Toshiba klima uređaji

Najveći izbor TOSHIBA klima uređaja

Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

Toshiba mono split klima uređaji predstavljaju visokokvalitetna rješenja za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Ovi uređaji kombiniraju naprednu tehnologiju, energetsku učinkovitost i udobnost kako bi pružili optimalne uvjete unutarnjeg okruženja. U ovom tekstu, istražit ćemo mono split klima uređaje tvrtke Toshiba, njihove značajke, prednosti i primjenu.

Toshiba klima uređaji Pročitajte više…

Toshiba Klima uređaji

Najveći izbor TOSHIBA klima uređaja
Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

TOSHIBA je pionir inverterske tehnologije, japanski proizvođač oduvijek je prednjačio naprednom tehnologijom koja je sastavni dio svih klima uređaja koji nose Toshibin potpis.

Vrhunski klima uređaji za hlađenje i grijanje …

TOSHIBA KLIMA UREĐAJI – KATALOG – pdf

Toshiba mono split klima uređaji predstavljaju visokokvalitetna rješenja za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Ovi uređaji kombiniraju naprednu tehnologiju, energetsku učinkovitost i udobnost kako bi pružili optimalne uvjete unutarnjeg okruženja. U ovom tekstu, istražit ćemo mono split klima uređaje tvrtke Toshiba, njihove značajke, prednosti i primjenu.

Mono split sustav sastoji se od dvije glavne jedinice – unutarnje jedinice koja se postavlja unutar prostora koji se želi klimatizirati i vanjske jedinice koja je smještena izvan prostora. Unutarnja jedinica odgovorna je za distribuciju zraka i kontrolu temperature u prostoru, dok vanjska jedinica sadrži kompresor i kondenzator za razmjenu topline s vanjskim okolišem. Ovaj dizajn omogućuje precizno grijanje ili hlađenje pojedinačnih prostorija, čime se postiže veća energetska učinkovitost i fleksibilnost.

Jedna od ključnih značajki Toshiba mono split klima uređaja je inverter tehnologija. Inverter tehnologija omogućuje precizno reguliranje brzine kompresora, što rezultira uštedom energije i stabilnijim održavanjem željene temperature. Umjesto da se kompresor uključuje i isključuje kao kod konvencionalnih sustava, inverter tehnologija omogućuje kontinuirani rad kompresora s prilagodbom snage prema stvarnim potrebama prostora. To osigurava ravnomjerno održavanje temperature bez iznenadnih skokova i padova.

Energetska učinkovitost je još jedna prednost Toshiba mono split klima uređaja. Zahvaljujući inverter tehnologiji i naprednom dizajnu, ovi uređaji nude visoke COP (koeficijent učinka) vrijednosti, što znači da omogućuju veću toplinsku ili hladnu snagu uz manju potrošnju energije. To rezultira smanjenjem energetskih troškova i ekonomičnijim radom na duže staze.

Dodatna značajka Toshiba mono split klima uređaja je napredni sustav filtracije zraka. Ovi uređaji često su opremljeni filtrima koji uklanjaju prašinu, alergene, bakterije i druge nečistoće iz zraka, pružajući čist i zdrav unutarnji zrak. To je posebno važno za osobe koje pate od alergija ili respiratornih problema.

Uz visoku energetsku učinkovitost, Toshiba mono split klima uređaji pružaju i udobnost korisnicima. Oni nude mogućnost preciznog podešavanja temperature i ventilacije u prostoru prema individualnim preferencijama. Također, ovi uređaji su dizajnirani da budu tihi tijekom rada, što doprinosi ugodnom i mirnom okruženju.

Primjena Toshiba mono split klima uređaja je široka i raznolika. Oni su idealni za klimatizaciju pojedinačnih prostorija u domovima, apartmanima, uredima, malim trgovinama, hotelima i drugim komercijalnim prostorima. Mono split sustavi pružaju fleksibilnost jer se mogu instalirati tamo gdje je potrebno, bez potrebe za proširivanjem postojećeg centralnog sustava grijanja i hlađenja.

Uz standardne mono split modele, Toshiba također nudi dodatne značajke poput mogućnosti daljinskog upravljanja putem mobilnih aplikacija. Ovo omogućuje korisnicima da upravljaju i nadziru rad klima uređaja putem pametnih telefona ili tableta, čak i kad nisu fizički prisutni u prostoru.

U zaključku, Toshiba mono split klima uređaji pružaju energetski učinkovito, udobno i prilagodljivo rješenje za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Njihova inverter tehnologija, visoka energetska učinkovitost, napredne značajke filtracije zraka i udobnost korisnika čine ih popularnim izborom za mnoge domove i poslovne prostore.

Savršen balans između najvažnijih komponenti, elektronike, motora i kompresora, osigurat će u svakom trenutku najniži mogući utrošak električne energije uz najveću učinkovitost i tišinu rada.

Pogodnosti Toshiba klima uređaja:

 

Dugi vijek trajanja

– tvrtka TOSHIBA koristi samo najnaprednije tehnologije, koje se kontinuirano usavršavaju, kako bi vam uštedjela novac i unaprijedila dugi vijek trajanja.

Fleksibilnost

– vanjske jedinice koje štede mjesto, velik izbor unutarnjih jedinica i prilagodljive mogućnosti montaže osiguravaju najveću moguću fleksibilnost postrojenja.

Energetska učinkovitost

– svi modeli imaju najveću vrijednost učinkovitosti. U slučaju VRF-a doseže se ESEER (Europski sezonski omjer energetske učinkovitosti) do 10,99.

Napredni filteri zraka

– čišćenje zraka uz pomoć tvari iz prirode! Srebro i enzimi mliječne kiseline djeluju efikasno protiv prljavštine, virusa i bakterija te pomažu da se zrak održi čistim i zdravim

Neprekinuti rad 24 sata dnevno

– business jedinice tvrtke TOSHIBA prikladne su za neprekidni rad u prostorijama s osjetljivom tehnikom i one osiguravaju konstantnu temperaturu prostorije.

Pouzdanost
– TOSHIBA predstavlja najvišu kvalitetu i rad bez poteškoća. Čak i da dođe do malo vjerojatnog kvara kompresora, postoji mogućnost funkcioniranja s pričuvnom jedinicom.

Širok opseg djelovanja
– inovativna tehnologija omogućava raspone primjene pri vanjskim temperaturama između –25 i +46 °C. Tako da jedno postrojenje može pokrivati i ukupne potrebe za toplinom. Kompletna ponuda mono i multi split Toshiba klima uređaja na jednom mjestu po najnižim cijenama. Klima uređaji Toshiba serije SUZUMI PLUS i DAISEIKAI prikladni su za grijanje pri vrlo niskim vanjskim temperaturama zahvaljujući vrhunskom japanskom kompresoru konstruiranom za teže radne uvjete i visoku učinkovitost uz tihi rad i nisku potrošnju električne energije.

Više podataka pogledajte na stranicama proizvođača: http://www.toshiba.eu

Mono split klima uređaji Toshiba namijenjeni za hlađenje i grijanje stambenih i manjih poslovnih prostora

toshiba-klima-uredaji-cijene-klima-uredaji-hrvatska

SERIJE mono split klima uređaja Toshiba- Aktualni modeli

TOSHIBA SEIYA

toshiba-seiya-komplet-klima-uredaji-hrvatska

Toshiba Seiya Inverter klima uređaj je jako tih, miran uređaj gotovo neprimjetan pri radu osvojit će vas svojim
elegantnim i modernim izgledom. Sadrži plastične filtere pomoću kojih se već pri sam ulazu zrak čisti od krupnih onečišćenja.
Uz vrlo tih rad vaš klima uređaj bit će gotovo neprimjetan. Mogućnost upravljanja Wi-Fi adapterom sa neke od udaljenijih lokacija
kojeg je potrebno kupiti kao dodatnu opremu.

SHORAI EDGE TOSHIBA
toshiba-shorai-edge-klima-uredaji-hrvatska

Savršenstvo za svaki dom..

Toshiba s ponosom nudi jednu od svojih najboljih inovacija u rezidencijalnom dizajnu, udobnosti i visokom energetskom razredu (A+++ / A++). Toshiba Shorai Edge stambeni klima uređaj uključuje novi svježi dizajn i glatke izmiješane linije koje će se neprimjetno uklopiti u bilo koji interijer.

SHORAI PREMIUM TOSHIBA

toshiba-shorai-premium-klima-uredaji-hrvatska

Toshiba Shorai premium serija uz moderan i elegantan dizajn pružit će vam vrhunsku kvalitetu koja će zadovoljiti vaše potrebe te vam omogućiti odličnu udobnost i komfor. Plasma filter zraka, iznimno učinkovit električni pročistač zraka pobrinut će se za uklanjanje bakterija, virusa i ostalih štetnih uzročnika, a vaš zrak ostat će čist i svjež. Te uz već ugrađen super ionizator koji
predajom negativnih iona pozitivno utječe na poboljšanje kvalitete zraka i razgradnju napetosti u tijelu.
Uz vrlo tih rad vaš klima uređaj bit će gotovo neprimjetan.

SUPER DAISEIKAI 9 SERIJA TOSHIBA

toshiba-super-daiseikai-klima-uredaji-hrvatska

SUPER DAISEIKAI 9 RAS-**PKVPG-E nova visoko učinkovita serija sa novom ratnom tvari R-32, Toshibina perjanica iz premium razreda koju odlikuje vrhunska efikasnost i niska potrošnja električne energije. Postiže zavidne rezultate u hlađenju i grijanju pri vrlo niskim vanjskim temperaturama uz visoku stabilnost i održanje nazivne snage. Pogodan je za vrhunsko grijanje u svim uvjetima i na svim područjima. Ima ugrađen Plasma filter zraka koji i najsitnije čestice tako da udišete čist i svjež zrak. Ugrađeni super Ionizator zraka poboljšava kvalitetu zraka te pozitivno utječe na izmjenu tvari i razgradnju napetosti u tijelu. Funkcija 8°C tijekom hladnih zimskih mjeseci u prostoriji održava konstantnu temperaturu od 8°C i dobra je zaštita od smrzavanja i pucanja cijevi. Dostupni su u snagama: 2,5kW, 3,5kW i 4,5kW. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 25m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 12m čini ga odličnim izborom za ugradnju na naj zahtjevne objekte.

HAORI SERIJA TOSHIBA

toshiba-haori-klima-uredaji-hrvatska

HAORI – RAS-B**N4KVRG-E dizajnerska zidna jedinica gornje srednje klase sa svestranim konceptom navlaka od tkanine, maksimalne energetske učinkovitosti i serijski integriranim WiFi modulom.

Istaknute značajke:
Dizajnerski uređaj s inovativnim konceptom s tkaninom
A+++ za hlađenje i grijanje (10, 13)
Filtar za prašinu, ozonski pročišćivač zraka i filtar Ultra Pure
Serijski ugrađen WiFi modul

PODNA/PARAPETNA JEDINICA – SERIJA TOSHIBA

toshiba-ras-podna-jedinica-b10u2fvg-klima-uredaji-hrvatska

PODNA/PARAPETNA JEDINICA RAS-B**U2FVG-E odličan izbor za grijanje prostora zahvaljujući varijabilnom upravljanju ispuha zraka na donjoj strani unutarnje jedinice postiže se efekt podnog grijanja. Raspoloživ je u snagama: 2,5kW, 3,5kW i 5kW. Karakterizira ga odlično hlađenje i još bolje grijanje na niskim vanjskim temperaturama do -15°C. Koristi novi ekološki plin R-32 koji minimalno šteti okolišu. Opremljeni su IAQ inteligentnim filterskim sustavom koji koriste srebro i enzime mliječne kiseline koji su efikasni u borbi protiv prljavštine, virusa i bakterija. Funkcija samočišćenja pridonosi smanjenju vlage u unutarnjoj jedinici po završetku rada klimam uređaja a funkcionira na način da ventilator nakon isključivanja klima uređaja nastavi raditi neko vrijeme dok osuši izmjenjivač topline. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za ugradnju na zahtjevne objekte.

Toshiba modeli koji se više ne proizvode

MIRAI SERIJA TOSHIBA (ne proizvodi se više)

toshiba-mirai-ras-10bkvg-klima-uredaji-hrvatska

MIRAI RAS-**BKVG-E ulazni model raspoloživ u snagama: 2,5kW, 3,3kW, 4,6kW, 5kW i 6,5kW. Privlačan dizajn odlično će se uklopiti u sve interijere. Karakterizira ga dobar i stabilan rad u hlađenju i solidno grijanje na vanjskim temperaturama do -15°C. Koristi novi ekološki plin R-32 koji je najmanje šteti okolišu. Klima uređaji Mirai serije opremljeni su mrežastim trajnim filterima a za upravljanje uređajom sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala potrebno je posebno kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Funkcija samočišćenja pridonosi smanjenju vlage u unutarnjoj jedinici po završetku rada klimam uređaja a funkcionira na način da ventilator nakon isključivanja klima uređaja nastavi raditi neko vrijeme dok osuši izmjenjivač topline. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 15m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 12m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i situacije.

SUZUMI PLUS SERIJA TOSHIBA (ne proizvodi se više)

toshiba-suzumi-plus-klima-uredaj-klima-uredaji-hrvatska

SUZUMI PLUS RAS-B**PKVSG-E kvalitetan i planetarno popularan model raspoloživ u snagama: 2,5kW, 3,5kW, 4,6kW, 5kW, 6,1kW i 7kW. Moderan dizajn će se uklopiti u sve interijere a kvalitetni materijali od kojih je izrađen jamče kvalitetan i dugotrajan rad. Karakterizira ga odlično hlađenje i još bolje grijanje na niskim vanjskim temperaturama do -15°C. Toshiba SUZUMI PLUS serija je pogodna za kvalitetno grijanje u kontinentalnoj Hrvatskoj te uz vrlo tihi rad i malu potrošnju električne energije čest je izbor i najzahtjevnijih kupaca. Koristi novi ekološki plin R-32 koji je najmanje šteti okolišu. Klima uređaji Suzumi plus opremljeni su IAQ naprednim filterima koji koriste srebro i enzime mliječne kiseline koji su efikasni u borbi protiv prljavštine, virusa i bakterija. Za upravljanje uređajom sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala potrebno je posebno kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Moguće je spojiti opcionalni daljinski upravljač koji uključuje funkciju zaštite protiv smrzavanja ako temperatura u prostoriji padne ispod 8°C. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 12m čini ga odličnim izborom za ugradnju na zahtjevne objekte.

SUPER DAISEIKAI 8 SERIJA TOSHIBA (ne proizvodi se više)

toshiba-super-daiseikai-klima-uredaj-klima-uredaji-hrvatska

SUPER DAISEIKAI 8 RAS-**G2KVP-E visoko učinkovita serija sa novom ratnom tvari R-410A, Toshibina perjanica iz premium razreda koju odlikuje vrhunska efikasnost i niska potrošnja električne energije. Postiže zavidne rezultate u hlađenju i grijanju pri vrlo niskim vanjskim temperaturama uz visoku stabilnost i održanje nazivne snage. Pogodan je za vrhunsko grijanje u svim uvjetima i na svim područjima. Ima ugrađen Plasma filter zraka koji i najsitnije čestice tako da udišete čist i svjež zrak. Ugrađeni super Ionizator zraka poboljšava kvalitetu zraka te pozitivno utječe na izmjenu tvari i razgradnju napetosti u tijelu. Funkcija 8°C tijekom hladnih zimskih mjeseci u prostoriji održava konstantnu temperaturu od 8°C i dobra je zaštita od smrzavanja i pucanja cijevi. Dostupni su u snagama: 2,5kW, 3,5kW i 4,5kW. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 25m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za ugradnju na zahijevnije objekte.

Više podataka pogledajte na stranicama proizvođača: https://www.mitsubishielectric.com/en/index.html

Akcije Toshiba klima uređaja
U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Toshiba? Klima uređaji Hrvatska redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama – obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih Toshiba klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

Na web shopu Klima uređaji Hrvatska možete pronaći kompletnu gamu TOSHIBA klima uređaja kućne serije.
Možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje TOSHIBA.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.

  • plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
  • plaćanje na transakcijski račun
  • plaćanje prilikom preuzimanja
  • besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
  • Ovlaštena montaža u cijeloj Hrvatskoj (montažu vrši naš ovlašteni partner-tvrtka na Vašem području)
  • STALNE AKCIJE –

Jamstvo, montaža, servis i održavanje.

Uvjet za ostvarenje punog roka redovnog i produženog jamstva je ugradnja isključivo od strane ovlaštenog poduzeća/obrta/servisa, te obavljanje periodičkih godišnjih jamstvenih pregleda/servisa od strane ovlaštenog poduzeća/obrta/servisa. Kako bi jamstvo bilo valjano kroz čitav period, potrebno je prije isteka prve, te prije isteka svake naredne godine trajanja jamstvenog roka, obaviti jamstveni pregled/servis. Takav pregled/servis vrši isključivo ovlašteno poduzeće/obrt/servis. Kupac vodi brigu o pravovremenoj realizaciji godišnjeg jamstvenog pregleda/servisa, a ovlašteni serviser nakon pregleda uređaja ovjerava jamstveni list da je izvršen periodički godišnji pregled. Godišnji servisni pregled se naplaćuje prema cjeniku poduzeća/obrta/servisa koji je servisni pregled i izvršio. Ukoliko godišnji jamstveni pregled/servis nije napravljen tj. ako jamstveni list nije ovjeren od strane ovlaštenih poduzeća/obrta/servisa, tada jamstvo prestaje važiti istekom 12 mjeseci od datuma prodaje, odnosno ugradnje.


Naša kompletna ponuda mono-split klima uređaja:


Naši ovlašteni tehničari, putem stalne edukacije, pružaju savjetovanje prilikom kupnje i vrše ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava. Uz to, pažljivo pristupamo vašim potrebama i primjenjujemo naše dugogodišnje iskustvo u montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava, što nas čini vodećim u kvaliteti u odnosu na konkurenciju.

Imate potreba za održanjem klima uređaja i ugradnjom s povjerenjem nam se javite na telefon:+385 95 123 0003, email:luka.technoprom@gmail.com

ili pošaljite upit prekokontakt forme.

 

Klima uređaji hrvatska


VELEPRODAJA – MALOPRODAJA KLIMA UREĐAJA – MONTAŽA –  20000 montaža  po čitavoj RH  i otoci  – VODEĆI KLIMA CENTAR U HRVATSKOJ !!!

Klima centar Klima uređaji Hrvatska – veleprodaja – maloprodaja- klime – otplata na rate – akcije

ZASTUPAMO PROIZVOĐAČE KLIMA UREĐAJA – IMAMO U PONUDI KOMPLETAN NJIHOV ASORTIMAN TE SMO I OVLAŠTENI SERVIS ZA BRENDOVE : Airwell, Azuri, Bergen, Daikin, Fujitsu, Gree, Haier, Hitachi, Hyundai, Korel, Lg, Maxon, Midea, Mitsubishi electric, Panasonic, Qzen, Quadro, Samsung, Sinclair, Tesla, Toshiba, Trotec, Vaillant, Vivax .

Najduža garancija do 5 godina za uređaj a kompresor 10 godina za pojedine modele klima uređaja!

Radimo direktno sa našim suradnicima koji su raspoređeni  u svih većim gradovima i mjestima u Hrvatskoj i njihovoj široj okolici uključujući i otoke . Imamo preko 50 radnih timova raspoređeni diljem naše zemlje  i možemo izaći vrlo brzo na teren i obaviti posao.

U svim ovim navedenim mjestima imamo direktno svoje predstavnike , možemo doći na uviđaj Vašeg prostora. Dati Vam savjete i sugerirati što bi odgovaralo za kupnju. Te na koji način bi se izvela montaža klima uređaja, potpuno besplatno. Naši djelatnici su razmješteni po navedenim zonama. Oni žive i rade na tim lokacijama, a lokacije prodaju i montažu klima uređaja su:

Zagreb, Karlovac, Rijeka, Pula + cijela Istra, Umag, Poreč, Rovinj, Labin, Pazin, Buje, Zadar, Šibenik, Split, Metković, poluotok Pelješac, Dubrovnik, Metković, Omiš, Ploče, Makarska, Slavonski brod, Osijek, Vinkovci, Koprivnica, Požega, Virovitica, Našice, Sisak, Varaždin, Bjelovar, Čakovec, Vukovar, cijela Slavonija, Rab, Hvar, Brać, Cres, Šolta, Krk , Ugljan, Pašman, Dugi otok, Korčula! Novalja, Pag , Vir , Murter ,Vodice, Biograd na moru , Pakoštane , Drage , Pirovac , Rogoznica, Primošten Crikvenica , Senj , Lika i gorski kotar . Radimo i po manjim mjestima u okolici gore navedenih gradova u krugu od 100 km + otoci !

 DOSTAVA JE GRATIS.

Kupnja na rate putem kreditnih kartica Visa premium (bivši american) do 24 rate. Diners do 36 rata. PBZ Viza klasična do 12 rata, Zagrebačka banka do 12 rata, Otp banka neograničeno vi birate broj rata. Do 12 rata cijena se uvećava 10 %,  ako je od 13 – 36 rata  cijena se uvećava 12 % ili 15 % ovisno koja je banka i kartica.