizajnom i tehnologijama smanjenja buke, što stvara mirno i ugodno okruženje bez nepotrebnih smetnji.

Napredne funkcije upravljanja:
Gree mono split klima uređaji često dolaze s naprednim funkcijama upravljanja. To uključuje daljinski upravljač s intuitivnim sučeljem, mogućnost programiranja rasporeda rada, senzore za praćenje temperature i vlažnosti, kao i mogućnost upravljanja putem mobilnih aplikacija.

Estetski dizajn:
Gree mono split klima uređaji imaju moderan i atraktivan dizajn. Tanke unutarnje jedinice i stilizirane vanjske jedinice pružaju estetski ugodan izgled koji se lako uklapa u različite interijere.

Prednosti Gree mono split klima uređaja:

Energetska učinkovitost:
Gree mono split klima uređaji pružaju visoku energetsku učinkovitost, što rezultira smanjenom potrošnjom energije i uštedom na računima za energiju.

Udobnost:
Precizna kontrola temperature, brzo postizanje željene temperature i napredne funkcije upravljanja omogućuju udobnost i prilagodbu korisnicima u svakom trenutku.

Napredni sustav filtracije zraka:
Napredni sustav filtracije zraka u Gree mono split klima uređajima osigurava čist i zdrav unutarnji zrak, smanjujući alergene, prašinu i nečistoće u prostoru.

Tihi rad:
Optimizirani ventilatori i tehnologije smanjenja buke u Gree mono split klima uređajima omogućuju tihi rad, stvarajući mirno i ugodno okruženje bez nepotrebne buke.

Pouzdanost:
Gree je poznat po pouzdanosti svojih proizvoda. Njihovi mono split klima uređaji su izdržljivi i pružaju dugotrajan i pouzdan rad.

Napredne funkcije upravljanja:
Gree mono split klima uređaji dolaze s naprednim funkcijama upravljanja koje omogućuju korisnicima da prilagode postavke temperature, ventilacije i rasporeda rada prema svojim potrebama i preferencijama.

Primjena Gree mono split klima uređaja:

Gree mono split klima uređaji koriste se u različitim primjenama, uključujući:

Domovi i stanovi:
Gree mono split klima uređaji su idealni za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija u domovima i stanovima.

Uredski prostori:
Gree mono split klima uređaji se često koriste u uredskim prostorima kako bi pružili ugodno radno okruženje za zaposlene.

Maloprodajni prostori:
Gree klima uređaji se mogu naći u trgovinama, restoranima i drugim maloprodajnim prostorima kako bi pružili ugodno iskustvo kupcima.

Hotelski i ugostiteljski objekti:
Gree mono split klima uređaji se koriste u hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima kako bi osigurali udobnost i zadovoljstvo gostiju.

Zdravstvene ustanove:
Zahvaljujući naprednom filtracijskom sustavu zraka, Gree mono split klima uređaji se često koriste u zdravstvenim ustanovama kako bi osigurali čist i zdrav unutarnji zrak.

U zaključku, Gree mono split klima uređaji su visokokvalitetna rješenja za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Njihove ključne značajke, prednosti, dostupnost modela i primjena čine Gree mono split klima uređaje popularnim izborom za mnoge korisnike.

Svaki Gree klima uređaj dolazi s različitim postavkama i opcijama koje omogućuju korisnicima da prilagode rad uređaja prema svojim specifičnim potrebama. Bilo da vam treba klima uređaj za vaš dom, ured ili veći komercijalni prostor, Gree nudi rješenja koja kombiniraju tehnologiju, inovacije i održivost.

Upravo zbog snažnog istraživačko-razvojnog odjela, danas je “Gree” ponosni vlasnik vise od 6000 prijavljenih patenata.
Godišnji proizvodni kapacitet iznosi vise od 60 milijuna kompleta klima-uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. “Gree” proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, s 400 serija i vise od 7000 modela.

gree-klime-klima uređaji Hrvatska

Danas vise od 200 milijuna ljudi sirom svijeta koristi proizvode koje je proizveo “Gree”. Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za sto jamci 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, “Gree” je u Kini jedina marka klima-uređaja s oznakom “Svjetska marka”. Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, sto “Gree” izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.

Predstavljamo Vam kratak video inovativnih tehnologija koje se koriste u Gree tvornici!
Pogledajte! :)

gree-klima-klima uređaji Hrvatska

Serija uređaja za Vaš dom pogodna je za klimatizaciju Vašeg doma ili manjeg poslovnog prostora. Široka paleta klima uređaja pruža mogućnost optimiziranja energetske učinkovitosti i podizanje razine ugodnosti u Vašem domu, bilo da se radi o obnovi Vašeg doma ili o novogradnji. Kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica pristaje uz svaki interijer.

GREE je najveći i najkompletniji proizvođač klimatizacijskih uređaja na svijetu. Proizvodi sve vrste klima uređaja za kućanstvo, poslovnu namjenu, brodove, avione, razne velike sustave za velike stambene i poslovne objekte, klima uređaje za najteže i najzahtjevnije radne uvjete, klime na solarnu energiju i drugo.

U Hrvatskoj je GREE sinonim za kvalitetan klima uređaj koji će zadovoljiti hlađenje i grijanje u svim uvjetima i situacijama te je postao referenca u srednjoj klasi.

gree-klima-uredaj-klima uređaji Hrvatska

Mono split klima uređaji GREE namijenjeni za hlađenje i grijanje stambenih i manjih poslovnih prostora

SERIJE mono split klima uređaja Gree – Aktualni modeli

LOMO ECONOMICAL

gree-gwh09qb-r32-klima-klima uređaji Hrvatska

LOMO ECONOMICAL Novi moderan panel s integriranim zaslonom koji je proziran i aktivira se i deaktivira s tipkom na upravljaču
Možete ga koristiti za zagrijavanje vaših prostora čak i pri vrlo niskim temperaturama ( radi do -15 ° C vanjske temperature) i hlađenja u najvišim ljetnim temperaturama. U klima uređaj je tvornički ugrađen Wi-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala. Gree Lomo Economical je povoljan i pouzdan inverter koji Vas neće iznevjeriti. Energetska klasa je A++ u hlađenji i A+ u grijanju. Dostupan je u bijeloj boji u snagama: 2,5kW, 3,2kW, 4,6kW i 6,15kW.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Wi-Fi sučelje

Jednostavni ON/OFF timer
Ionizator zraka
Healthy filter
Nevidljivi display
Inteligentno automatsko pokretanje
Samodijagnoza
G10 tehnologija
Super tihi rad

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

LOMO REGULAR

gree-lomo-regular-serija-klima uređaji Hrvatska

LOMO REGULAR kvalitetniji i generalno za klasu bolji klima uređaj od prethodne serije Lomo Economical. Novi moderan panel s integriranim zaslonom koji je proziran i aktivira se i deaktivira s tipkom na upravljaču
Možete ga koristiti za zagrijavanje vaših prostora čak i pri vrlo niskim temperaturama ( radi do -15 ° C vanjske temperature) i hlađenja u najvišim ljetnim temperaturama. Kad je u pitanju grijanje na niskim vanjskim temperaturam znatno je efikasniji od Lomo Ecenomicala te pa ga preporučamo kupcima koji se žele dobro grijati na niskim vanjskim temperaturama. U klima uređaj je tvornički ugrađen Wi-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala. Gree Lomo Regular je povoljan i pouzdan inverter koji Vas neće iznevjeriti a posebno je preporuka za grijanje. Energetska klasa je A++ u hlađenji i A+ u grijanju. Dostupan je u bijeloj boji u snagama: 2,7kW, 3,5kW, 5,2kW i 7kW.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Wi-Fi sučelje

Jednostavni ON/OFF timer
Ionizator zraka
Healthy filter
Nevidljivi display
Inteligentno automatsko pokretanje
Samodijagnoza
G10 tehnologija
Super tihi rad

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

AMBER

gree-amber-serija-klima-klima uređaji Hrvatska

AMBER Najnovija tehnologija – Freon R32 pruža najveću efikasnost (8% efikasniji od R410A) čime je osigurana manja potrošnja kao i 30% manji uticaj na životnu sredinu
Dvostupanjski kompresor sa patentiranom 1Hz tehnologijom omogućava najpouzdanije i najkomofrmnije
grijanje (do -30°C) i hlađenje (do +54°C) pri najesktremnijim uvjetima.
WiFi adapter je tvornički ugrađen u unutarnju jedinicu te pruža mogućnost jednostavnog upravljanja sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala.
7 brzina ventilatora za najviši komfor i tih rad
Najveća energetska efikasnost u klasi (A+++/A++) osigurava uštede u potrošnji i manje račune za struju.

Dodatne funkcije:
Automatski rad uređaja
Režim odvlaživanja
Režim ventilacije
Potrošnja energije 0.5W u standby režimu
G10 Inverter tehnologija
1Hz Inverter tehnologija
Režim rada sa uštedom energije
3 režima spavanja
Vertikalno pomicanje usmjerivača zraka daljinskim upravljačem
Horizontalno pomicanje usmjerivača zraka daljinskim
Fiksiranje usmjerivača zraka na odgovarajuću poziciju daljinskim upravljačem
7 brzina ventilatora
Turbo režim rada
Tihi režim rada
I feel funkcija
Inteligentno predgrijavanje
Inteligentno odleđivanje
Režim zaštite od smrzavanja na 8°C
Naknadni rad ventilatora
Hladna plazma
Healthy filter
Radni plin R32
Funkcija tajmera
Auto restart funkcija
Soft start
Samodijagnostika
Zaštita od nedostatka freona
Zaštita od niskog i visokog napona
Grijač kućišta vanjske jedinice
Hlađenje do -15°C
Grijanje do -22°C
Dvostupanjski kompresor
Prikaz temperature na unutarnjoj jedinici
Zaključavanje daljinskog upravljača
LED display
Dvostrani odvod kondenzata na unutarnjoj jedinici za jednostavniju ugradnju

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -22°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

U-CROWN

gree-u-crown-klima-klima uređaji Hrvatska

U-CROWN nagrađivana premium klasa najvećeg proizvođača klima uređaja na svijetu. Jedinica je opremljena izmjenjivačem topline s direktnom ekspanzijom freona, ukrasnom maskom besprijekornog dizajna, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature. Jedinica je opremljena s bežičnim daljinskim upravljačem s LED pozadinskim osvjetljenjem i sučeljem za lokalno Wi-Fi upravljanje.
Unutarnja zidna jedinica inverter sustava grijanja/hlađenja, opremljena 7-brzinskim elektromotorom.
50% uštede energije i 16 Hz niska frekvencija rada zahvaljujući G10 inverter tehnologiji.
Dvostupanjski kompresor omogućuje rad do veoma niskih vanjskih temperatura, čak do -30oC u grijanju i do +54oC u hlađenju
LED zaslon na prednjem dijelu maske.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Timer
Funkcionalno paljenje/gašenje svjetla
R410A
Automatsko čišćenje
Zaključavanje
Led zaslon
Led daljinski upravljač
3,5m odvodna cijev
Odvlaživanje
130° kut zakretanja krilaca lijevo / desno
180° kut zakretanja krilaca gore / dole
Inteligentno predzagrijavanje
3D ispuh zraka
I feel
Automatsko pokretanje
Tihi rad
7 brzina ventilatora
4 krivulje spavanje
Wifi upravljanje

Područje rada u hlađenju: od -18°C do +54°C, područje rada u grijanju: od -30°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

PODNA / PARAPETNA JEDINICA

gree-podna-klima-klima uređaji Hrvatska

PODNA/PARAPETNA JEDINICA inverter sustava grijanja/hlađenja, opremljena svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature te maskom.
Tanak uređaj i fleksibilna instalacija pogodna je za različite varijante interijera, te zadovoljava sve vaše potrebe za udobnošću.
Funkcija grijanja nogu; prilikom grijanja topli zrak struji direktno prema podu i osigurava ugodan osjećaj vašim nogama.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Led zaslon
Inteligentno odmrzavanje
8 °c Grijanje
Ugodan noćni način rada
Prevencija hladnog zraka
Tihi rad
Timer
Automatsko čišćenje
Automatski rad
Turbo tipka
Odvlaživanje
Pokretanje pri niskom naponu
Samodijagnoza

Opcionalne karakteristike koje klima posjeduje:
I Feel
Filteri za pročišćavanje zraka
Cold plasma
Ušteda energije

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -20°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

PRIJENOSNI KLIMA UREĐAJI

gree-gpc09aigree-gph12ajgree-gpc08ah

PRIJENOSNI KLIMA UREĐAJI Najveća fleksibilnost za maksimalan komfor. Ohladit će Vaše prostorije do 25 m2, a fleksibilni kotačići omogućit će olakšano pomicanje uređaja. Osim daljinskim uređajem imate mogućnost kontrole performansa na samom uređaju.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Uključen bežični daljinski upravljač
Mogućnost kontrole na samom uređaju
Funkcija odvlaživanja
Ugodan noćni način rada
Samodijagnoza

Gree modeli koji se više ne proizvode

BORA ECONOMICAL

BORA ECONOMICAL ulazni model najvećeg proizvođača klima uređaja na svijetu premium dizajna s nevidljivim displayom i ugrađenim WiFi sučeljem za upravljanje sa udaljene lokacije lako se uklapa u svaki interijer. Zahvaljujući novom ekološki prihvatljivom freonu R32 i izvrsnom kompresoru koji je razvijen u suradnji sa Daikinom, Bora Economical je uređaj visoke energetske učinkovitosti (A++/A+) koji uz znatne ekonomske uštede ima i minimalan utjecaj na okoliš.

Od ostalih značajki valja svakako spomenuti funkciju turbo hlađenja kod koje uz pritisak tipke na daljinskom upravljaču povećate protok hladnog zraka i na taj način brzo postižete željenu temperaturu prostorije. Uz pomoć I-fell funkcije mini senzor u daljinskom upravljaču očitava sobnu temperaturu i prenosi signal u unutarnju jedinicu te na taj način zbog mjerenja temperature na poziciji daljinskog upravljača, odnosno mjesta boravka osoba u prostoru klima uređaj dobiva točniju informaciju o postignutoj temperaturi u prostoru. Unutarnja jedinica potom prilagođava jačinu i temperaturu ispušnog zraka kako bi se postigla maksimalna udobnost, a pritom i znatna ušteda energije uz povećan komfor.

Među standardnim mogućnostima tu su još:
-Automatski rad
-Automatsko čišćenje
-Samodijagnoza
-Inteligentno odmrzavanje
-Inteligentno predzagrijavanje
-Ugodan noćni način rada
-Cold plasma (ionozator)
-Odvlaživanje

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

HANSOL

HANSOL model visoke učinkovitosti, posebno dizajniran za uštedu energije i zaštitu okoliša. Ovaj uglađen uređaj je opremljen najnovijom G10 tehnologijom kompresora i inteligentnom funkcijom uštede energije – dizajniran za smanjenje do 65% potrošnje energije. Minimalan i suvremen izgled – Hansol se lako uklapa u sve interijere te koristi intuitivno bežični daljinski upravljač koji pomaže reguliranju sobne temperature s ugrađenom automatizacijom i I FEEL funkcijom koja omogućava da klima uređaj mjeri temperaturu na poziciji daljinskog upravljača i na taj način preciznije ugađa zadanu temperaturu u prostoru za još bolji komfor. Vrhunski fotokatalitički filtar i X-ventilator poboljšavaju kvalitetu zraka uklanjajući 99,9% bakterija i virusa. Napredna učinkovitost s osvježavajućom lakoćom, Hansol održava dugoročnu uštedu za vas i okoliš.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
G10 tehnologija
Automatski rad
Led zaslon

Inteligentno odmrzavanje
3D ispuh zraka

Prikaz zraka
8 °c Grijanje
3 krivulje spavanja
Prevencija hladnog zraka
Tihi rad
Timer
.
Opcionalne karakteristike koje klima posjeduje:

 • 20 °c grijanje
  Elektrostatički filter uklanjanja prašine
  Cold plasma
 • 15 °c hlađenje
  0,5W Standby
  2-stupanjski kompresor
  WiFi upravljanje

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -20°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

Više podataka na stranicama proizvođača: http://global.gree.com
Akcije Gree klima uređaja
U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Gree? Klima uređaji Hrvatska redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama – obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih Gree klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

Na web shopu Klima uređaji Hrvatska možete pronaći kompletnu gamu GREE klima uređaja kućne serije.
U Klima uređaji Hrvatska možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje GREE.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.

 • plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
 • plaćanje na transakcijski račun
 • plaćanje prilikom preuzimanja
 • besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
 • Ovlaštena montaža u cijeloj Hrvatskoj (montažu vrši naš ovlašteni partner-tvrtka na Vašem području)