Klima uređaji po snazi

Odaberite snagu klima uređaja i ponudit ćemo Vam odabrane modele baš za Vas!

ODABIR POTREBNE SNAGE KLIMA UREĐAJA I NAJBOLJE POZICIJE UNUTARNJE I VANJSKE JEDINICE

Vrijedne informacije koje će vam pomoći pri odabiru i montaži klima uređaja

Dragi cijenjeni kupci,

Zadovoljstvo nam je podijeliti naše opsežno 27-godišnje iskustvo u prodaji i montaži klima uređaja kako bismo vam pomogli da napravite pravi izbor i riješite sve probleme vezane uz instalaciju. Naš cilj je pružiti vam vrijedne uvide koji će otkloniti sve vaše dileme.

Pročitajte više…

Velika akcija

ODABIR POTREBNE SNAGE KLIMA UREĐAJA I NAJBOLJE POZICIJE UNUTARNJE I VANJSKE JEDINICE

Vrijedne informacije koje će vam pomoći pri odabiru i montaži klima uređaja

Dragi cijenjeni kupci,

Zadovoljstvo nam je podijeliti naše opsežno 27-godišnje iskustvo u prodaji i montaži klima uređaja kako bismo vam pomogli da napravite pravi izbor i riješite sve probleme vezane uz instalaciju. Naš cilj je pružiti vam vrijedne uvide koji će otkloniti sve vaše dileme.

Iako se općenito vjeruje da je potreban određeni kapacitet hlađenja na temelju kvadrature prostora, želimo naglasiti da pojednostavljeni pristup ne mora uvijek dovesti do optimalnih rezultata. Čimbenici kao što su raspored, orijentacija, izolacija, namjena i raspored namještaja u prostoru igraju presudne uloge u određivanju odgovarajuće veličine klima uređaja.

Važno je imati individualizirani pristup pri odabiru klima uređaja i određivanju položaja unutarnje i vanjske jedinice. Prilikom odabira rashladnog kapaciteta treba pažljivo razmotriti veličinu prostora, njegovu namjenu, položaj, orijentaciju i izolaciju.

U sljedećim odjeljcima raspravljat ćemo o tome kako svaki od ovih elemenata utječe na odabir rashladnog kapaciteta klima uređaja i njihove međusobne odnose. Razumijevanjem ovih čimbenika bit ćete bolje opremljeni za donošenje informirane odluke i osiguravanje optimalne učinkovitosti vašeg klima uređaja.

Cijenimo vaše povjerenje u našu stručnost i veselimo se što ćemo vam pomoći u odabiru savršenog klima uređaja za vaše potrebe. Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate daljnje upute, slobodno nam se obratite.

Kvadratura prostora i snaga klima uređaja ima značajnu ulogu

Kvadratura i volumen prostora igraju značajnu ulogu u određivanju odgovarajućeg rashladnog kapaciteta klima uređaja. Kao opću smjernicu možemo koristiti pravilo da je za svakih 10 četvornih metara prostora potreban otprilike 1 kilovat (kW) snage klima uređaja. Međutim, važno je uzeti u obzir dodatne čimbenike kako biste osigurali točnu procjenu.

Uz pretpostavku standardne visine stropa od 2,70 metara, pravilo možemo prilagoditi u skladu s tim. Na primjer, stambeni prostor od 20 do 30 četvornih metara obično zahtijeva klima uređaj od 2,5 kW. Slično tome, prostor od 30 do 40 četvornih metara zahtijeva klima uređaj od 3,5 kW, dok bi prostor od 40 do 45 četvornih metara zahtijevao klima uređaj od 5 kW.

Vrijedno je napomenuti da ova smjernica daje opću polaznu točku, ali nije konačno pravilo. Treba uzeti u obzir i druge čimbenike poput izolacije, lokacije, orijentacije i namjene prostora. Osim toga, prisutnost velikih prozora, izloženost sunčevoj svjetlosti i uređaji koji stvaraju toplinu mogu utjecati na rashladno opterećenje i mogu zahtijevati prilagodbe preporučenog kapaciteta hlađenja.

Kako bismo osigurali najbolju izvedbu i energetsku učinkovitost, preporučujemo konzultacije s našim iskusnim stručnjacima koji mogu provesti detaljnu procjenu vašeg specifičnog prostora i pružiti personalizirane preporuke za odgovarajuću veličinu klima uređaja.

U našoj tvrtki ponosimo se pružanjem prilagođenih rješenja koja učinkovito zadovoljavaju vaše potrebe za hlađenjem. Naši stručnjaci blisko će surađivati s vama kako bi razumjeli jedinstvene karakteristike vašeg prostora i vodili vas u odabiru pravog klima uređaja s optimalnim kapacitetom hlađenja.

Slobodno nam se obratite za dodatnu pomoć i temeljitu procjenu vaših zahtjeva za hlađenjem.

Namjena i klimatizacija u ispravnom odabiru snage

Značajnu ulogu u određivanju odgovarajuće snage klima uređaja ima i namjena prostora. Kada je riječ o klimatizaciji dnevnog boravka, bitno je dati prednost udobnosti i osigurati optimalan kapacitet hlađenja ili grijanja.

Dok klima uređaj od 2,5 kW može biti dovoljan za prostoriju površine 25 četvornih metara, preporučujemo da razmislite o većoj snazi za dnevnu sobu kako biste osigurali povećanu udobnost. Za istu površinu od 25 četvornih metara u pravilu predlažemo klima uređaj snage hlađenja od 3,2 do 3,5 kW i snage grijanja od 3,5 do 4 kW.

Odabir malo jačeg klima uređaja za dnevnu sobu osigurava učinkovito hlađenje prostora čak i za vrijeme najveće vrućine. Dodatno, veći kapacitet snage omogućuje održavanje ugodne temperature u prostoriji, posebno ako ima više osoba ili ako se dnevna soba često koristi za okupljanja ili ugošćavanje gostiju.

Naš cilj je osigurati najveću udobnost u vašem životnom prostoru. Odabirom klima uređaja s malo većom snagom možete uživati u optimalnom učinku hlađenja i ugodnom okruženju u svom dnevnom boravku.

Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da vas provede kroz proces odabira i pomogne vam odabrati idealan klima uređaj s odgovarajućim kapacitetom hlađenja i grijanja za vaše specifične potrebe. Ponosimo se pružanjem personaliziranih rješenja koja daju prednost vašoj udobnosti i zadovoljstvu.

Nemojte se ustručavati kontaktirati nas za dodatnu pomoć i detaljan razgovor o vašim zahtjevima.

Lokacija prostora kojeg hladimo je vrlo važna u odabiru snage

Lokacija prostora koji se hladi važan je faktor koji treba uzeti u obzir pri određivanju snage klima uređaja. Različiti klimatski uvjeti i orijentacije mogu utjecati na rashladno opterećenje i utjecati na potreban kapacitet klima uređaja.

Za stambena naselja koja se nalaze na obali, preporučljivo je razmotriti nešto veću snagu od uobičajene zbog specifičnih klimatskih uvjeta. U takvim područjima obično preporučujemo snagu hlađenja od 3,2 do 3,5 kW za prostor od 25 četvornih metara. Obalna područja često imaju više temperature i povećanu razinu vlažnosti, što može utjecati na zahtjeve za hlađenjem.

S druge strane, za prostore u kontinentalnoj Hrvatskoj, gdje je klima možda i blaža, rashladna snaga od 2,5 kW u pravilu je dovoljna za površinu od 25 četvornih metara.

Dodatno, treba uzeti u obzir orijentaciju prostora i prisutnost velikih staklenih stijena. Ako je prostor južno orijentiran i ima velike staklene stijene, bitno je uzeti u obzir površinu stakla i potencijalni učinak zagrijavanja sunčevom energijom. Ovi čimbenici mogu značajno doprinijeti rashladnom opterećenju i mogu zahtijevati veći kapacitet snage za učinkovito hlađenje prostora.

U našoj tvrtki razumijemo važnost razmatranja ovih specifičnih čimbenika povezanih s lokacijom pri određivanju odgovarajuće snage klima uređaja. Naši iskusni stručnjaci sveobuhvatno će procijeniti vaš prostor, uzimajući u obzir lokaciju, orijentaciju i sve jedinstvene karakteristike, kako bi vam pružili precizne preporuke za optimalan rashladni kapacitet.

Slobodno nam se obratite za personaliziranu pomoć i vodstvo pri odabiru pravog klima uređaja koji najbolje odgovara zahtjevima vaše specifične lokacije.

Izolacija prostora je vrlo važna za odabir snage

Razina izolacije stambenog prostora ima značajnu ulogu u određivanju odgovarajuće snage klima uređaja. Loše izolirani prostori s neadekvatnim prozorima i vratima rezultiraju većim gubicima toplinske energije, pa je za kompenzaciju tih gubitaka potreban klima uređaj veće snage.

U takvim slučajevima ključno je pri odabiru klima uređaja voditi računa o kvaliteti izolacije. Često preporučamo odabir jačeg klima uređaja za slabo izolirane prostore. Važno je napomenuti da čak i ako uložite u kvalitetan klima uređaj vrhunskog proizvođača, ako snaga nije dovoljna da premosti toplinske gubitke uzrokovane lošom izolacijom, neće ispuniti vaša očekivanja.

Stoga, kada se suočite s ograničenim proračunom, preporučljivije je odabrati jači klima uređaj od pouzdanog proizvođača umjesto da se odlučite za jedinicu niže snage od vrhunskog proizvođača. Odabirom jačeg klima uređaja možete učinkovito nadoknaditi gubitke topline uzrokovane lošom izolacijom i osigurati optimalno hlađenje i udobnost u svom životnom prostoru. Ova će odluka u konačnici rezultirati uspješnijim i isplativijim ulaganjem.

U našoj tvrtki razumijemo važnost uzimanja u obzir razine izolacije pri određivanju odgovarajuće snage klima uređaja. Naš iskusni tim procijenit će kvalitetu izolacije vašeg prostora i dati prilagođene preporuke kako biste bili sigurni da ćete odabrati klima uređaj koji može učinkovito prevladati sve gubitke topline uzrokovane lošom izolacijom.

Ovdje smo da vas vodimo u donošenju pravog izbora kako biste povećali energetsku učinkovitost, udobnost i dugoročno zadovoljstvo ulaganjem u klima uređaj. Slobodno nam se obratite za stručan savjet i pomoć pri odabiru idealnog klima uređaja za vaš prostor.

Raspored namještaja i pozicija unutarnje jedinice klima uređaja je važna za odabir snage

Raspored namještaja i pozicioniranje unutarnje jedinice klima uređaja važni su čimbenici koje treba uzeti u obzir za optimalnu cirkulaciju zraka i udobnost u vašem životnom prostoru.

Idealno bi bilo da unutarnja jedinica klima uređaja bude postavljena tako da puše prema dužoj strani prostorije. To omogućuje bolju cirkulaciju zraka i osigurava ravnomjerno hlađenje ili grijanje cijele prostorije. Osim toga, ako se unutarnja jedinica može postaviti da puše paralelno sa staklenom stijenom, balkonskim vratima ili prozorom, stvara se zračna barijera koja pomaže toplinskom odvajanju stambenog prostora od vanjske temperature, dodatno povećavajući učinkovitost klima uređaja.

Međutim, važno je osigurati da protok zraka iz unutarnje jedinice nije usmjeren prema ključnim područjima gdje ljudi često borave, poput stola za blagovanje ili kauča. To može uzrokovati nelagodu i neugodnosti. Umjesto toga, najbolje je postaviti unutarnju jedinicu tako da puše u komunikacijski prostor ili područje kroz koje ljudi prolaze, a ne da se zadržavaju. To omogućuje učinkovitu cirkulaciju zraka uz izbjegavanje izravnog strujanja zraka na pojedince.

U našoj tvrtki razumijemo važnost pravilnog pozicioniranja i distribucije protoka zraka unutarnje jedinice za optimalnu udobnost i učinak. Naši iskusni tehničari mogu procijeniti vaš životni prostor, uzimajući u obzir raspored namještaja i vaše specifične potrebe, kako bi odredili najbolji položaj za unutarnju jedinicu. Osigurat ćemo da je strujanje zraka strateški usmjereno kako bi se postigla željena raspodjela temperature u prostoriji, uzimajući u obzir udobnost i udobnost stanara.

Slobodno nam se obratite za stručne savjete i pomoć pri pozicioniranju unutarnje jedinice vašeg klima uređaja kako biste maksimalno povećali udobnost i učinkovitost u vašem životnom prostoru.

Pozicija vanjske jedinice klima uređaja je važna za snagu

Pozicioniranje vanjske jedinice klima uređaja igra presudnu ulogu u njegovom radu i energetskoj učinkovitosti. Evo nekoliko važnih razmatranja za postavljanje vanjske jedinice:

   

   1. Ventilacija i udaljenost: idealno je postaviti vanjsku jedinicu u dobro prozračeno područje, kao što je ispod balkona ili na otvorenom prostoru. To osigurava pravilan protok zraka i rasipanje topline, omogućujući jedinici učinkovit rad. Osim toga, vanjsku jedinicu treba postaviti 2 do 5 metara od unutarnje jedinice kako bi se održala optimalna izvedba i spriječile bilo kakve smetnje ili poremećaji u protoku zraka.

   1. Zasjenjeno i hladnije mjesto za hlađenje: U načinu rada hlađenja, učinkovitost klima uređaja je poboljšana uz nižu potrošnju energije kada je vanjska jedinica postavljena u zasjenjenom i hladnijem položaju. Izbjegavanjem izravnog izlaganja sunčevoj svjetlosti, jedinica radi u povoljnijim uvjetima, što dovodi do poboljšane učinkovitosti i performansi.

   1. Toplije i prozračno mjesto za grijanje: U načinu grijanja, vanjska jedinica radi najbolje uz minimalnu potrošnju energije kada se postavi na toplije i dobro prozračeno mjesto. To omogućuje jedinici da uvlači topliji zrak, što pomaže u procesu grijanja. Važno je izbjegavati mjesta na kojima jak vjetar puše izravno u ventilator vanjske jedinice jer to može ometati rad ventilatora i smanjiti ukupnu učinkovitost klima uređaja.

   1. Duljina instalacije: Duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice može utjecati na učinkovitost i vrijeme koje je potrebno da klima uređaj postigne punu snagu tijekom pokretanja. Duže instalacije mogu rezultirati malo smanjenom učinkovitošću i duljim vremenom pokretanja. Stoga je preporučljivo držati udaljenost između unutarnje i vanjske jedinice što je moguće kraćom, a da se i dalje pridržavate preporučenih smjernica.

   1. Izbjegavajte zatvorene lođe i balkone: Ne preporučuje se postavljanje vanjske jedinice u zatvorene lođe ili balkone jer smanjuje učinkovitost klima uređaja i zauzima dragocjeni životni prostor. Klima uređaj radi optimalno kada je instaliran u dobro prozračenom i otvorenom položaju.

  U našoj tvrtki imamo stručnost za procjenu i određivanje idealnog položaja za vanjsku jedinicu vašeg klima uređaja. Naši iskusni tehničari će uzeti u obzir čimbenike kao što su ventilacija, zasjenjenje i blizina unutarnje jedinice kako bi osigurali optimalne performanse i energetsku učinkovitost. Možete se osloniti na naše stručno vodstvo koje će vam pomoći u donošenju ispravnih odluka u vezi s postavljanjem vanjske jedinice.

  Za daljnju pomoć i stručne savjete slobodno nam se obratite.

  Ponuda klima uređaja po snazi:

  Nudimo širok raspon klima uređaja s različitim kapacitetima snage kako bismo zadovoljili različite potrebe hlađenja. Ovdje je pregled naše ponude na temelju snage:

  Klima uređaji od 2 kW: Ovi klima uređaji prikladni su za male prostore ili pojedinačne prostorije s površinom do otprilike 15-20 četvornih metara. Oni pružaju učinkovito hlađenje za kompaktne prostore kao što su spavaće sobe, mali uredi ili radne sobe.

  Klima uređajiod 2,5 kW: S nešto većom snagom, ovi klima uređaji su pogodni za malo veće prostore u rasponu od cca 20-25 četvornih metara. Idealni su za hlađenje malih dnevnih soba, studio apartmana ili manjih ureda.

  Klima uređaji od 3,5 kW: Ovi klima uređaji prikladni su za prostore srednje veličine u rasponu od otprilike 25-35 četvornih metara. Obično se koriste za hlađenje spavaćih soba prosječne veličine, dnevnih soba, malih trgovina ili ureda.

  Klima-uređaji od 4-5 kW: Dizajnirani za veće površine, ovi klima-uređaji mogu učinkovito hladiti prostore između približno 35-45 četvornih metara. Prikladni su za hlađenje većih dnevnih soba, spavaćih soba, manjih restorana ili uredskih prostora.

  Klima uređaji snage 5-6 kW: S većim kapacitetom snage, ovi klima uređaji prikladni su za prostore veličine od približno 45-55 četvornih metara. Idealni su za hlađenje većih dnevnih soba, blagovaonica, malih konferencijskih dvorana ili ureda.

  Klima uređaji snage 6-7 kW: Ovi klima uređaji prikladni su za prostore između približno 55-65 četvornih metara. Obično se koriste za hlađenje većih stambenih prostora, konferencijskih soba ili uredskih prostora.

  Klima-uređaji od 7-8 kW: Dizajnirani za veće prostore, ovi klima-uređaji mogu učinkovito hladiti područja u rasponu od približno 65-75 četvornih metara. Prikladni su za hlađenje većih dnevnih soba, otvorenih ureda ili malih maloprodajnih prostora.

  Klima uređaji snage 8-10 kW: Ovi klima uređaji prikladni su za veće prostore do otprilike 100 četvornih metara. Omogućuju učinkovito hlađenje većih stambenih prostora, konferencijskih dvorana, maloprodajnih prostora ili uredskih kompleksa.

  Imajte na umu da odgovarajući kapacitet napajanja može varirati ovisno o čimbenicima kao što su izolacija, orijentacija prostorije, visina stropa i lokalni klimatski uvjeti. Naš stručni tim može vam pomoći u određivanju pravog kapaciteta snage na temelju vaših specifičnih zahtjeva.

  Kontaktirajte nas kako biste istražili našu ponudu klima uređaja i dobili stručne upute pri odabiru odgovarajućeg modela i snage za vaš prostor.

  Ponuda klima uređaja prema površini prostora koji se klimatizira:

  Nudimo niz klima uređaja posebno dizajniranih za različite veličine klimatiziranih prostora. Evo naše ponude prema površini prostora:

    

    1. Klima uređaji za prostore do 20 m2: Ovi klima uređaji savršeni su za hlađenje malih prostorija kao što su spavaće sobe, mali uredi ili učionice.

    1. Klima uređaji za prostore od 20 do 25 m2: Ovi klima uređaji prikladni su za malo veće prostorije, uključujući male dnevne sobe, studio apartmane ili kompaktne uredske prostore.

    1. Klima uređaji za prostore od 25 do 30 m2: Namijenjeni za prostorije srednje veličine, ovi klima uređaji idealni su za hlađenje spavaćih soba, dnevnih soba ili malih trgovina.

    1. Klima uređaji za prostore od 30 do 35 m2: Ovi klima uređaji pogodni su za hlađenje većih spavaćih soba, manjih dnevnih soba ili uredskih prostora.

    1. Klima uređaji za prostore od 35 do 40 m2: S većim kapacitetom hlađenja, ovi klima uređaji mogu učinkovito rashladiti veće dnevne sobe, blagovaonice ili manje urede.

    1. Klima uređaji za prostore od 40 do 45 m2: Namijenjeni za prostore srednje veličine, ovi klima uređaji prikladni su za hlađenje prostranih dnevnih soba ili otvorenih ureda.

    1. Klima uređaji za prostore od 45 do 50 m2: Ovi klima uređaji idealni su za hlađenje većih stambenih prostora, konferencijskih dvorana ili manjih maloprodajnih prostora.

    1. Klima uređaji za prostore od 50 do 55 m2: Pogodni za hlađenje većih prostorija ili kombiniranih dnevnih i blagovaonica, ovi klima uređaji omogućuju učinkovito hlađenje većih prostora.

    1. Klima uređaji za prostore od 55 do 60 m2: Namijenjeni za veće prostorije, ovi klima uređaji prikladni su za hlađenje prostranih dnevnih prostora ili konferencijskih dvorana.

    1. Klima uređaji za prostore od 60 do 65 m2: S većim kapacitetom hlađenja, ovi klima uređaji su idealni za hlađenje većih površina kao što su otvoreni uredi ili maloprodajni prostori.

    1. Klima uređaji za prostore od 65 do 70 m2: Ovi klima uređaji prikladni su za hlađenje većih prostorija ili kombiniranih dnevnih i blagovaonskih prostora u većim domovima ili poslovnim prostorima.

   Ne zaboravite da čimbenici kao što su izolacija, orijentacija prostorije i visina stropa mogu utjecati na zahtjeve za hlađenjem. Naš tim stručnjaka može vam pomoći odabrati pravi klima uređaj za vaš specifični prostor i osigurati optimalnu učinkovitost hlađenja. Kontaktirajte nas kako biste istražili našu ponudu klima uređaja prilagođenih različitim veličinama prostora.

   Pogledajte još neke informacije koje su bitne za odabir:

   Uz našu ponudu klima uređaja, nudimo i neke druge vrijedne informacije koje će vam pomoći da napravite pravi izbor za svoje klimatske potrebe:

     

     1. Kompletan asortiman vrhunskih japanskih klima uređaja na jednom mjestu: Ponosno nudimo opsežan izbor visokokvalitetnih klima uređaja renomiranih japanskih marki. Ovi su brendovi poznati po svojoj pouzdanosti, energetskoj učinkovitosti i vrhunskoj tehnologiji, što osigurava da možete pronaći savršeni klima uređaj koji će zadovoljiti vaše potrebe za hlađenjem.

     1. Multi split klima uređaji – više unutarnjih jedinica na jednoj vanjskoj jedinici: Ako imate više soba ili prostora koje je potrebno hladiti, naši multi split klima uređaji su izvrsno rješenje. Uz jednu vanjsku jedinicu spojenu na više unutarnjih jedinica, možete uživati u individualnoj kontroli temperature u svakoj prostoriji dok minimalizirate broj potrebnih vanjskih jedinica.

     1. Klima uređaji na sniženjima: Često imamo sniženja klima uređaja, što vam pruža priliku da pronađete odlične ponude i popuste. Pratite naše promocije i posebne ponude kako biste uštedjeli na kupnji klima uređaja.

     1. Cjenik ugradnje klima uređaja: Shvaćamo da je transparentnost cijena važna za naše klijente. Zato nudimo cjenik ugradnje klima uređaja, što vam omogućuje da jednostavno usporedite i odaberete uslugu ugradnje koja odgovara vašem budžetu. Naš profesionalni tim za montažu osigurava besprijekoran i učinkovit proces instalacije, dajući vam bezbrižnost.

    Nastojimo ponuditi sveobuhvatno iskustvo orijentirano na kupca kada je u pitanju klima uređaj. Bilo da tražite vrhunske opcije klima uređaja, multi split sustave, snižene cijene ili pouzdane usluge ugradnje, mi ćemo vas pokriti. Stupite u kontakt s našim stručnim timom kako biste istražili našu ponudu i dobili stručne upute u odabiru pravog rješenja klima uređaja za vaše potrebe.

    Savjeti za ispravan odabir klime.

    Ako niste sigurni ili se suočavate s bilo kakvim nedoumicama ili pitanjima, potičemo vas da nam se obratite. S našim dugogodišnjim iskustvom na tom području, imamo znanje i stručnost da odgovorimo na sve vaše nedoumice. Posvećeni smo pružanju pomoći koja vam je potrebna da odaberete najbolji klima uređaj za vaše posebne zahtjeve.

    Naš tim će vas rado voditi kroz proces odabira i ponuditi personalizirane preporuke na temelju vaših potreba. Dodatno, po potrebi, zajedno s Vama možemo napraviti preliminarno snimanje Vašeg objekta. To će nam pomoći da točno procijenimo situaciju, preporučimo najprikladniji klima uređaj i odredimo optimalni smještaj za unutarnju i vanjsku jedinicu.

    Budite uvjereni da je naš cilj pružiti Vam vrhunski klimatizirani prostor. Naše profesionalne usluge montaže provode se uz minimalno ometanje vaše okoline. Prioritet nam je postizanje iznimnih rezultata uz ponudu konkurentnih cijena na tržištu.

    Ne ustručavajte se kontaktirati nas za sve vaše upite o klimatizaciji. Ovdje smo da vam ponudimo iznimnu korisničku podršku, stručne savjete i besprijekorno iskustvo od početka do kraja.

    Pogledajte naše ostale informacije koje smo pisali za vas:

    Pozivamo vas da istražite našu opsežnu zbirku informativnih blogova koji pokrivaju različite teme povezane sa sustavima klimatizacije i grijanja. Ovi su blogovi osmišljeni kako bi pružili vrijedne uvide, stručne savjete i odgovore na uobičajena pitanja. Evo nekih blogova koje možete pronaći na našoj web stranici:

      

      1. ŽELIM TOPLINSKU PUMPU – KAKO TO REALIZIRATI?

      1. TOP 5 NAJPRODAVANIJE – BEST BUY KLIMA UREĐAJA ZA GRIJANJE U 2023. GODINI

      1. TOP 5 TOP BEST BUY KLIMA UREĐAJA ZA HLAĐENJE

      1. TOP 7 BEST BUY KLIMA UREĐAJA

      1. 10 NAJČEŠĆIH KVAROVA NA KLIMA UREĐAJIMA

      1. SAVJETI ZA UGRADNJU KLIMA UREĐAJA

      1. NAJJEFTINIJE GRIJANJE – GRIJANJE KLIMA

      1. TOP 5 NAJBOLJIH – BEST BUY KLIMA UREĐAJA ZA GRIJANJE

      1. KLIMA UREĐAJI ZA APARTMANE – IZNAJMLJIVAČI

      1. MONO ILI MULTI SPLIT KLIMA UREĐAJ – KOJI KUPITI I UGRADITI?

      1. KAKO POBOLJŠATI UČINKOVITOST KLIMA UREĐAJA I PRODUŽITI VIJEK RADA KLIMA UREĐAJA?

      1. KADA JE VRIJEME ZA ZAMJENU STAROG KLIMA UREĐAJA?

      1. KAKO ZNATE DA VAM JE KLIMA UREĐAJ BEZ GORIVA?

      1. 5 PREDNOSTI KORIŠTENJA KLIMA UREĐAJA ZA GRIJANJE KUĆE

      1. PREDNOSTI I NEDOSTACI PODNIH KLIMA UREĐAJA U ODNOSU NA ZIDNE

      1. MAGNETNI KONTAKTI NA VRATIMA I PROZORIMA ZA UŠTEDU ELEKTRIČNE ENERGIJE

      1. KAZETNI KLIMA UREĐAJI – PRINCIP RADA I NAČIN UGRADNJE

      1. SERIJA KLIMA UREĐAJA U BOJI – OPLJEČAJTE SVOJ PROSTOR

      1. JE LI JEFTINIJE OSTAVITI KLIMA UREĐAJ UKLJUČEN ILI GASITI I PALJITI STALNO?

      1. SVE O INVERTERSKIM KLIMA UREĐAJIMA

     Ovo je samo nekoliko primjera iz naše opsežne zbirke blogova. Pokrivamo različite teme, uključujući odabir pravog klima uređaja, savjete za instalaciju, tehnike uštede energije, usporedbe različitih marki i tehnologija i još mnogo toga. Posjetite našu web stranicu kako biste pristupili ovim blogovima i stekli dragocjeno znanje za donošenje informiranih odluka o svojim potrebama za klimatizacijom i grijanjem.

     Pogledajte još neke zanimljive i poučne tekstove o klima uređajima:

     Imamo širok raspon članaka o raznim temama vezanim uz klima uređaje koji bi vam mogli biti zanimljivi i informativni. Evo nekih članaka dostupnih na našoj web stranici:

       

       1. ŠTO JE KLIMA UREĐAJ?

       1. PRINCIP RADA KLIMA UREĐAJA

       1. ŠTO JE DOBRO ZNATI PRILIKOM KUPNJE KLIMA UREĐAJA?

       1. KOJI KLIMA UREĐAJ ODABRATI?

       1. GDJE I KAKO UGRADITI KLIMA UREĐAJ?

       1. KAKO PODESITI KLIMA UREĐAJ ZA GRIJANJE

       1. VRSTE UNUTARNJIH JEDINICA

       1. ZAŠTO CURI VODA NA UNUTARNJOJ JEDINICI KLIMA UREĐAJA

       1. MONO SPLIT KLIMA UREĐAJ

       1. MULTI SPLIT KLIMA UREĐAJ

       1. ZIDNI KLIMA UREĐAJI

       1. PODNO – PARAPETNI KLIMA UREĐAJI

       1. PODSTROPNI KLIMA UREĐAJI

       1. KAZETNI KLIMA UREĐAJI

       1. KANALNI KLIMA UREĐAJI

       1. KLIMA UREĐAJI BEZ VANJSKE JEDINICE

       1. ZRAČNE ZAVJESE

       1. ISUŠIVAČI ZRAKA

       1. PRIJENOSNI KLIMA UREĐAJI – PREDNOSTI I NEDOSTACI MOBILNIH KLIMA UREĐAJA

       1. POTROŠNJA KLIMA UREĐAJA – KOLIKO KLIMA UREĐAJ TROŠI STRUJE?

       1. VRSTE FILTERA NA UNUTARNJIM JEDINICAMA KLIMA UREĐAJA

       1. MITSUBISHI ELECTRIC VS. DAIKIN – usporedba!

       1. ŠTO JE IONIZATOR ZRAKA?

       1. TABLICA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI

       1. UPUTE ZA RAD SA KLIMA UREĐAJIMA

       1. TOPLINSKE PUMPE

       1. UGRADNJA KLIMA UREĐAJA – CIJENA UGRADNJE I OSTALO!

       1. INSTALACIJA 1. FAZE – INSTALACIJA KLIMA UREĐAJA

       1. UGRADNJA KLIMA UREĐAJA NA POSTAVLJENE INSTALACIJE

       1. DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA

       1. POPRAVAK KLIMA UREĐAJA

       1. GODIŠNJI SERVIS KLIMA UREĐAJA

       1. PREVENTIVNI SERVIS KLIMA UREĐAJA

       1. SERVIS KLIMA UREĐAJA SA PRODUŽENIM JAMSTVOM

      Ovi članci pokrivaju širok raspon tema, uključujući funkcioniranje klima uređaja, smjernice za instalaciju, savjete za održavanje i usporedbe između različitih marki i tehnologija. Posjetite našu web stranicu kako biste pristupili ovim člancima i proširili svoje znanje o klimatizacijskim sustavima.

      Kontaktirajte nas

      Dajemo prioritet vašim potrebama i pružamo detaljnu brigu, oslanjajući se na naše veliko iskustvo u instaliranju i servisiranju klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naš tim profesionalnih i ovlaštenih tehničara nudi stručne savjete pri kupnji i osigurava ovlaštenu montažu uz stalnu obuku, jamčeći razinu kvalitete koja nas izdvaja od konkurencije.

      Vršimo besplatnu dostavu plaćenih klima uređaja diljem Hrvatske, osiguravajući besprijekorno iskustvo za naše kupce. Naše ovlaštene usluge ugradnje dolaze s jamstvom, što vam daje bezbrižnost tijekom cijelog procesa.

      Ako trebate pomoć pri kupnji, instaliranju ili održavanju klima uređaja, slobodno nam se obratite. Možete nas kontaktirati na +385 23 334 829 ili +385 91 123 0003 ili poslati e-mail na info@klimauredajihrvatska.hr.

      Alternativno, možete ispuniti naš kontakt obrazac kako biste nam poslali upit.

      Hvala što ste nam ukazali povjerenje!

      Lijepi Pozdrav,

      Tim klima uređaja Hrvatska


      Jamstvo, montaža, servis i održavanje.

      Uvjet za ostvarenje punog roka redovnog i produženog jamstva je ugradnja isključivo od strane ovlaštenog poduzeća/obrta/servisa, te obavljanje periodičkih godišnjih jamstvenih pregleda/servisa od strane ovlaštenog poduzeća/obrta/servisa. Kako bi jamstvo bilo valjano kroz čitav period, potrebno je prije isteka prve, te prije isteka svake naredne godine trajanja jamstvenog roka, obaviti jamstveni pregled/servis. Takav pregled/servis vrši isključivo ovlašteno poduzeće/obrt/servis. Kupac vodi brigu o pravovremenoj realizaciji godišnjeg jamstvenog pregleda/servisa, a ovlašteni serviser nakon pregleda uređaja ovjerava jamstveni list da je izvršen periodički godišnji pregled. Godišnji servisni pregled se naplaćuje prema cjeniku poduzeća/obrta/servisa koji je servisni pregled i izvršio. Ukoliko godišnji jamstveni pregled/servis nije napravljen tj. ako jamstveni list nije ovjeren od strane ovlaštenih poduzeća/obrta/servisa, tada jamstvo prestaje važiti istekom 12 mjeseci od datuma prodaje, odnosno ugradnje.


      Naša kompletna ponuda mono-split klima uređaja:


      Naši ovlašteni tehničari, putem stalne edukacije, pružaju savjetovanje prilikom kupnje i vrše ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava. Uz to, pažljivo pristupamo vašim potrebama i primjenjujemo naše dugogodišnje iskustvo u montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava, što nas čini vodećim u kvaliteti u odnosu na konkurenciju.

      Imate potreba za održanjem klima uređaja i ugradnjom s povjerenjem nam se javite na telefon:+385 95 123 0003, email:luka.technoprom@gmail.com

      ili pošaljite upit prekokontakt forme.

       

      Klima uređaji hrvatska


      VELEPRODAJA – MALOPRODAJA KLIMA UREĐAJA – MONTAŽA –  20000 montaža  po čitavoj RH  i otoci  – VODEĆI KLIMA CENTAR U HRVATSKOJ !!!

      Klima centar Klima uređaji Hrvatska – veleprodaja – maloprodaja- klime – otplata na rate – akcije

      ZASTUPAMO PROIZVOĐAČE KLIMA UREĐAJA – IMAMO U PONUDI KOMPLETAN NJIHOV ASORTIMAN TE SMO I OVLAŠTENI SERVIS ZA BRENDOVE : Airwell, Azuri, Bergen, Daikin, Fujitsu, Gree, Haier, Hitachi, Hyundai, Korel, Lg, Maxon, Midea, Mitsubishi electric, Panasonic, Qzen, Quadro, Samsung, Sinclair, Tesla, Toshiba, Trotec, Vaillant, Vivax .

      Najduža garancija do 5 godina za uređaj a kompresor 10 godina za pojedine modele klima uređaja!

      Radimo direktno sa našim suradnicima koji su raspoređeni  u svih većim gradovima i mjestima u Hrvatskoj i njihovoj široj okolici uključujući i otoke . Imamo preko 50 radnih timova raspoređeni diljem naše zemlje  i možemo izaći vrlo brzo na teren i obaviti posao.

      U svim ovim navedenim mjestima imamo direktno svoje predstavnike , možemo doći na uviđaj Vašeg prostora. Dati Vam savjete i sugerirati što bi odgovaralo za kupnju. Te na koji način bi se izvela montaža klima uređaja, potpuno besplatno. Naši djelatnici su razmješteni po navedenim zonama. Oni žive i rade na tim lokacijama, a lokacije prodaju i montažu klima uređaja su:

      Zagreb, Karlovac, Rijeka, Pula + cijela Istra, Umag, Poreč, Rovinj, Labin, Pazin, Buje, Zadar, Šibenik, Split, Metković, poluotok Pelješac, Dubrovnik, Metković, Omiš, Ploče, Makarska, Slavonski brod, Osijek, Vinkovci, Koprivnica, Požega, Virovitica, Našice, Sisak, Varaždin, Bjelovar, Čakovec, Vukovar, cijela Slavonija, Rab, Hvar, Brać, Cres, Šolta, Krk , Ugljan, Pašman, Dugi otok, Korčula! Novalja, Pag , Vir , Murter ,Vodice, Biograd na moru , Pakoštane , Drage , Pirovac , Rogoznica, Primošten Crikvenica , Senj , Lika i gorski kotar . Radimo i po manjim mjestima u okolici gore navedenih gradova u krugu od 100 km + otoci !

       DOSTAVA JE GRATIS.

      Kupnja na rate putem kreditnih kartica Visa premium (bivši american) do 24 rate. Diners do 36 rata. PBZ Viza klasična do 12 rata, Zagrebačka banka do 12 rata, Otp banka neograničeno vi birate broj rata. Do 12 rata cijena se uvećava 10 %,  ako je od 13 – 36 rata  cijena se uvećava 12 % ili 15 % ovisno koja je banka i kartica.