Lg klima uređaji

LG klima uređaji Klima uredaji Hrvatska akcija

Najveći izbor LG klima uređaja

Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

LG je cijenjeni proizvođač i svjetski lider u tehnologiji klimatizacijskih sustava za kućnu i poslovnu primjenu te vodeći Korejski proizvođač sustava za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju i tehničko hlađenje. LG klima uređaji dolaze u različitim oblicima i veličinama, uključujući zidne, podne, kazetne, kanalske jedinice i multi-split sustave.

Evo nekoliko ključnih značajki LG klima uređaja:

 1. Energetska Učinkovitost: LG klima uređaji koriste inverter tehnologiju za smanjenje potrošnje energije i povećanje učinkovitosti. Ova tehnologija omogućava uređaju da prilagodi brzinu kompresora prema točnoj potražnji, što rezultira manjom potrošnjom energije.
 2. Inovativne Značajke: Mnogi LG klima uređaji opremljeni su naprednim funkcijama kao što su Wi-Fi povezivanje za daljinsko upravljanje, tihi rad, automatsko čišćenje, kontrola vlažnosti i mnoge druge.
 3. Kvaliteta Zraka: LG klima uređaji često imaju ugrađene filtere koji pomažu u poboljšanju kvalitete zraka uklanjanjem prašine, peludi, alergena i drugih štetnih čestica.
 4. Pouzdanost: LG je poznat po izradi visokokvalitetnih proizvoda koji su izdržljivi i pouzdani.Različiti
 5. Modeli: LG nudi veliki izbor modela koji se mogu prilagoditi različitim potrebama i zahtjevima prostora. Ovisno o modelu, neki uređaji također imaju funkcije hlađenja i grijanja, pružajući udobnost tijekom cijele godine.
 6. Ekološka Osviještenost: Mnogi LG klima uređaji koriste ekološki prihvatljive rashladne tvari koje smanjuju njihov utjecaj na okoliš.

Kao i kod svake kupnje klima uređaja, preporučljivo je konzultirati se s HVAC stručnjakom kako bi se osiguralo da odabrani model ispunjava vaše specifične potrebe. To uključuje razmatranje veličine i vrste prostora koji trebate ohladiti ili zagrijati, kao i vaše raspoložive proračune i energetske zahtjeve.

LG KLIMA UREĐAJI - katalog pdf

LG klima je odličan izbor za sve koji cijene kvalitetu !

LG ArtCool klima uređaj - Klima uređaji Hrvatska

Energetski učinkovite tehnologije za budućnost

lg-artcool-klima-uredaj-klima uređaji Hrvatska

LG klima uređaji sa svojim rješenjima za hlađenje klasificirani su s najvišim oznakama energetske učinkovitosti na tržištu. S naglaskom na obnovljive izvore energije i štednje zahvaljujući Inverterskoj tehnologiji , možete imati velike koristi i uštede uz cjelovita rješenja koja pružaju izvanrednu udobnost bez povećanja vašeg računa za energiju.
Zašto odabrati LG klima uređaj?

LG klima uređaji su u Hrvatskoj sinonim za kvalitetu, inovativnost i kvalitetnu klimatizaciju prostora. LG klima uređaji izvrsno hlade vaš prostor i odlično griju pri vrlo niskim vanjskim temperaturama. Uređaji su opremljeni najmodernijom tehnologijom za optimalnu potrošnju uz visoki komfor. LG klima uređaji koriste napredne filtere za zrak kako bi osigurale čist i svjež zrak za ugodan boravak u prostoru.

lg-artcool-klima-uredaj-klima uređaji Hrvatska

Navesti ćemo neke od modela LG klima uređaja kao i njihove osnovne značajke.

LG STANDARD/DUAL INVERTER

LG Standard/Dual Inverter

Osnovne značajke LG Standard/Dual Inverter klima uređaja:

DUAL Inverter Compressor™ s 10 godina jamstva
DUAL Inverter Compressor™ stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ova minimalna fluktuacija štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će uživati u blagodatima LG klima-uređaja dulje vrijeme.

Ušteda energije i brzo hlađenje
Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu temperaturu. DUAL Inverter Compressor™ štedi više energije od uobičajenog kompresora.

Smart ThinQ
Pristupite klima-uređaju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta uporabom LG-eve aplikacije za kontrolu kućanskih uređaja.

Niska razina buke
LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru.

Ušteda energije
Tipkom za regulaciju možete prilagoditi potrošnju električne energije u tri opcije (80 %, 60 %, 40 %). Samo jednim dodirom tipke možete kontrolirati hlađenje i smanjiti potrošnju električne energije.

Optimalno strujanje zraka (Comfort Air)
Ova opcija postavlja otvore za zrak klima-uređaja u zadani položaj kako bi se zrak koji struji iz uređaja usmjerio dalje od osoba u prostoriji.

Visokoučinkovito rashladno sredstvo R32
R32 je ekološki prihvatljivo, visokoučinkovito rashladno sredstvo. Kako je količina rashladnog sredstva R32 znatno niža u usporedbi s R410A, ono ima manji potencijal globalnog zagrijavanja i minimalno oštećuje ozonski omotač. Zbog visokog stupnja kompresije rashladnog sredstva R32 postižemo veći kapacitet hlađenja u usporedbi s postojećim sredstvima R12 i R410A.

Smart Diagnosis
Opcija Smart Diagnosis korisnicima omogućava jednostavnu provjeru postavki klima-uređaja te praćenje instalacije, dijagnostiku i rješavanje problema izravno s pametnog telefona putem aplikacije ThinQ.

LG SIRIUS INVERTER
LG Sirius Inverter

Osnovne značajke ovog klima uređaja su:
DUAL Inverter Compressor™ s 10 godina jamstva
Za razliku od običnih kompresora koji se isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, trošeći veliku količinu energije, DUAL Inverter Compressor™ stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ovakav način rada štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će uživati u blagodatima LG klima-uređaja dulje vrijeme.

Jednostavan i moderan dizajn
Tanki i moderni dizajn LG klima-uređaja omogućuje jednostavnu instalaciju i praktično čišćenje. Veliki skriveni zaslon savršen je za praktičnu provjeru potrošnje energije.

Niska razina buke
LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru.

Kontrolirajte potrošnju električne energije
Tipkom za funkciju energetske regulacije možete prilagoditi potrošnju električne energije u tri opcije (80 %, 60 %, 40 %). Jednim dodirom tipke možete kontrolirati hlađenje i smanjiti potrošnju električne energije.

6 vertikalnih položaja krilca
Korisnici mogu izabrati između 6 unaprijed postavljenih položaja za usmjeravanje kako bi smjer strujanja zraka bio u skladu sa vašim željama.

Filtar za dvostruku zaštitu
Filtar za dvostruku zaštitu dizajniran je za hvatanje bakterija i čestica prašine većih od 10 μm.

Brza i jednostavna instalacija
LG klima-uređaji dizajnirani su za jednostavnu i učinkovitu instalaciju. Smanjenjem broja radnika i vremena potrebnog za instalaciju sada je moguće instalirati više jedinica u manje vremena.

LG ARTCOOL DUAL INVERTER

LG ArtCool Dual Inverter

Neke od značajki LG Artcool Dual Inverter klima uređaja su:
Uvnano™ - Čist ventilator za čist zrak
Uklanja 99,99%* bakterija pomoću UV LED svjetla kako bi ventilator koji generira strujanje zraka ostao čist i svjež.

Brzo, snažno hlađenje i grijanje
Naša tehnologija DUAL Inverter Compressor pobrinut će se da se osjećate ugodno cijelu godinu, čak i u ekstremnim klimatskim uvjetima.

Safe Plus Pre-Filter™
Hvata velike čestice prašine i uklanja 99,9%** bakterija od samog početka.

Povežite se i upravljajte na daljinu Aplikacija LG ThinQ™ omogućuje vam jednostavno povezivanje s vašim klima-uređajem na način na koji nikada prije niste mogli. Uključite klima-uređaj jednostavnim dodirom gumba.

Tihi način rada
Tihi način rada osigurava mirno i spokojno okruženje smanjenjem buke dok se odmarate. LG klima-uređaji rade uz nisku razinu buke od 19 dB.

4 Way Swing
Hladan zrak se upuhuje u svim smjerovima i dopire do svakog kuta prostorije bez obzira na to gdje je ugrađen klima-uređaj.

Automatsko unutarnje čišćenje
Automatski suši vlagu unutar klimatizacijskog uređaja kako bi uvijek bio čist.

Wi-Fi upravljanje je integrirano u LG modele premium klase a za ulazne modele je potrebno ugraditi W-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije.
Izaberite LG klima uređaj i jamčimo Vam maksimalno zadovoljstvo i komfor u režimu hlađenja i grijanja a uređajima iz premium klase bit će oduševljeni i najzahtjevniji korisnici.

Akcije LG klima uređaja
U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja LG? Klima uređaji Hrvatska redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama - obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih LG klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

Na web shopu Klima uređaji Hrvatska možete pronaći kompletnu gamu LG klima uređaja kućne serije.
U Klima uređaji Hrvatska možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje LG.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.

 • plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
 • plaćanje na transakcijski račun
 • plaćanje prilikom preuzimanja
 • besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
 • Ovlaštena montaža u cijeloj Hrvatskoj (montažu vrši naš ovlašteni partner-tvrtka na Vašem području)

Najveći izbor LG klima uređaja

Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

LG je cijenjeni proizvođač i svjetski lider u tehnologiji klimatizacijskih sustava za kućnu i poslovnu primjenu te vodeći Korejski proizvođač sustava za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju i tehničko hlađenje. LG klima uređaji dolaze u različitim oblicima i veličinama, uključujući zidne, podne, kazetne, kanalske jedinice i multi-split sustave.

Evo nekoliko ključnih značajki LG klima uređaja:

 1. Energetska Učinkovitost: LG klima uređaji koriste inverter tehnologiju za smanjenje potrošnje energije i povećanje učinkovitosti. Ova tehnologija omogućava uređaju da prilagodi brzinu kompresora prema točnoj potražnji, što rezultira manjom potrošnjom energije.
 2. Inovativne Značajke: Mnogi LG klima uređaji opremljeni su naprednim funkcijama kao što su Wi-Fi povezivanje za daljinsko upravljanje, tihi rad, automatsko čišćenje, kontrola vlažnosti i mnoge druge.
 3. Kvaliteta Zraka: LG klima uređaji često imaju ugrađene filtere koji pomažu u poboljšanju kvalitete zraka uklanjanjem prašine, peludi, alergena i drugih štetnih čestica.
 4. Pouzdanost: LG je poznat po izradi visokokvalitetnih proizvoda koji su izdržljivi i pouzdani.Različiti
 5. Modeli: LG nudi veliki izbor modela koji se mogu prilagoditi različitim potrebama i zahtjevima prostora. Ovisno o modelu, neki uređaji također imaju funkcije hlađenja i grijanja, pružajući udobnost tijekom cijele godine.
 6. Ekološka Osviještenost: Mnogi LG klima uređaji koriste ekološki prihvatljive rashladne tvari koje smanjuju njihov utjecaj na okoliš.

Kao i kod svake kupnje klima uređaja, preporučljivo je konzultirati se s HVAC stručnjakom kako bi se osiguralo da odabrani model ispunjava vaše specifične potrebe. To uključuje razmatranje veličine i vrste prostora koji trebate ohladiti ili zagrijati, kao i vaše raspoložive proračune i energetske zahtjeve.

LG KLIMA UREĐAJI – katalog pdf

LG klima je odličan izbor za sve koji cijene kvalitetu !

LG ArtCool klima uređaj – Klima uređaji Hrvatska

Energetski učinkovite tehnologije za budućnost

lg-artcool-klima-uredaj-klima uređaji Hrvatska

LG klima uređaji sa svojim rješenjima za hlađenje klasificirani su s najvišim oznakama energetske učinkovitosti na tržištu. S naglaskom na obnovljive izvore energije i štednje zahvaljujući Inverterskoj tehnologiji , možete imati velike koristi i uštede uz cjelovita rješenja koja pružaju izvanrednu udobnost bez povećanja vašeg računa za energiju.
Zašto odabrati LG klima uređaj?

LG klima uređaji su u Hrvatskoj sinonim za kvalitetu, inovativnost i kvalitetnu klimatizaciju prostora. LG klima uređaji izvrsno hlade vaš prostor i odlično griju pri vrlo niskim vanjskim temperaturama. Uređaji su opremljeni najmodernijom tehnologijom za optimalnu potrošnju uz visoki komfor. LG klima uređaji koriste napredne filtere za zrak kako bi osigurale čist i svjež zrak za ugodan boravak u prostoru.

lg-artcool-klima-uredaj-klima uređaji Hrvatska

Navesti ćemo neke od modela LG klima uređaja kao i njihove osnovne značajke.

LG STANDARD/DUAL INVERTER

LG Standard/Dual Inverter

Osnovne značajke LG Standard/Dual Inverter klima uređaja:

DUAL Inverter Compressor™ s 10 godina jamstva
DUAL Inverter Compressor™ stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ova minimalna fluktuacija štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će uživati u blagodatima LG klima-uređaja dulje vrijeme.

Ušteda energije i brzo hlađenje
Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu temperaturu. DUAL Inverter Compressor™ štedi više energije od uobičajenog kompresora.

Smart ThinQ
Pristupite klima-uređaju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta uporabom LG-eve aplikacije za kontrolu kućanskih uređaja.

Niska razina buke
LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru.

Ušteda energije
Tipkom za regulaciju možete prilagoditi potrošnju električne energije u tri opcije (80 %, 60 %, 40 %). Samo jednim dodirom tipke možete kontrolirati hlađenje i smanjiti potrošnju električne energije.

Optimalno strujanje zraka (Comfort Air)
Ova opcija postavlja otvore za zrak klima-uređaja u zadani položaj kako bi se zrak koji struji iz uređaja usmjerio dalje od osoba u prostoriji.

Visokoučinkovito rashladno sredstvo R32
R32 je ekološki prihvatljivo, visokoučinkovito rashladno sredstvo. Kako je količina rashladnog sredstva R32 znatno niža u usporedbi s R410A, ono ima manji potencijal globalnog zagrijavanja i minimalno oštećuje ozonski omotač. Zbog visokog stupnja kompresije rashladnog sredstva R32 postižemo veći kapacitet hlađenja u usporedbi s postojećim sredstvima R12 i R410A.

Smart Diagnosis
Opcija Smart Diagnosis korisnicima omogućava jednostavnu provjeru postavki klima-uređaja te praćenje instalacije, dijagnostiku i rješavanje problema izravno s pametnog telefona putem aplikacije ThinQ.

LG SIRIUS INVERTER
LG Sirius Inverter

Osnovne značajke ovog klima uređaja su:
DUAL Inverter Compressor™ s 10 godina jamstva
Za razliku od običnih kompresora koji se isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, trošeći veliku količinu energije, DUAL Inverter Compressor™ stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ovakav način rada štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će uživati u blagodatima LG klima-uređaja dulje vrijeme.

Jednostavan i moderan dizajn
Tanki i moderni dizajn LG klima-uređaja omogućuje jednostavnu instalaciju i praktično čišćenje. Veliki skriveni zaslon savršen je za praktičnu provjeru potrošnje energije.

Niska razina buke
LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru.

Kontrolirajte potrošnju električne energije
Tipkom za funkciju energetske regulacije možete prilagoditi potrošnju električne energije u tri opcije (80 %, 60 %, 40 %). Jednim dodirom tipke možete kontrolirati hlađenje i smanjiti potrošnju električne energije.

6 vertikalnih položaja krilca
Korisnici mogu izabrati između 6 unaprijed postavljenih položaja za usmjeravanje kako bi smjer strujanja zraka bio u skladu sa vašim željama.

Filtar za dvostruku zaštitu
Filtar za dvostruku zaštitu dizajniran je za hvatanje bakterija i čestica prašine većih od 10 μm.

Brza i jednostavna instalacija
LG klima-uređaji dizajnirani su za jednostavnu i učinkovitu instalaciju. Smanjenjem broja radnika i vremena potrebnog za instalaciju sada je moguće instalirati više jedinica u manje vremena.

LG ARTCOOL DUAL INVERTER

LG ArtCool Dual Inverter

Neke od značajki LG Artcool Dual Inverter klima uređaja su:
Uvnano™ – Čist ventilator za čist zrak
Uklanja 99,99%* bakterija pomoću UV LED svjetla kako bi ventilator koji generira strujanje zraka ostao čist i svjež.

Brzo, snažno hlađenje i grijanje
Naša tehnologija DUAL Inverter Compressor pobrinut će se da se osjećate ugodno cijelu godinu, čak i u ekstremnim klimatskim uvjetima.

Safe Plus Pre-Filter™
Hvata velike čestice prašine i uklanja 99,9%** bakterija od samog početka.

Povežite se i upravljajte na daljinu Aplikacija LG ThinQ™ omogućuje vam jednostavno povezivanje s vašim klima-uređajem na način na koji nikada prije niste mogli. Uključite klima-uređaj jednostavnim dodirom gumba.

Tihi način rada
Tihi način rada osigurava mirno i spokojno okruženje smanjenjem buke dok se odmarate. LG klima-uređaji rade uz nisku razinu buke od 19 dB.

4 Way Swing
Hladan zrak se upuhuje u svim smjerovima i dopire do svakog kuta prostorije bez obzira na to gdje je ugrađen klima-uređaj.

Automatsko unutarnje čišćenje
Automatski suši vlagu unutar klimatizacijskog uređaja kako bi uvijek bio čist.

Wi-Fi upravljanje je integrirano u LG modele premium klase a za ulazne modele je potrebno ugraditi W-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije.
Izaberite LG klima uređaj i jamčimo Vam maksimalno zadovoljstvo i komfor u režimu hlađenja i grijanja a uređajima iz premium klase bit će oduševljeni i najzahtjevniji korisnici.

Akcije LG klima uređaja
U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja LG? Klima uređaji Hrvatska redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama – obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih LG klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

Na web shopu Klima uređaji Hrvatska možete pronaći kompletnu gamu LG klima uređaja kućne serije.
U Klima uređaji Hrvatska možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje LG.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.

 • plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
 • plaćanje na transakcijski račun
 • plaćanje prilikom preuzimanja
 • besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
 • Ovlaštena montaža u cijeloj Hrvatskoj (montažu vrši naš ovlašteni partner-tvrtka na Vašem području)